LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Σωστά είπε ο φίλος Aris_. Μπορεί επίσης η φωτογραφική μηχανή να χρησιμοποιεί κάποιο προφίλ με πολλά περισσότερα bit depths από ότι υποστηρίζει η οθόνη ή η οθόνη χρησιμοποιεί dithering (πρακτικά ανά κανάλι αντί για 8 bits χρησιμοποεί 6). Όμως η Philips οθόνη / το panel υποστηρίζει 10 bits (8 bits συν FSR / Frame Rate Control) οπότε αποκλείω να είναι εκεί το πρόβλημα. Άλλη περίπτωση είναι να είναι το profile στο color management των Windows ή αυτό το προφίλ για κάποιο λόγο δε παίζει σωστά με κάποιες φωτογραφίες. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις από το Display Settings και να βάλεις κάποιο άλλο RGB προφιλ να δεις εάν έχεις πρόβλημα. Τσέκαρε επίσης να δεις εάν η οθόνη γράφει 8 bits και δοκίμασε επίσης να δεις τις φωτογραφίες με το HDR απενεργοποιημένο. Με HDR απενεργοποιημενο ειναι αρκετα καλυτερες οι εικονες αλλα οχι εντελως σωστες. Με τα profile δεν εβγαλα ακρη το ιδιο μου δειχνουν. Προσεξα πως αν παω την οθονη μεχρι 120Hz μου βγαζει το panel 10 bit στα 144 και 165 μου το βγαζει 8 bit Και γραφει 8 bit με τρεμοπαιγμα. Το τρεμοπαιγμα διορθωθηκε με αλλαγη στις ρυθμισεις της Nvidia αλλα η εικονα στο HDR σε μερικες φωτογραφιες ειναι χαλια. Επεξ/σία 28 Μαϊου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου https://www.css-gradient.com/?c1=010101&c2=808080>=l&gd=dcl Κάνε ένα κόπο και μπές να μας πείς πώς δείχνει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου 4 λεπτά πριν, tasvar είπε https://www.css-gradient.com/?c1=010101&c2=808080>=l&gd=dcl Κάνε ένα κόπο και μπές να μας πείς πώς δείχνει εκεί. Στο Linear βλεπω καθετες γραμμες Στο Radial βλεπω απο το στιγμ ατο μαυρο να ξεκινουν κυκλικες γραμμες. Στο Conic βλεπω απο το κεντρο να ξεκινουν ευθειες γραμμες και να κανουν τον κυκλο σαν ομπρελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στο Linear βλεπω καθετες γραμμες Στο Radial βλεπω απο το στιγμ ατο μαυρο να ξεκινουν κυκλικες γραμμες. Στο Conic βλεπω απο το κεντρο να ξεκινουν ευθειες γραμμες και να κανουν τον κυκλο σαν ομπρελα. Δηλαδή δεν είναι όπως στη δική μου; Παράδειγμα παρακάτω σε γκρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, tasvar είπε Δηλαδή δεν είναι όπως στη δική μου; Παράδειγμα παρακάτω σε γκρί. Οχι εγω σε αυτη την εικονα βλεπω καθετες γραμες δηλαδη τις αποχρωσεις του γκρι λες και ειναι παλετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τότε οι πιο έμπειροι ας μας διαφωτίσουν. Μήπως λόγω του πάνελ; (VA)? Κάποιος που να έχει VA πάνελ, ας μπεί να κάνει το ίδιο τέστ να μας πεί ίσως; Επεξ/σία 28 Μαϊου από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου 2 λεπτά πριν, tasvar είπε Τότε οι πιο έμπειροι ας μας διαφωτίσουν. Μήπως λόγω του πάνελ; (VA)? Κάποιος που να έχει VA πάνελ, ας μπεί να κάνει το ίδιο τέστ να μας πεί ίσως; Δουλευω Firefox ανοιξα το site που μου εστειλες με τον Edge και εκει δεν εχω προβλημα και λεω ωπα ο Firefox ειναι αλλα ανοιξα την σελιδα με το φεγγαρι και παλι εχω προβλημα συν οτι τις εικονες με το φεγγαρι τις εχω κατεβασει στον υπολογιστη μου. https://postimg.cc/gallery/239LP2N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 6 minutes ago, tasvar said: Τότε οι πιο έμπειροι ας μας διαφωτίσουν. Μήπως λόγω του πάνελ; (VA)? Κάποιος που να έχει VA πάνελ, ας μπεί να κάνει το ίδιο τέστ να μας πεί ίσως; Εγω εχω VA panel το βλεπω ακριβως οπως εσυ με την μικρη διαφορα οτι εμενα το light grey ειναι ελαχιστα πιο φωτεινο.Αλλα ουσιαστικα,μια χαρα,κανενα προβλημα. Επομενως μηπως εχει θεμα το monitor του Λευτερη? Λευτερη για μπες εδω και κανε το τεστ της Eizo. Πριν ομως κανε reset το μονιτορ στα εργοστασιακα defaults. https://www.eizo.be/monitor-test/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου 11 λεπτά πριν, benign είπε Εγω εχω VA panel το βλεπω ακριβως οπως εσυ με την μικρη διαφορα οτι εμενα το light grey ειναι ελαχιστα πιο φωτεινο.Αλλα ουσιαστικα,μια χαρα,κανενα προβλημα. Επομενως μηπως εχει θεμα το monitor του Λευτερη? Λευτερη για μπες εδω και κανε το τεστ της Eizo. Πριν ομως κανε reset το μονιτορ στα εργοστασιακα defaults. https://www.eizo.be/monitor-test/ Στο GRADIENTS στο 256 που εκει επρεπε η εικονα να ειναι οκ βλεπω καθετες γραμμες και αναλογως τι χρωμα επιλεγω ειναι ποιο εντονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, LLLEFTERIS said: Στο GRADIENTS στο 256 που εκει επρεπε η εικονα να ειναι οκ βλεπω καθετες γραμμες και αναλογως τι χρωμα επιλεγω ειναι ποιο εντονες. Σε ολα τα χρωματα που πιθανον βαλεις στην δεξια ακρη?(Ποτε το αγορασες το μονιτορ?Οχι μεταχειρισμενο ετσι?) Κανε μας ενα screenshot με το snipping tool και ανεβασε το. Α! Με προλαβες,οκ! Επεξ/σία 28 Μαϊου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου Μόλις τώρα, benign είπε Σε ολα τα χρωματα που πιθανον βαλεις στην δεξια ακρη?(Ποτε το αγορασες το μονιτορ?Οχι μεταχειρισμενο ετσι?) Το πηρα σφραγισμενο απο μαγαζι εχω μιλησει με την εταιρια γιατι εχω ακομα 2.5 χρονια εγγυηση. Στην λιλα φωτογραφια εγω βλεπω περισσοτερες γραμμες απλα το κινητο δεν μπορει να τις δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου 3 minutes ago, LLLEFTERIS said: Το πηρα σφραγισμενο απο μαγαζι εχω μιλησει με την εταιρια γιατι εχω ακομα 2.5 χρονια εγγυηση. Στην λιλα φωτογραφια εγω βλεπω περισσοτερες γραμμες απλα το κινητο δεν μπορει να τις δει. Μπορεις να κανεις τον κοπο να ανεβασεις και σε πρασινο και κιτρινο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Αν εχεις δοκιμασει διαφορετικα καλωδια,τοτε υπαρχει τεχνικο θεμα. Εννοω διαφορετικα,ξεχωριστα hdmi και DP.Δηλαδη αλλο hdmi και αλλο DP. Μερικες φορες τα καλωδια συσκευασιας ειναι προβληματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαϊου 9 λεπτά πριν, benign είπε Αν εχεις δοκιμασει διαφορετικα καλωδια,τοτε υπαρχει τεχνικο θεμα. Εννοω διαφορετικα,ξεχωριστα hdmi και DP.Δηλαδη αλλο hdmi και αλλο DP. Μερικες φορες τα καλωδια συσκευασιας ειναι προβληματικα. DP εχω ενα αλλα εχω δοκιμασει δυο HDMI αν και εχω συνδεσει την ιδια στιγμη και την τηλεοραση μια LG 32 Smart και αυτη δειχνει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα