lambroskr Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σκέφτομαι να στήσω καινούργιο πισι ειμαι αρκετα χρονια εκτος απ τον χωρο.Οποτε θα ηθελα τη γνωμη σας. Η χρηση που το θελω είναι gaming (παιζωω ότι παιχνιδι μπορει να ερθει στη βιβλιοθηκη μου από πιο απαιτητικα μεχρι λολ και indie ). Επιπλέον σπουδάζω και δουλεύω σαν developer. Και στον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι αρκετα με Machine Learning (λόγο της σχολής) αλλα και με τα android dev ( android studio code) και γενικαα τετοιου ειδους απαιτησεις πολλες εφαρμογες παραλληλα πολλα ταμπς κτλπ. Επισης συνηθως τρεχω σε dual boot (unix και win 10, εάν και αυτό δε ξερω εάν επηρεαζει καπου απλα το αναφερω για λογους πληροτητας. Το συστημα που εχω στησει μεχρι τωρα είναι αυτό. Θα αρχισω με το τι υπαρχει ηδη που δε χρειαζεται αγορα. Τροφοδοτικό (Υπαρχει ηδη ) : Thermaltake Toughpower iRGB Plus 850W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold Gpu (Υπαρχει ηδη) :3060 ti αυτη ειναι μια υλοποιηση της dell που εχει μεσα στα pre built συστηματα εαν δε κανω λαθος οποτε ειναι σχετικα μικρη (σκεφτηκα σαν 1050τι ή 1060 σε μεγεθος) Απο εδω και περα γινονται οι αγορες Cpu: Intel Core i7-14700F 2.1GHz Επεξεργαστής 20 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί με Ψύκτρα Mobo: Asus Prime B760M-A Βεβαια εδώ να σημειωσω ότι από ότι βλεπω βγαινει σε ATX και σε Mini ATX δεε ξερω εάν θα υπαρχει καποια διαφορα στις αποδοσεις. Αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας και σε αυτό το κομματι. (Βεβαια προηποθεση μου για τη μητρικη είναι να χωραει 2 m2 δισκους πανω και η miniAtx τη πληρη ενώ η μεγαλη όχι ) Ram: Kingston Fury Renegade 16GB DDR5 RAM με Ταχύτητα 6800 . Γνωριζω ότι για ML 16 gb είναι λιγα θα γινει και καποια αναβαθμιση στο προσεχως μελλον M2: Lexar NM790 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 Εχω κατι παλιους δισκους που λογικα θα κρατησω. Στο παραπανω συστημα λειπει το κουτι και ισως καποια ψυκτρα για τον επεξεργαστή. Μπορω να ακουσω τις γνωμες σας και σε αυτό. Δε με ενδιαφερουν καθολουυ τα rgb καιιι η αισθητικη, να κανει τη δουλεια θελω. Με λιγα σε ότι πιο οικονομικο που κανει τη δουλεια μου αρκει. Τα παραπανω στο skroutz μου βγαινουν περιπου στα 800. μαζι με το κουτι και ισως ψυκτρα θα ηθελα σιγουρα να μεινουμε κατω απο τα 1000 Ε Σας ευχαριστω για τον χρονο σας ακου προτασεις και τυχων αλλαγες. Επεξ/σία 22 Μαϊου από lambroskr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ok τα σκέφτεσαι, αλλά για ram νομίζω τα 32gb είναι το minimum για νεο μηχάνημα. Spoiler Ενα γενικό tip για στήσιμο pc από skroutz, ίσως αξίζει να γίνεις plus member (25ευρω) εάν παραγγείλεις 6-7 κομμάτια ώστε να έχεις δωρεάν μεταφορικά και λογικά θα μαζέψεις άλλο ένα ~10ευρω από skroutz points Και με μικρή διαφορά χρημάτων μπορείς να πας σε κάτι(ενδεικτικά) τετοιο-> 32αρη κιτ Μπορεί να είναι 400hz πιο αργό αλλά έχει κατατι μικρότερα cl και παίζει να είναι πιο γρήγορη στην τελική. Για το κουτί,κοίτα για Corsair 4000d Spoiler Tip:Δεν έβαλα τυχαία link από plaisio, κατα πρωτων εάν σε βολεύει να περάσεις να το πάρεις δεν θα έχεις μεταφορικά.Κατα δεύτερων εάν κανείς λογαριασμό στο πλαίσιο και δηλώσεις γενέθλια στα σχετικά κοντινά πιθανότατα να σου στείλουν εκπτωτικό κωδικό 20 ευρω, οπότε θα σου βγει στα 80 Υπάρχουν προφανώς και φθηνότερα αλλά δεν τα έχω δουλεψει Όσο για την μητρική, δεν υπάρχει λόγος για m-atx εφόσων χωράει στο κουτί και η διαφορά στην τιμή είναι μικρή.(Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με b1700 για να σου προτείνω συγκεκριμένη)Τσεκαρε όμως να έχει τα features που θέλεις να έχει.Π.χ Μπορεί να έχει 2 nvme slots αλλα το 2ο να είναι pci-e 3.0. Ψυκτρα το καλύτερο vfm το έχει αυτή που έχω πάρει και εγώ εάν δεν θες να δώσεις χρήματα σε υδροψυξη->Thermal right Phantom spirit αλλά η αλήθεια είναι ότι ο 14700 θα φτάσει στα όρια της οποιαδήποτε αεροψυκτρα. Edit-Εριξα μια ματιά και τρέχουν ακόμα οι προσφορές της artic freezer σε υδροψυξεις, εάν πας σε τέτοια λύση μην κοιτάξεις για άλλη μαρκα. Απλά αποφάσισε πρώτα στο κουτί για να πάρεις την κατάλληλη σε μεγεθος(προφανώς όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη) Edit 2-Για 9 ευρώ παραπάνω θα προτιμούσα τον 14700KF (έχει λίγο ψηλότερα clocks) Επεξ/σία 29 Μαϊου από @topos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroskr Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ωραία ωραία, ευχαριστώ για τον χρόνο και τα τις σου. Επίσης good tip αυτό με το πλαίσιο δεν είχα ιδέα. Επίσης 14700 από ότι καταλαβαίνω με τον 14700 και η υδροψυξη είναι μονόδρομος. Και κατι που ξέχασα να αναφέρω, Ups .... Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και πιστεύω ότι ένα τέτοιο σύστημα το χρειάζεται... Υπαρχει καποια προταση για αυτα ;;; Γενικότερα δε με καίει το σύστημα να χτιστεί τώρα. Θεωρείς ότι αξίζει να περιμένω μέχρι τις ανακοινώσεις για τη καινούργια γενιά ή δε θα υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στις τιμές; Επεξ/σία 4 Ιουνίου από lambroskr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lambroskr είπε Ωραία ωραία, ευχαριστώ για τον χρόνο και τα τις σου. Επίσης good tip αυτό με το πλαίσιο δεν είχα ιδέα. Επίσης 14700 από ότι καταλαβαίνω με τον 14700 και η υδροψυξη είναι μονόδρομος. Και κατι που ξέχασα να αναφέρω, Ups .... Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και πιστεύω ότι ένα τέτοιο σύστημα το χρειάζεται... Υπαρχει καποια προταση για αυτα ;;; Γενικότερα δε με καίει το σύστημα να χτιστεί τώρα. Θεωρείς ότι αξίζει να περιμένω μέχρι τις ανακοινώσεις για τη καινούργια γενιά ή δε θα υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στις τιμές; Λοιπόν, θα ξεκινήσω ανάποδα από αυτό που ρωτάς στο τέλος γιατί είναι πολύ σημαντικό. Εντός Ιουλίου θα βγουν οι νέοι επεξεργαστές της amd και μέχρι τέλος του έτους οι νέοι intel. Επιδη στην amd δεν είναι τίποτα χαπατα και θα πιέσουν στις τιμές, πιστεύω ότι οι intel θα έρθουν σίγουρα το φθινόπωρο. Αυτή η γενιά θα έχει το πρώτο σημαντικό uplift από την 12η θεωρητικά, οπότε ναι, αν μπορείς να περιμένεις θα έλεγα να περιμένεις. Για τα υπόλοιπα: Asus μητρικές στην μπάτζετ κατηγορία θα έλεγα να μην εμπιστευτείς δίνουν πολύ λιγότερα στην ίδια τιμή από τις ανταγωνιστριες και σε vrm. Επίσης στις ddr5, τα 16gb είναι πολύ ψηλά τιμολογημενα, τα 32 βγάζουν μόνο λογική ακόμα και για gaming rig κάπου στα 120 με 130 ευρώ. Οπότε συμφωνώ με τον topos. Αν πας σε αυτή τη γενιά intel οι μόνες αεροψυξεις που θα ανταποκριθουν ακόμα και με θόρυβο στην τιμή που ζητάς είναι οι phantom spirit και peerless assassin από thermalright. Μετά πας σε γομάρια noctua be quiet και deepcool των 100 ευρώ, όπου μπορείς να δεις μια arctic liquid freezer όπως σου είπε ο topos. Άλλο ένα σημείο που συμφωνώ. Όμως, αν πας σε 14700k, πέρα από την ψυξη του, καλό θα είναι να ρίξεις τα power limit από την ίδια τη μητρική. Οι μητρικές που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή ειδικά οι asus κάνουν unlimited oc σχεδόν από default profile, πράγμα που έχει φέρει ορισμένα chips στα όρια του degrade. Μπορείς να το ψάξεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που τρέχουν αυτή τη στιγμή, και βγαίνουν bios updates για να το σώσουν. Τέλος, σε αυτό τo μπάτζετ δε χωράει ups, και δεν έχει νόημα όταν δεν έχουμε ένα a, b tierlist τροφοδοτικό. Όταν πάρεις απόφαση τι πλατφόρμα θα τρέξεις θα έλεγα να επανέλθεις στο νήμα αυτό και να συζητήσεις τότε για κουτί και ψυκτρα και ότι άλλο θα μπει οριστικά στο build συμπεριλαμβανομένης και της μητρικής. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από tzavardin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Εχω 14700kf και επελεξα μητρικη Ζ790 με σκοπο στο μελλον να το αλλαζα με εναν 15xxx η 16xxx. Αυτο πλεον δεν ειναι εφικτο γιατι στην νεα σειρα intel, θα αλλαξει το socket. Οποτε και η prime που αναφερθηκε μια χαρα ειναι, δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια ακριβοτερη. Ο 14700 ειναι ενας δυνατος επεξεργαστης, αλλα πλεον τον παντρευεσαι. Δεν νομιζω οτι αξιζει η αναβαθμιση του με 14900 στο μελλον, ακομα και σε μιση τιμη μεταχειρισμενος να βρεθει. Αυτος που θα χρειαστει την υπολογιστηκη ισχυ ενος 14900 μαλλον θα τον παρει απο την αρχη. Εγω τον δουλευω με αεροψυξη noctua NH-D15S στην οποια εχω βαλει και δευτερο ανεμιστηρα. Βεβαια με τις δουλειες που κανω, εκτος απο κανα δυο τεστ στην αρχη, το συστημα μου δουλευει σε ενα 60-70% των δυνατοτητων του. Μνημες μου συστησαν εδω τα παιδια τις Gskill Z5 2x16gb/ddr5/6400 με cl32. Aπο την τοποθετηση τους (πριν 5-6 μηνες) δουλευουν αψογα, χωρις κανενα προβλημα. Για κουτι κουτι κοιταξε και το be quiet pure base 500dx. Eκτος απο ομορφο εμφανησιακα ειναι και πολυ λειτουργικο και ευρυχωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, lambroskr said: Γενικότερα δε με καίει το σύστημα να χτιστεί τώρα. Θεωρείς ότι αξίζει να περιμένω μέχρι τις ανακοινώσεις για τη καινούργια γενιά ή δε θα υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στις τιμές; Λοιπον θα σου πω την παρατηρηση μου πανω σε αυτο-> Εαν το χρειαζεσαι το στηνεις τωρα, εαν οχι περιμενεις μεχρι να το χρειαστεις και οταν το χρειαστεις το στηνεις. Spoiler Στο χωρο των pc παντα κατι περιμενουμε να βγει, ειτε ειναι καινουργιοι cpu/gpu/μητρικες που "αξιζει"κανεις να περιμενει. Ομως ας πουμε στην δικη σου περιπτωση, θα βγουν σε κανενα 1-1,5μηνα οι καινουργιοι amd, μεχρι να υπαρξει κανονικη διαθεσιμοτητα και να πιασουν φυσιολογικες τιμες θα παρει + 1 μηνα. Πιασαμε ας πουμε Σεπτεμβριο, τωρα πλεον απεχουμε αλλο 1,5-2μηνες απο τους επομενους intel, βαλε αλλο ενα μηνα για διαθεσιμοτητα/τιμες. Ειμαστε πλεον αρχες 2025 και θα βγουν/βγηκαν οι καινουργιες nvidia,με εξαιρεση την 5090, ισως και 5080 οι υπολοιπες θα κανουν αλλους 2-3 μηνες να βγουν, βαλε αλλο 1 μηνα διαθεσιμοτητα/τιμες. Ε καπου εκει ειναι να βγαλει και η AMD τις 8000 gpu... Ε, λοιπον εκει γυρο-τριγυρο ~μεσα του 2025 θα εχουν βγει σχεδον τα παντα και θα αρχισουν οι φημες παλι για τις νεες γενιες. Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουνίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου On 22/05/2024 at 22:05, lambroskr said: Επισης συνηθως τρεχω σε dual boot (unix και win 10, εάν και αυτό δε ξερω εάν επηρεαζει καπου απλα το αναφερω για λογους πληροτητας. Πως ακριβως το κανεις αυτο; Θα με ενδιεφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroskr Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Στις 4/6/2024 στις 3:44 ΜΜ, @topos είπε Λοιπον θα σου πω την παρατηρηση μου πανω σε αυτο-> Εαν το χρειαζεσαι το στηνεις τωρα, εαν οχι περιμενεις μεχρι να το χρειαστεις και οταν το χρειαστεις το στηνεις. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο χωρο των pc παντα κατι περιμενουμε να βγει, ειτε ειναι καινουργιοι cpu/gpu/μητρικες που "αξιζει"κανεις να περιμενει. Ομως ας πουμε στην δικη σου περιπτωση, θα βγουν σε κανενα 1-1,5μηνα οι καινουργιοι amd, μεχρι να υπαρξει κανονικη διαθεσιμοτητα και να πιασουν φυσιολογικες τιμες θα παρει + 1 μηνα. Πιασαμε ας πουμε Σεπτεμβριο, τωρα πλεον απεχουμε αλλο 1,5-2μηνες απο τους επομενους intel, βαλε αλλο ενα μηνα για διαθεσιμοτητα/τιμες. Ειμαστε πλεον αρχες 2025 και θα βγουν/βγηκαν οι καινουργιες nvidia,με εξαιρεση την 5090, ισως και 5080 οι υπολοιπες θα κανουν αλλους 2-3 μηνες να βγουν, βαλε αλλο 1 μηνα διαθεσιμοτητα/τιμες. Ε καπου εκει ειναι να βγαλει και η AMD τις 8000 gpu... Ε, λοιπον εκει γυρο-τριγυρο ~μεσα του 2025 θα εχουν βγει σχεδον τα παντα και θα αρχισουν οι φημες παλι για τις νεες γενιες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα σας και πάλι, Μμμμ ναιιι συμφωνωω με κάθε τι , καινουργιο στον τεχνολογικο τομεα γινεται ακριβως η ιδια λουπα. Spoiler Απλα ρρ συ οι 20 πυρηνες και τα 28 threads δε παιζει να βγουν συντομα απ τον ανταγωνισμο... δηλαδηη ειναι ακραιαα πολλα 😅😂.Και αυτο το λεω γενικοτεραα δεε πρεπειι πανταα σονη και ντε να παιρνουμε το καινουργιο... δλδ τι 18 τι 20 τι 22 για το 95% των ανθρωπων δε θα καταλαβουν καν τη διαφορα. (Απλα το αναφερωω σανν γενικοτερη συζητησηηη πανωω σεε ολοο αυτο το σχολιο... οτιι παντα εαν κυνηγας το καινουργιο δε θα ειναι ποτε η ωρα να το παρεις. ) Στις 4/6/2024 στις 12:21 ΜΜ, tzavardin είπε Λοιπόν, θα ξεκινήσω ανάποδα από αυτό που ρωτάς στο τέλος γιατί είναι πολύ σημαντικό. Εντός Ιουλίου θα βγουν οι νέοι επεξεργαστές της amd και μέχρι τέλος του έτους οι νέοι intel. Επιδη στην amd δεν είναι τίποτα χαπατα και θα πιέσουν στις τιμές, πιστεύω ότι οι intel θα έρθουν σίγουρα το φθινόπωρο. Αυτή η γενιά θα έχει το πρώτο σημαντικό uplift από την 12η θεωρητικά, οπότε ναι, αν μπορείς να περιμένεις θα έλεγα να περιμένεις. Για τα υπόλοιπα: Asus μητρικές στην μπάτζετ κατηγορία θα έλεγα να μην εμπιστευτείς δίνουν πολύ λιγότερα στην ίδια τιμή από τις ανταγωνιστριες και σε vrm. Επίσης στις ddr5, τα 16gb είναι πολύ ψηλά τιμολογημενα, τα 32 βγάζουν μόνο λογική ακόμα και για gaming rig κάπου στα 120 με 130 ευρώ. Οπότε συμφωνώ με τον topos. Αν πας σε αυτή τη γενιά intel οι μόνες αεροψυξεις που θα ανταποκριθουν ακόμα και με θόρυβο στην τιμή που ζητάς είναι οι phantom spirit και peerless assassin από thermalright. Μετά πας σε γομάρια noctua be quiet και deepcool των 100 ευρώ, όπου μπορείς να δεις μια arctic liquid freezer όπως σου είπε ο topos. Άλλο ένα σημείο που συμφωνώ. Όμως, αν πας σε 14700k, πέρα από την ψυξη του, καλό θα είναι να ρίξεις τα power limit από την ίδια τη μητρική. Οι μητρικές που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή ειδικά οι asus κάνουν unlimited oc σχεδόν από default profile, πράγμα που έχει φέρει ορισμένα chips στα όρια του degrade. Μπορείς να το ψάξεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που τρέχουν αυτή τη στιγμή, και βγαίνουν bios updates για να το σώσουν. Τέλος, σε αυτό τo μπάτζετ δε χωράει ups, και δεν έχει νόημα όταν δεν έχουμε ένα a, b tierlist τροφοδοτικό. Όταν πάρεις απόφαση τι πλατφόρμα θα τρέξεις θα έλεγα να επανέλθεις στο νήμα αυτό και να συζητήσεις τότε για κουτί και ψυκτρα και ότι άλλο θα μπει οριστικά στο build συμπεριλαμβανομένης και της μητρικής. Χμμμμ ναιι εχεις δικιοοο για τις ραμ δεν ειναι τοσοο οτι δεν αξουν οι 16γβ αλλα εαν οι 16 κανουν κοντα 100Ε και οι 32 130με 140 δεν αξιζει να πας σε 16 . Καλυτερα να πας σε 32 απ'την αρχη. Στις 4/6/2024 στις 12:21 ΜΜ, tzavardin είπε Αν πας σε αυτή τη γενιά intel οι μόνες αεροψυξεις που θα ανταποκριθουν ακόμα και με θόρυβο στην τιμή που ζητάς είναι οι phantom spirit και peerless assassin από thermalright. Μετά πας σε γομάρια noctua be quiet και deepcool των 100 ευρώ, όπου μπορείς να δεις μια arctic liquid freezer όπως σου είπε ο topos. Άλλο ένα σημείο που συμφωνώ. Δεν ειναι αναγκαστικο να παω απαραιτητα σε ιντελ απλα πως να το πωω αυτη δουλευα παντα αυτη ξερω. Δεν ειμαι fun boy ή κατι τετοιο εαν και η amd μου κανει τη δουλεια και δεν ειναι σαν τους fx ... why not amd ? 15 ώρες πριν, benign είπε Πως ακριβως το κανεις αυτο; Θα με ενδιεφερε. Καλησπέρα φιλε μου... Googlαρεις αυτο (εδω) και κανεις adjust το query στο google συμφωνα με τις ιδιαιτεροτητες σου Οκαυυ... Ωραια Ευχαριστω για τον χρονο σας και τις ιδεες πανω στις ψυκτρες ειδικότερα δεν ειχα ιδεα. Εαν είναι όπως ειπε ο @topos μπορω να ξανα ανοιξω το thread λιγο πριν αρχισω να παραγγελνω πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, lambroskr said: Καλησπέρα φιλε μου... Googlαρεις αυτο (εδω) και κανεις adjust το query στο google συμφωνα με τις ιδιαιτεροτητες σου. Αγαπητε φιλε,το linux δεν ειναι unix. (Ubuntu στο λινκ που εβαλες) Unix στην εποχη μας ειναι τα : macOS, Solaris, IBM AIX, HP-UX, FreeBsd, και GhostBSD.(Με το τελευταιο εχω ασχοληθει λιγο πριν μερικους μηνες,rock solid,αλλα πολυ λιγες εφαρμογες.) Επεξ/σία 5 Ιουνίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroskr Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, benign είπε Αγαπητε φιλε,το linux δεν ειναι unix. (Ubuntu στο λινκ που εβαλες) Unix στην εποχη μας ειναι τα : macOS, Solaris, IBM AIX, HP-UX, FreeBsd, και GhostBSD.(Με το τελευταιο εχω ασχοληθει λιγο πριν μερικους μηνες,rock solid,αλλα πολυ λιγες εφαρμογες.) Τα linux ειναι unix-based (επισης το search γραφει dual boot) . Ρρ συ υπαρχουν ολαα μπορεις να τα βαλεις... για macOS δε ξερω βεβαια ... ενα google search ειναι . πχ( ibm ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, lambroskr said: Τα linux ειναι unix-based (επισης το search γραφει dual boot) . Ρρ συ υπαρχουν ολαα μπορεις να τα βαλεις... για macOS δε ξερω βεβαια ... ενα google search ειναι . πχ( ibm ). Ξερω να βαλω dual boot,απλα με το unix δεν νομιζω οτι γινεται.Με το linux ναι. Καλη συνεχεια. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα