milos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Λοιπόν, έχω πάρει πριν κάνα μήνα τη παρακάτω ψηστιερα από lidl και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, δεν ζεστενονται οι πλάκες. Και οι δύο λυχνίες ανάβουν με το που τη βάλω στη πρίζα σα να έχει πιάσει θερμοκρασία. Την πάω πίσω ή μπορώ να κάνω κάτι;
nickol-us Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Νομίζω ότι το ένα ανάβει μόνιμα ως ενδεικτικό και το δεύτερο για να ξέρεις ότι δουλεύει η αντίσταση. Εγχειρίδιο χρήσης δεν είχε; Γιατί δεν επιβεβαιώνεις από εκεί; Ακόμη και με τον κωδικό της ψηστιέρας θα το βρεις online. Αν δεν δουλεύει σύμφωνα με όσα λένε οι οδηγίες την πας για επιστροφή.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Αφού είναι πρόσφατη αγορά καλύτερα πήγαινε την πίσω να πάρεις άλλη. Αν θες να την φτιάξεις (αν φτιάχνεται) θα πρέπει να την ανοίξεις και να πειραματιστείς. Εννοείται ότι αυτό δεν προτείνεται αν δεν έχεις ήδη γνώσεις και εργαλεία 1
milos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 46 λεπτά πριν, nickol-us είπε Νομίζω ότι το ένα ανάβει μόνιμα ως ενδεικτικό και το δεύτερο για να ξέρεις ότι δουλεύει η αντίσταση. Εγχειρίδιο χρήσης δεν είχε; Γιατί δεν επιβεβαιώνεις από εκεί; Ακόμη και με τον κωδικό της ψηστιέρας θα το βρεις online. Αν δεν δουλεύει σύμφωνα με όσα λένε οι οδηγίες την πας για επιστροφή. Από το εγχειρίδιο είδα πως και τα δύο ανάβουν ταυτόχρονα όταν ζεσταθεί. Εδώ ανάβουν μόλις μπει πρίζα και δεν ζεσταίνει ποτέ
nickol-us Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, milos_ είπε Από το εγχειρίδιο είδα πως και τα δύο ανάβουν ταυτόχρονα όταν ζεσταθεί. Εδώ ανάβουν μόλις μπει πρίζα και δεν ζεσταίνει ποτέ Ε τότε επιστροφή... μάλλον έχει χαλασμένο θερμοστάτη, νομίζει ότι έχει πιάσει θερμοκρασία και δεν ζεσταίνει. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση δεν βάζεις χέρι, πας δείχνεις το πρόβλημα και γίνεται αντικατάσταση (εννοείται ότι έχεις κρατήσει απόδειξη)
agrio.imeros Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, milos_ είπε Λοιπόν, έχω πάρει πριν κάνα μήνα τη παρακάτω ψηστιερα από lidl και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, δεν ζεστενονται οι πλάκες. Και οι δύο λυχνίες ανάβουν με το που τη βάλω στη πρίζα σα να έχει πιάσει θερμοκρασία. Την πάω πίσω ή μπορώ να κάνω κάτι; Δεν πρέπει να ανάβουν και τα δυο λαμπάκια ταυτόχρονα. Όταν βάζεις το φις στην πρίζα ανάβει το κόκκινο και όταν πιάσει θερμοκρασία μετά από 1-2 λεπτά ανάβει το πράσινο. Αν έχεις την απόδειξη καλά θα κάνεις να περάσεις μια βόλτα από το κατάστημα...
sstratos Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Το πράσινο λαμπάκι σημαίνει οτι ειναι στην μπρίζα απλώς. Το κόκκινο ανάβει μόνο όταν ανάβουν οι αντιστάσεις. Δηλαδή το κόκκινο ανάβει στην αρχή , μόλις ζεσταθεί σβήνει για λίγο και μόλις κρυώσουν οι πλάκες ξανανάβει... Εαν το κόκκινο ανάβει αλλα δεν ζεστένονται καθόλου οι πλάκες , τότε ή εχει χαλάσει ο θερμοστάτης ή εχει βγεί το καλώδιο που πάει στις αντιστάσεις. Εαν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κοιτάξεις - εκτός ρεύματος φυσικά-
milos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Ναι, την έχω την απόδειξη. Θα την επιστρέψω λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα