Thukididis Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 καλησπέρα σε όλους, ψάχνω λουστραδωρο μαραγκό να κανει καλή δουλεια και οι τιμές του να είναι φυσιολογικες θελω να μου λουστραρει ενα τραπεζι κουζινας. Βρίσκομαι στο κεντρο της Αθηνας Ξερει κανεις κανεναν που να βρισκεται στην ευρυτερη περιοχή? Ευχαριστώ!!
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Thukididis είπε καλησπέρα σε όλους, ψάχνω λουστραδωρο μαραγκό να κανει καλή δουλεια και οι τιμές του να είναι φυσιολογικες θελω να μου λουστραρει ενα τραπεζι κουζινας. Βρίσκομαι στο κεντρο της Αθηνας Ξερει κανεις κανεναν που να βρισκεται στην ευρυτερη περιοχή? Ευχαριστώ!! Πόσο είναι η φυσιολογική τιμή?
Thukididis Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 150-200ευρω Γιατί έχω ακούσει προσφορά από λουστραδωρο εδώ Αθήνα μου έχει πει 400€ συγνώμη ρε φίλε του λέω άμα δώσω σε εσένα 400€ για ένα βάψιμο τραπεζιού με τα ίδια χρήματα αγοράζω καινούργιο.
xp-user Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Thukididis είπε καλησπέρα σε όλους, ψάχνω λουστραδωρο μαραγκό να κανει καλή δουλεια και οι τιμές του να είναι φυσιολογικες θελω να μου λουστραρει ενα τραπεζι κουζινας. Βρίσκομαι στο κεντρο της Αθηνας Ξερει κανεις κανεναν που να βρισκεται στην ευρυτερη περιοχή? Ευχαριστώ!! Στο κέντρο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λουστραδόρο για λόγους υγιεινής .Αν σε βολεύει Αλίμου να σου στείλω με εσωτερικό μυνημα 1 ώρα πριν, Thukididis είπε 150-200ευρω Γιατί έχω ακούσει προσφορά από λουστραδωρο εδώ Αθήνα μου έχει πει 400€ συγνώμη ρε φίλε του λέω άμα δώσω σε εσένα 400€ για ένα βάψιμο τραπεζιού με τα ίδια χρήματα αγοράζω καινούργιο. Αν μπεις σε αυτη τη λογικη παιρνεις και ενα απο το ΙΚΕΑ με τα μισα λεφτα. Επισκευη κανεις αν εχεις συναισθηματικο - οικογενειακο δεσιμο με το επιπλο η ειναι κατι που αξιζει τα λεφτα του.
andreaspA Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Thukididis είπε 150-200ευρω Γιατί έχω ακούσει προσφορά από λουστραδωρο εδώ Αθήνα μου έχει πει 400€ συγνώμη ρε φίλε του λέω άμα δώσω σε εσένα 400€ για ένα βάψιμο τραπεζιού με τα ίδια χρήματα αγοράζω καινούργιο. θα του το πας εσυ το τραπεζι? ή θα ερθει να το παρει?
Thukididis Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 56 λεπτά πριν, andreaspA είπε θα του το πας εσυ το τραπεζι? ή θα ερθει να το παρει? Θα έρθει αυτός να το πάρει δεν έχω φορτηγό να του το πάω... 1 ώρα πριν, xp-user είπε Στο κέντρο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λουστραδόρο για λόγους υγιεινής .Αν σε βολεύει Αλίμου να σου στείλω με εσωτερικό μυνημα Αν μπεις σε αυτη τη λογικη παιρνεις και ενα απο το ΙΚΕΑ με τα μισα λεφτα. Επισκευη κανεις αν εχεις συναισθηματικο - οικογενειακο δεσιμο με το επιπλο η ειναι κατι που αξιζει τα λεφτα του. Στείλε μου εσωτερικό μήνυμα για τον λουστραδωρο στην Αλίμου δεν χάνω κάτι να ακούσω κι από αυτόν μια προσφορά...
andreaspA Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 17 λεπτά πριν, Thukididis είπε Θα έρθει αυτός να το πάρει δεν έχω φορτηγό να του το πάω... Μια χαρα ειναι τα 400 που σου ειπαν.
haris_216 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Το λουστράρισμα, αν θέλουμε να γίνει καλή δουλειά, θέλει τεχνίτη. Και σίγουρα δεν είναι το "απλό βάψιμο" που λέει ο φίλος. Όχι πως η 400άρα εξασφαλίζει τη σωστή δουλειά. Αλλά η σωστή δουλειά ίσως αξίζει 400άρα (για όποιον καταλαβαίνει τη διαφορά) Τώρα το (όχι πρωτότυπο) επιχείρημα "με τόσα αγοράζω τραπέζι" απλά ασχολίαστο. 1
james01gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 μόνο για να έρθει να το πάρει και να στο φέρει θα χάσει 1-2 ώρες (ανάλογα που βρίσκεσαι, κουβάλημα κτλ). το θέμα είναι πως εάν με 400 παίρνεις ίδιο τραπέζει, έχεις βρει την απάντηση. εάν δεν βρίσκεις όμως τότε... 400 με την μεταφορά (ένας δεν κατεβάζει τραπέζι μόνος του κάτω), πιστεύω πως είναι οκ. να κόψεις κανά 50ρικο; μέχρι εκεί είσαι.
sotiriadisc Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Στις 23/5/2024 στις 5:14 ΜΜ, xp-user είπε Στο κέντρο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λουστραδόρο για λόγους υγιεινής .Αν σε βολεύει Αλίμου να σου στείλω με εσωτερικό μυνημα Αν μπεις σε αυτη τη λογικη παιρνεις και ενα απο το ΙΚΕΑ με τα μισα λεφτα. Επισκευη κανεις αν εχεις συναισθηματικο - οικογενειακο δεσιμο με το επιπλο η ειναι κατι που αξιζει τα λεφτα του. Πειτε και σε εμένα τα στοιχεια για τον τεχνίτη στηνΑλίμου , ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα