xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το ειδα το screenshot. Αν δεις λεει personalized. Μαλλον τραβηχτηκε εντος ρυθμισεων του επι πληρωμης set up. Παλι, μ@λακια, αλλα δεν αρκει η 1-2-3% βελτιωση στον ηχο για win. Ειναι σαν να λες οτι καποιος παιζει σε 60fps και καποιος αλλος στα 150 που εχει αρκετα λιγοτερο input latency. Φαινεται πιο πολυ σαν αρπαχτη, παρα οτι οντως κατι βελτιωνει. Δεν ξερω, και με τα 1000xm3 που εχω δοκιμασει την ρυθμιση, δεν καταλαβα και διαφορα πριν και μετα Εγώ το τράβηξα, δικό μου είναι από το pc μου μόλις τώρα. Μόλις πατήσεις στο configure που λέει σε πάει εκεί. Απλώς είναι σούπερ ξεφτίλα αυτά που γίνονται πλέον στο gaming. Μακάρι όλα τα μακάρι για την βιομηχανία αυτή. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εγώ το τράβηξα, δικό μου είναι από το pc μου μόλις τώρα. Μόλις πατήσεις στο configure που λέει σε πάει εκεί. Απλώς είναι σούπερ ξεφτίλα αυτά που γίνονται πλέον στο gaming. Μακάρι όλα τα μακάρι για την βιομηχανία αυτή. Ναι αλλα πριν το configure, δεν ειναι ενα Universal προφιλ διαθεσιμο? Ναι, δεν διαφωνω γενικα, απλα δεν ειναι το pay to win που βλεπουμε σε αλλα games που οντως μπορει να δωσει σοβαρο προβαδισμα @xtrmsnpr τωρα ειδα το 2ο screenshot, το headphone mode ειναι το Universal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι αλλα πριν το configure, δεν ειναι ενα Universal προφιλ διαθεσιμο? Ναι, δεν διαφωνω γενικα, απλα δεν ειναι το pay to win που βλεπουμε σε αλλα games που οντως μπορει να δωσει σοβαρο προβαδισμα @xtrmsnpr τωρα ειδα το 2ο screenshot, το headphone mode ειναι το Universal ...αλλά χάνεις το point, δε θα έπρεπε να υπάρχει καν. Δε ξέρω πόσο βελτιώνει τον ήχο, απλώς δε θα έπρεπε να υπάρχει. Σε λίγο θα λένε " θέλετε και ultra? Πληρώστε". Τεσπά, πάμε να δούμε τι έφτιαξαν φέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Psycho_Warhead said: Το campaign δείχνει πολύ καλό πάντως, αν και το έκαναν semi-open world με side objectives στον δρόμο. Καλυτερο απο το τραγικο modern warfare 3 ;( δεν αντεξα να το τελειωσω) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου To MW3 ήταν ένα χάλι με Warzone maps. Καμία σχέση αυτό εδώ είναι κανονικό campaign. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Το performance σε σχέση με την beta όπου με τις ίδιες ρυθμίσεις με τώρα έβγαζα πάνω από 140 fps τι έπαθε και εχω 110 τώρα; Tι έκαναν οι abalix πάλι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Το campaign στις εκρήξεις κάνει καλές βουτιές πάντως. Στο MP δεν ξέρω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 hour ago, 7nisiotis said: Το performance σε σχέση με την beta όπου με τις ίδιες ρυθμίσεις με τώρα έβγαζα πάνω από 140 fps τι έπαθε και εχω 110 τώρα; Tι έκαναν οι abalix πάλι; Έφτιαξαν τα γραφικά να είναι τούμπανο:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εχουμε στήσει βραδινό Ελληνικό customάκι με τα παιδιά από GGPT https://www.twitch.tv/ggpt_gaming ΧΑΟΣ - έχουμε καμια 6-7 θέσεις. Μπείτε ! [ https://discord.gg/ZmFfqfkE ] Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Επειδή δεν είχα ασχοληθεί με το πόσο κάνει και κανείς δε βλέπω να λέει τίποτα. Τι 80€ η απλή έκδοση ρε σεις στο pc, πάμε καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Το έχουν φορτώσει τόσο που πετάει DirectX crash errors κάθε 1 ώρα περίπου..Τουλάχιστον στο campaign. https://www.reddit.com/r/BlackOps6Game/comments/1gbn5an/black_ops_6_directx_crashing/?rdt=55364&sort=new 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Καλησπέρα, για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο στο Game pass ? Μην το πάω πολύ χαλαρά και δεν προλάβω να τελειώσω το campaign!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Για πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Εχουν ξεφύγει στις τιμές κατά πολύ, από τα CoD MW1 (new) και μετά. Όχι δεν πάνε καλά οι τύποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Συγγνωμη αν θελω να ξεκινησω το campaign θα πρεπει να μπαινω παντα πρωτα απο την μ$@!@κια το call of duty hq και μετα να το κανω launch μεσα απο εκει , να με πεταει στο desktop και μετα να ξεκιναει παλι απο την αρχη ; Δεν υπαρχει τροπος να μπαινω κατευθειαν στο campaign ; Tι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε . Ασε τα craσαρισματα και τα visual bugs . Κριμα και το mission design φαινοταν πολυ πιο ενδιαφερον απο τα προηγουμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα