LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαϊου Τωρα θα τους στειλω και το παρακατω βιντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 29/5/2024 στις 9:45 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Τωρα θα τους στειλω και το παρακατω βιντεο. Για να μην σκας πως έχει πρόβλημα η οθόνη, την βάλαμε την φωτογραφία σε AOC 2k οθόνη με VA panel με κάρτα γραφικών rx 7600 και μάντεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, tasvar είπε Για να μην σκας πως έχει πρόβλημα η οθόνη, την βάλαμε την φωτογραφία σε AOC 2k οθόνη με VA panel με κάρτα γραφικών rx 7600 και μάντεψε... Εμενα το περιεργο ειναι οτι μετα απο Format που εκανα γιατι αλλαξα δισκο δεν εχει προβλημα πλεον. Η μαλλον εχω προβλημα μονο με το φεγγαρι τα υπολοιπα εφυγαν και εχω μονο με αυτες τις φωτογραφιες, οτι φωτογραφια εχω κατεβασει με το φεγγαρι απο το ιντερνετ το βλεπω χωρις κουτακια κυκλους κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Μια χαρά τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα