Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τηλεφωνο huawei ( εχει playstore) και προσπαθω να κανω αντιγραφο viber και το αποθηκευει σε huawei cloud , με συνέπεια οταν θα προσπαθησω να συνδεθω στο νεο μου τηλεφωνο να μην βρισκει τιποτα .

Υπαρχει καποια λυση να μεταφερθουν οι συνομιλιες μου στο νεο τηλεφωνο ;

Δημοσ.
12 minutes ago, xarism71 said:

εχω τηλεφωνο huawei ( εχει playstore) και προσπαθω να κανω αντιγραφο viber και το αποθηκευει σε huawei cloud , με συνέπεια οταν θα προσπαθησω να συνδεθω στο νεο μου τηλεφωνο να μην βρισκει τιποτα .

Υπαρχει καποια λυση να μεταφερθουν οι συνομιλιες μου στο νεο τηλεφωνο ;

Μία λύση δοκιμασμένη που όμως θέλει λίγη υπομονή είναι η εξής:
Θα πας στο huawei app store και θα κάνεις disable το auto update στα apps.
Μετά θα εχεις το νου σου και θα περιμένεις το Viber να πάρει update από το Google Play Store.
Ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να βγει το update.
Μόλις γίνει το update θα σου ανεβάσει backup στο Google drive.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω κι εγώ παλιό huawei κινητό με google services, το viber που το κατέβασα από play store είχε συνδεθεί με λογαριασμό huawei αλλά μου έβγαζε σφάλμα στον συγχρονισμό. Τον απενεργοποίησα πριν κανά δίμηνο (τον συγχρονισμό) και δεν του έδινα σημασία. Τώρα που το συζητήσαμε ξαναμπήκα στις ρυθμίσεις και μου είχε να το συνδέσω με google cloud για συγχρονισμό ενώ πριν δεν μου το έδινε. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και αυτό που είπε ο stark, δηλαδή να πήρε ενημέρωση και μου έβγαλε τώρα την επιλογή.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ . 

ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο stark 

Δημοσ.

Τώρα γιατί γράφεις κεφαλαία; Στην αρχή μια χαρά έγραφες. Όλα κεφαλαία στις γραπτές συζητήσεις είναι σαν να φωνάζεις και είναι και ενοχλητικό στο διάβασμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...