Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Αγόρασα ένα νέο λαπτοπ και μόλις προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα δεν μου το επέτρεψε βγάζοντας το μήνυμα της φωτογραφίας.Γνωρίζει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να μπορώ να κατεβάζω ελεύθερα προγράμματα;;

FB_IMG_1716382375904.jpg

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KOSTASD. είπε

Καλησπέρα.Αγόρασα ένα νέο λαπτοπ και μόλις προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα δεν μου το επέτρεψε βγάζοντας το μήνυμα της φωτογραφίας.Γνωρίζει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να μπορώ να κατεβάζω ελεύθερα προγράμματα;;

FB_IMG_1716382375904.jpg

Καλησπέρα. Λογικά, έτσι όπως το σκέφτομαι, το λάπτοπ είναι σε λειτουργία S Mode!! Για καλύτερη ασφάλεια και καλά!! Οπότε, ψάξε στο google πως απενεργοποιείς αυτή τη λειτουργία! Ρίξε και ματιά εδώ στο φόρουμ. Νομίζω έχει ειπωθεί πάλι πρόσφατα, από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα... ;)

• Like 3
Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 4:08 ΜΜ, KOSTASD. είπε

Γνωρίζει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να μπορώ να κατεβάζω ελεύθερα προγράμματα;;

Αλλά "παν μέτρον άριστον" (εάν μου επιτρέπεις). Όχι από όπου να είναι, γιατί εάν δεν έχεις κάποιο εργαλείο - λογισμικό ασφάλειας στον υπολογιστή υπάρχουν και οι σχετικοί κίνδυνοι (και το Windows Defender κάνει μια χαρά τη δουλειά του βέβαια - δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε έκδοση του παρελθόντος - αλλά καλό θα ήταν να εξετάσεις - ανάλογα με αυτό που θέλεις να προστατέψεις - εάν χρειάζεσαι ένα τέτοιο εργαλείο - λογισμικό).

Σε κάθε περίπτωση εάν κατεβάσεις προγράμματα από γνωστές πηγές θα είσαι εντάξει. Εάν θέλεις ένα έξτρα βήμα, για να δεις εάν αυτό που κατεβάζεις είναι νορμάλ, βάζε το στο VIRUSTOTAL (εδώ) για να το ελέγξει, πριν το χρησιμοποιήσεις στον υπολογιστή σου.

image.png.49370d420c8382df44a79cb6c78e433e.png  

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 4:08 ΜΜ, KOSTASD. είπε

FB_IMG_1716382375904.jpg

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια των φίλων εδώ..ευχαριστώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...