mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, από την Πέμπτη απόγευμα μου έκαναν μεταφορά χρημάτων eurobank προς Πειραιώς και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν φανεί. Ξέρει κανεις τι γίνεται ώστε να δικαιολογηθεί η τοση μεγάλη καθυστέρηση? Η απλά μου λένε ψέματα πως δήθεν τα έστειλαν!!
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, mMary είπε Καλησπέρα, από την Πέμπτη απόγευμα μου έκαναν μεταφορά χρημάτων eurobank προς Πειραιώς και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν φανεί. Ξέρει κανεις τι γίνεται ώστε να δικαιολογηθεί η τοση μεγάλη καθυστέρηση? Η απλά μου λένε ψέματα πως δήθεν τα έστειλαν!! Ποσο αξιόπιστος είναι αυτός που στα έστειλε;Μια εβδομαδα δεν παίζει να κάνει η μεταφορά. 2
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 3 minutes ago, mMary said: Καλησπέρα, από την Πέμπτη απόγευμα μου έκαναν μεταφορά χρημάτων eurobank προς Πειραιώς και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν φανεί. Ξέρει κανεις τι γίνεται ώστε να δικαιολογηθεί η τοση μεγάλη καθυστέρηση? Η απλά μου λένε ψέματα πως δήθεν τα έστειλαν!! Προφανώς σου λένε ψέματα, δεν παίζει να μην έχει ολοκληρωθεί το έμβασμα μέσα σε μια εβδομάδα. 1
mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποσο αξιόπιστος είναι αυτός που στα έστειλε;Μια εβδομαδα δεν παίζει να κάνει η μεταφορά. Φτιάχνω καποια χειροποίητα πράγματα, είχε ξανά παραγγείλει κανονικά από eshop, αυτή την φορά επειδή ήθελε πολλά έκανα καλύτερη τιμή και τα έδωσα έτσι , επικοινώνησα χθες και είπε περίεργο φαίνεται και σε αυτό το άτομο! 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προφανώς σου λένε ψέματα, δεν παίζει να μην έχει ολοκληρωθεί το έμβασμα μέσα σε μια εβδομάδα. Μηπως φταίει που έχω φραγή κλήσεων και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ? Αλλιώς τι μπορώ να κάνω Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από mMary
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, mMary είπε Φτιάχνω καποια χειροποίητα πράγματα, είχε ξανά παραγγείλει κανονικά από eshop, αυτή την φορά επειδή ήθελε πολλά έκανα καλύτερη τιμή και τα έδωσα έτσι , επικοινώνησα χθες και είπε περίεργο φαίνεται και σε αυτό το άτομο! Μηπως φταίει που έχω φραγή κλήσεων και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ? Αλλιώς τι μπορώ να κάνω Τι σχέση έχει η φραγή κλήσεων με την μεταφορά χρημάτων; Ας τα έστελνες αντικαταβολή.Σε δάγκωσε κανονικα. 4
mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι σχέση έχει η φραγή κλήσεων με την μεταφορά χρημάτων; Ας τα έστελνες αντικαταβολή.Σε δάγκωσε κανονικα. Ξέρω κ γώ τι αλλο να σκεφτώ λέω μηπως αν και όντως δε στέκει. Θα ξανά επικοινωνήσω να μου στείλει την απόδειξη συναλλαγής δήθεν πως θέλω να πάω από την τράπεζα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει. Αν έκανε μεταφορά με έμβασμα αργεί τόσο? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από mMary
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 13 minutes ago, mMary said: Ξέρω κ γώ τι αλλο να σκεφτώ λέω μηπως αν και όντως δε στέκει. Θα ξανά επικοινωνήσω να μου στείλει την απόδειξη συναλλαγής δήθεν πως θέλω να πάω από την τράπεζα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει. Αν έκανε μεταφορά με έμβασμα αργεί τόσο? Το μόνο που δεν στέκει είναι ο ισχυρισμός του ότι σου έστειλε χρήματα, αν είχε κάνει έμβασμα τα χρήματα θα είχαν κάνει 1-2 εργάσιμες ημέρες να μπουν στο λογαριασμό σου, δλδ έως Δευτέρα. Επίσης η απόδειξη δεν λέει κάτι, σου φτιάχνω εγώ τώρα μια, με όποιο ποσό και ημερομηνία θέλεις.
mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το μόνο που δεν στέκει είναι ο ισχυρισμός του ότι σου έστειλε χρήματα, αν είχε κάνει έμβασμα τα χρήματα θα είχαν κάνει 1-2 εργάσιμες ημέρες να μπουν στο λογαριασμό σου, δλδ έως Δευτέρα. Επίσης η απόδειξη δεν λέει κάτι, σου φτιάχνω εγώ τώρα μια, με όποιο ποσό και ημερομηνία θέλεις. Σωστά τόσες μέρες σχεδόν βδομάδα άφαντα απλά δεν τα έβαλε. Όπως και να χει θα επικοινωνήσω πάλι κι αν συνεργαστει καλώς, διαφορετικά θα μπορούσα να τα παρω με άλλο τρόπο όμως δεν έχω την όρεξη να ασχοληθώ κιόλας χαλάλι.
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 19 λεπτά πριν, mMary είπε Σωστά τόσες μέρες σχεδόν βδομάδα Δεν είναι μια βδομάδα. Σήμερα είναι η 4η μέρα
mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν είναι μια βδομάδα. Σήμερα είναι η 4η μέρα Δικαιολογείται η καθυστέρηση? Μου είπε έγινε κάποιο λάθος που ζήτησα απόδειξη συναλλαγής, αναμένω να δω τώρα
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, mMary είπε Δικαιολογείται η καθυστέρηση? Όχι, έκανα και λάθος, δεν είναι η 4η αλλά η 5η μέρα. Οι 2 περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτή που έχετε αναφέρει, ότι δεν τα έστειλε και η 2η ότι έκανε κάποιο λάθος σε αριθμό του iban και πήγαν τα χρήματα αλλού. Σε κάθε περίπτωση εσύ έχεις σημαντικό μερίδιο ευθύνης που απέστειλες εμπόρευμα προτού λάβεις το αντίτιμο.
mMary Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όχι, έκανα και λάθος, δεν είναι η 4η αλλά η 5η μέρα. Οι 2 περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτή που έχετε αναφέρει, ότι δεν τα έστειλε και η 2η ότι έκανε κάποιο λάθος σε αριθμό του iban και πήγαν τα χρήματα αλλού. Σε κάθε περίπτωση εσύ έχεις σημαντικό μερίδιο ευθύνης που απέστειλες εμπόρευμα προτού λάβεις το αντίτιμο. Ναι συμφωνώ ότι φταίω κι εγώ, άλλη φορά θα ζητάω πρώτα κατάθεση και ύστερα θα στελνω την παραγγελία. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από mMary
gorge18 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, mMary είπε Μου είπε έγινε κάποιο λάθος που ζήτησα απόδειξη συναλλαγής, αναμένω να δω τώρα Αυτο πιστευω θα ελεγε καποιος που δεν εχει κανει μεταφορα χρηματων. 3
panostza Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 3 hours ago, mMary said: Ναι συμφωνώ ότι φταίω κι εγώ, άλλη φορά θα ζητάω πρώτα κατάθεση και ύστερα θα στελνω την παραγγελία. Για την ακρίβεια, αν δεν δεις τα λεφτά στο λογαριασμό σου μπορείς απλά να θεωρείς ότι δεν έγινε η κατάθεση. Δηλαδή αν δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό σου το εμπόρευμα το στέλνεις "καλή τη πίστη"
giorgos_76 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, mMary είπε Καλησπέρα, από την Πέμπτη απόγευμα μου έκαναν μεταφορά χρημάτων eurobank προς Πειραιώς και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν φανεί. Ξέρει κανεις τι γίνεται ώστε να δικαιολογηθεί η τοση μεγάλη καθυστέρηση? Η απλά μου λένε ψέματα πως δήθεν τα έστειλαν!! για πόσα λεφτά μιλάμε ;; Αν είναι πολλά, κλάφτα Χαράλαμπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα