Προς το περιεχόμενο

Έκκληση της Revolut στην Ε.Ε για κοινή δράση κατά της διαδικτυακής απάτης

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, orgixmh είπε

Αυτό ακριβώς είναι το point, έχω κάνει δεκάδες report στο facebook για απάτες και κανένα report δεν έγινε δεχτό.

Mια απο τα ιδια, καθομαι και εξηγω και τον λογο και παντα μου ερχεται ειδοποιηση οτι το ρεπορτ δεν εγινε δεκτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, mccrush2006 said:

Mια απο τα ιδια, καθομαι και εξηγω και τον λογο και παντα μου ερχεται ειδοποιηση οτι το ρεπορτ δεν εγινε δεκτο.

ειχα κανει και σε αλλα πραγματα report και ειναι λες και μιλαω με το τιποτα.Ουτε καν ai γιατι το ai θα δουλευε καλυτερα

• Like 1

19 ώρες πριν, poulinos είπε

ειχα κανει και σε αλλα πραγματα report και ειναι λες και μιλαω με το τιποτα.Ουτε καν ai γιατι το ai θα δουλευε καλυτερα

το εχω κάνει ρεπορτ άπειρες φορές 

https://www.facebook.com/100080380075112/videos/1534887540421707/

1 hour ago, Ukforthemoment said:

το εχω κάνει ρεπορτ άπειρες φορές 

https://www.facebook.com/100080380075112/videos/1534887540421707/

δεν θα βγαλεις ακρη.ειλικρινα δεν ξερω τι κοιτανε και τι οχι.και τι απαντανε κτλ.κατα τα αλλα το ai ειναι το προβλημα τους. ατομο που ειχε business account και ετρεχε διαφημισεις κτλ του κλεισαν το account κατευθειαν και εκανε ενα μηνα και για να το ανοιξουν.και  ολα αυτα επειδη μπηκε απο private mode

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια εταιρία συναλλαγών από το εξωτερικό έβαλε τα γυαλιά στο "οργανωμένο" ελληνικό τραπεζικό σύστημα όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας...

Αναμενόμενο , αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα που είναι τόσο ευνομούμενο από τον κρατικό φορέα με όλα τα προηγούμενα "πακέτα διάσωσης" που έλαβε εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων , εκτός του ότι εξακολουθεί να κλέβει τον κόσμο με τις υψηλές προμήθειες που επιβάλλει στις απλές συναλλαγές (και δεν τιμωρείται), εκτός του ότι δεν επιστρέφει κάποια από τα υπέρογκα κεφάλαια που κερδίζει στην αγορά για την τόνωση της ρευστότητας, ταυτόχρονα δεν κάνει σοβαρές κινήσεις για να εξελίξει τα συστήματα του και να προφυλάξει τους "εξαναγκασμένους πελάτες" του. Φταίει η μονοπωλιακή τακτική που ευνοείται στην Ελλάδα μάλλον...

Μπράβο στην Revolut και στην κάθε εταιρία που σέβεται τους πελάτες της και συμβάλει στην προστασία τους και αίσχος σε κάθε κρατικό οργανισμό που δεν του καίγεται καρφί!

Επεξ/σία από Ne0n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...