Προς το περιεχόμενο

TEAC DV-W58D and read errors.HELP!!!

Draminos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε κάτι το οποίο μου συμβαίνει με το συγκεκριμένο recorder:

κάθε φορά που γράφω ένα DVD-R και αμέσως μετά το τσεκάρω με το DVDinfopro ΟΛΑ τα δισκάκια μου εμφανίζουν read errors. Το θέμα είναι ότι μετά διαβάζονται κανονικά από το DVD-ROM που έχω (SONY DDU1621). Σήμερα έκανα στο TEAC firmware update (από έκδοση 1.08-->1.13) και κατάφερα και έγραψα σε 8Χ. Επίσης άλλαξα και την καλωδιοταινία με μια άλλη καινούρια που πήρα σήμερα αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. τα δισκάκια τα οποία έχω δοκιμάσει είναι:

1)TAYIO YUDEN (That's)

2)Ritek

3)Ridisk

4)Verbatim

5)Teac

6)Thats write

7)Princo

Μπορεί κάποιος να μου πει τι πιθανώς συμβαίνει? Σε κάθε DVD-R είναι φυσιολογικό να υπάρχουν λάθη?Α και κάτι ακόμα: κάθε φορά που γράφω ένα DVD το κάνω verify με το Nero και στο τέλος μου λέει ότι όλα είναι οκ και το verify πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

Υ.Γ: Aν μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει ένα λινκ που να περιέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του firmware για το SONY DDU1621 (το δικό μου έχει την έκδοση S1.6)

Thank you all

Δημοσ.
Σήμερα έκανα στο TEAC firmware update (από έκδοση 1.08-->1.13) και κατάφερα και έγραψα σε 8Χ.

Φίλε μου μπορείς να μου πεις και μένα από που κατέβασες το firmware update γιατί κι' εγώ το ίδιο μοντέλο έχω και δεν μπορώ να γράψω σε 8Χ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

To link για το firmware είναι το παρακάτω:

ftp://ftp.teac.co.jp/pub/dspd/download/firmware/dvdrw/FWUPDVW58D02E.EXE

ΠΡΟΣΟΧΗ: To υπάρχον firmware θε πρέπει να είναι το 1.08 ή το 1.11.Για οποιαδήποτε άλλη έκδοση firmware ΔΕΝ κάνει.

Η έκδοση του DVDINFOpro που χρησιμοποίησα είναι η 2.46.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Υ.Γ: Με το Nero CD speed μπορώ να δω αν το DVD έχει read errors?

:shock: :shock:

Δημοσ.

OK μου το έστειλε ένα παλικάρι από το forum και δουλεύει μια χαρά. Thank you ! Απλά κι' εγώ από αυτό το url προσπαθούσα να το κατεβάσω αλλά δεν κατέβαινε :(

Και για την ιστορία η έκδοση του firmware είναι η 1.13 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...