Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φωτογραφια ειναι απο internet αλλα το πρόβλημα ουσιαστικά είναι αυτο.DirectX error μετά από λίγα λεπτά gameplay! 15 λεπτα,30 λεπτα,1 ώρα, περίπου εκεί! 7800x3D,4070,64gb ram.

Black-Ops-6-DirectX-error.webp

Δημοσ.
Στις 15/12/2024 στις 1:40 ΜΜ, TrackM@steR είπε

Η φωτογραφια ειναι απο internet αλλα το πρόβλημα ουσιαστικά είναι αυτο.DirectX error μετά από λίγα λεπτά gameplay! 15 λεπτα,30 λεπτα,1 ώρα, περίπου εκεί! 7800x3D,4070,64gb ram.

Black-Ops-6-DirectX-error.webp

Δημοσ.

Δοκίμασα αφού διάβασα όλες τις λύσεις που προτάθηκαν και έκανα το εξής: Απενεργοποίησα το V-Sync και έβαλα τα textures στο Very Low.  5 μέρες τώρα δεν μου έκανε κανένα crash. Για να δούμε....!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TrackM@steR είπε

Δοκίμασα αφού διάβασα όλες τις λύσεις που προτάθηκαν και έκανα το εξής: Απενεργοποίησα το V-Sync και έβαλα τα textures στο Very Low.  5 μέρες τώρα δεν μου έκανε κανένα crash. Για να δούμε....!

Έκανες την πάνω λύση? Και δεν?

Δεν είναι λύση αυτή να ρίξεις τα textures όμως με το σύστημα σου.

Καθάρισε τελείως τα πάντα από Nvidia drivers στο PC σου με το ddu. Πέρασε καθαρά τους τελευταίους drivers. Βάλε και το directx.

Βγάλε και βάλε πάλι τους amd chipset drivers επίσης. 

Αν δε τα έκανες ήδη.

Αν έχεις oc βγάλτο τελείως, τσέκαρε και αν το xmp σου τρέχει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Και εγώ με τα ίδια θέματα όπως και πολύς κόσμος απότι φαινεται, 

Έχω περιορίσει το πρόβλημα με τα παρακάτω (οχι όμως ότι έχει εξαληφθεί). Αυτό που καταλαβαίνω ειναι ότι σκάει όταν φορτώνει πολύ vram

Στον δίσκο που εχω εγκατεστημένο το παιχνίδι μέσω steam έβαλα paging file ανάλογο με τη ram μου 

Έχω off το nvidia image scaling και το vram image scaling στο 80 (όσο το κατέβαζα τόσο μου ανέβαζε τα fps και είχα παραπάνω σκασίματα) 

Detail & textures στο normal τα πιο πολλά, και επίσης έχω τους 560 drivers της nvidia 2 φορές που έβαλα τους τελευταίους μου έριχνε τη ποιότητα των γραφικών - αυτούς προτείνει η activision. 

Bέβαια πολλοί λένε οτι φταιει το τελευταίο update των windows 24H2. Εγώ το έβαλα το παιχνίδι μετά το update που είχε κάνει και δεν έχω όρεξη να κάνω downgrade. 

Ελπίζω να βοήθησα, αν έχετε καμια άλλη λύση, share it. 

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άντε κάνα άκυρο crash μια φορά το μήνα από τα πολλαπλά alt tab ή κανα 1sec freezαρισμα που φταίει μάλλον και καμιά ρύθμιση και γεμίζει η vram. Κατά τ άλλα solid είναι. 

Windows 11 22H2 νομίζω έχω 

12700Κ

3070

32 GB DDR4

Δηλαδή δεν έχω stuttering.

rendererworkercount 7

VRAM setting 70 - 75 (εκεί παίζω)

textures Normal

θα σας τα ποσταρω σε βίντεο γιατί δε τα θυμάμαι απ.εξω

Nvidia shader cache size 100GB

FIDELITY FX 65

1080p res

Δημοσ.

μια άσχετη ερώτηση, μιας και απλά το campaign θα παιξω (που ειναι πολυ καλό) και θα το βγάλω.
Το παιχνίδι είναι πολυ σκοτεινό ή ειμαι γκαβακας;
με το brightness στο full εχω δοκιμάσει και τα 2 gamma settings, έχω νορμαλ brightness στην οθόνη κλπ. (δεν εχω θέμα σ αλλο παιχνίδι) αλλά μου φαίνεται πολυ σκοτεινό. Είναι σαν HDR που έχει κακο-μετατραπεί σε SDR.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άντε κάνα άκυρο crash μια φορά το μήνα από τα πολλαπλά alt tab ή κανα 1sec freezαρισμα που φταίει μάλλον και καμιά ρύθμιση και γεμίζει η vram. Κατά τ άλλα solid είναι. 

Windows 11 22H2 νομίζω έχω 

12700Κ

3070

32 GB DDR4

Δηλαδή δεν έχω stuttering.

rendererworkercount 7

VRAM setting 70 - 75 (εκεί παίζω)

textures Normal

θα σας τα ποσταρω σε βίντεο γιατί δε τα θυμάμαι απ.εξω

Nvidia shader cache size 100GB

FIDELITY FX 65

1080p res

Και σε εμένα γέρο τρέχει νερό το παιχνίδι. Γιατί να μην έτρεχε άλλωστε?

@kavadias μπα όχι, δεν είναι σκοτεινό με sdr.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το πήρα. Ωραίο είναι αλλά εχει πολύ stuttering η μόνο σε εμένα το κάνει; Εχω δοκιμάσει με διάφορες ρυθμίσεις γραφικών ακόμα και αυτόματη βελτιστοποίηση με το nvidia app άλλα μια από τα ίδια. Το παίζω 1080p με I5 13400 , 2060 Rtx 6 Gb vram και 32 GB Ram με DLSS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...