SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Στις 1/11/2024 στις 11:35 ΜΜ, MrGalaxy είπε πολύ πιο ευκολα κιλλς σε σχέση με Pubg/fortnite/Battlefield κ.α. καμια σχεση το mp του cod, με τα παραπανω (που βασικα τα 2 πρωτα δεν εχουν καν παρομοιο mp)
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Το έβαλα χθες με το gamepass και έπαιξα μερικές ώρες. Καλή φάση είναι αν και θα ήθελα να έχει και κανένα μεγαλύτερο χάρτη γιατί είμαι Battlefieldάκιας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δυστυχώς έχει καταντήσει παιχνίδι για ''ιδρωμένους''.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 14/11 ξεκινάει η πρώτη σεζόν Και όπως σωστά έγραψε ο psycho επάνω, είναι όντως για ιδρωμένους. Έχω ιδρώσει για τα gold camo, γι'αυτό κάνω διάλειμμα από το παιχνίδι, γιατί ένιωσα ότι καιγόμουν πολύ. Οπότε στις 14 θα το ξαναπιασω. 1
πανηλειακός Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Όντως κάψιμο το παιχνίδι. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει το progress όπλα camo κλπ. Χρόνια είχα να καω τόσο πολύ με παιχνίδι. 6 μέρες ακομα για τη season 1 στο warzone. Πιστεύω να έχει ενδιαφέρον. Από ότι είδα αν δεν κάνω λάθος το rebirth island θα παραμείνει;
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2024 στις 4:33 ΜΜ, xtrmsnpr είπε 14/11 ξεκινάει η πρώτη σεζόν Και όπως σωστά έγραψε ο psycho επάνω, είναι όντως για ιδρωμένους. Έχω ιδρώσει για τα gold camo, γι'αυτό κάνω διάλειμμα από το παιχνίδι, γιατί ένιωσα ότι καιγόμουν πολύ. Οπότε στις 14 θα το ξαναπιασω. Στις 8/11/2024 στις 8:15 ΜΜ, πανηλειακός είπε Όντως κάψιμο το παιχνίδι. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει το progress όπλα camo κλπ. Χρόνια είχα να καω τόσο πολύ με παιχνίδι. 6 μέρες ακομα για τη season 1 στο warzone. Πιστεύω να έχει ενδιαφέρον. Από ότι είδα αν δεν κάνω λάθος το rebirth island θα παραμείνει; Λέω εγώ τώρα που παίζω μιση ώρα τo πολύ μετά τη δουλειά κάνα 2-3 ματσάκια να χαλαρώσω, μηπως είναι λίγο τοξικος ο τρόπος που παίζεται το συγκεκριμένο game, οκ ίσως το βλέπω εγώ έτσι που αδιαφορώ να ξεκλειδώσω το οτιδήποτε και παίζω απλά 4fun, νομίζω αυτό είναι και το νόημα, το έχω περάσει να καίγομαι κι εγώ να ξεκλειδώσω τα πάντα και εν τέλη δε πέρναγα καλά στο τελως της ημέρας, just say'n. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από giorgosmcmc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Λέω εγώ τώρα που παίζω μιση ώρα τo πολύ μετά τη δουλειά κάνα 2-3 ματσάκια να χαλαρώσω, μηπως είναι λίγο τοξικος ο τρόπος που παίζεται το συγκεκριμένο game, οκ ίσως το βλέπω εγώ έτσι που αδιαφορώ να ξεκλειδώσω το οτιδήποτε και παίζω απλά 4fun, νομίζω αυτό είναι και το νόημα, το έχω περάσει να καίγομαι κι εγώ να ξεκλειδώσω τα πάντα και εν τέλη δε πέρναγα καλά στο τελως της ημέρας, just say'n. Μπα όχι. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας, ο καθένας παίζει όπως του αρέσει και περνάει καλά. Δεν ενοχλώ καν τους συμπαίκτες μου ούτε και εις βάρος τους δε το κάνω, πως είναι καν τοξικό; Σε κανένα άλλο cod δεν ασχολήθηκα να ξεκλειδώσω τέτοια, φέτος είπα πάμε κυρ στέφανε, έκανα ένα, είδα ότι είναι φαν και σχετικά εύκολο και δώσε κι'αλλο. Μου αρέσει και αποκτάει και νόημα πέρα από το να κερδίζω ματσάκια. Το πιο χάλι είναι αυτό εδώ στο παιχνίδι: Ήμαρτον, οι πάντες κράζουν το sbmm, αλλά εκεί να το τρώμε στην μάπα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από xtrmsnpr
kinitos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Βασικά πρέπει να παιζουμε για αυτό που λέει η λέξη να παίζουμε. Αν τώρα καίγεσαι για να ανοίξεις τα πάντα αλλά το γουστάρεις πάλι σωστό είναι Το πρόβλημα είναι να σκας να τσακώνεται ο ένας με τον άλλο για ένα παιχνίδι και είναι γενικά συχνό σε ολα τα multi0layer εκεί χάνεται η έννοια του παίζω για να παίξω 2
ICE-T Δημοσ. Δευτέρα στις 02:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:53 μμ (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι έχει αυξημένο latency στους server's με το που έβαλαν το warzone κατά 10ms , έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κανείς στο multiplayer. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:58 μμ από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα