Takisk1 Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου Δεν το πήγε καν σε φαναρτζή. Ένας γείτονας της το έκανε...και δυστυχώς έκανες πολύ καλή δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kovac Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Spoiler Πριν καμιά 10ρια χρόνια, κατεβαίνοντας να πάρω το αμάξι να πάω στη δουλειά, παρατηρώ τον πίσω, να έχει καβαλήσει με την πίσω δεξιά ρόδα το πεζοδρόμιο, ώστε να χωρέσει. Πλησιάζοντας το αμάξι μου (μαύρο) παρατηρώ 2 όμορφες άσπρες γραμμές πίσω αριστερά. Ο πίσω, άσπρο αμάξι. Κοιτάω το δικό του, 2 όμορφες μαύρες γραμμές μπροστά δεξιά. Στο ίδιο ύψος, ίδιο σημάδι (μια ψιλή πάνω και μια χοντρή κάτω). Εδώ είμαστε. Κινητό, φωτογραφίες τις θέσεις των οχημάτων, τα σημάδια, πινακίδες, τα πάντα. Το αμάξι άνηκε σε ηλικιωμένο κύριο από τα ΚΑΠΗ της γειτονιάς. Πήγα μια βόλτα από εκεί, το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα, είναι αν έχει ασφάλεια. Δεν είχα σκοπό να τραβήξω καταστάσεις σε περίπτωση που δεν είχε. Είχε ευτυχώς. Από κει και πέρα, τι να του το δείχνω, τι να του λέω έχω τραβήξει και φωτογραφίες, τι να έχω βγάλει μεζούρα και να του δείχνω το ύψος είναι το ίδιο, αυτός εκεί "εγώ προσέχω όταν παρκάρω". Δεκτό και κατανοητό λόγω ηλικίας να μην μπορώ να βγάλω άκρη (και δεν το λέω με κακία). Το παιχνίδι χάθηκε όταν πήρε ύφος και στυλ και έλεγε "τι θες τώρα", "κάνε ό,τι θες" και "δεν μπορείς να κάνεις και κάτι". Ε εκεί πείσμωσα. Δεν ήταν η αξία της ζημιάς, ήταν η απαξίωση. Ασφαλιστική, καταγραφή και υπομονή. Πάντα είχα νομική προστασία, πάλι καλά. Συνοψίζοντας, κοντά στα 2 χρόνια μετά και ουσιαστικά "μια μέρα" πριν το δικαστήριο, με πήρε ο ασφαλιστής και με ρώτησε αν δέχομαι να κλείσει η υπόθεση με αποζημίωση από την πλευρά τους. Άποψή μου, μάζεψε όσες "αποδείξεις" μπορείς και κυνήγησέ το. Στο τέλος, θα την πιέσει η ασφαλιστική της και θα κάνει τη θετική δήλωση. Μόνο χαμένη μπορεί να βγει από αυτή την υπόθεση. ΥΓ: Όταν αφήνετε χαρτάκι, να αφήνετε και τηλέφωνο. Το χαρτάκι μόνο του δε θα βοηθήσει. Spoiler ΥΓ2: Κάπου τις έχω αυτές τις φωτογραφίες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Aν εχεις στοιχεια που μπορεις να αποδειξεις την "φαναρτζοδουλεια" και τον τυπο που την εκανε, ισως θα ηταν καλο να ρωτησεις τον δικηγορο αν μπορει να συμπεριλαβει στην μυνηση και αυτον σαν εμπλεκομενο στην προσπαθεια αποκρυψης αποδειξεων. Προσωπικη πειρα απο δικαστηρια τρακαρισματων ειναι οτι οσο μεγαλυτερος ειναι ο φακελος με στοιχεια, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις την υποθεση. Επεξ/σία 22 Μαϊου από Jorvik 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 3:11 ΜΜ, Takisk1 είπε Δεν το πήγε καν σε φαναρτζή. Ένας γείτονας της το έκανε...και δυστυχώς έκανες πολύ καλή δουλειά Αυτό θα φανεί με το χρόνο εκτός και είχε μια απλή γρατζουνιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 3:27 ΜΜ, kovac είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πριν καμιά 10ρια χρόνια, κατεβαίνοντας να πάρω το αμάξι να πάω στη δουλειά, παρατηρώ τον πίσω, να έχει καβαλήσει με την πίσω δεξιά ρόδα το πεζοδρόμιο, ώστε να χωρέσει. Πλησιάζοντας το αμάξι μου (μαύρο) παρατηρώ 2 όμορφες άσπρες γραμμές πίσω αριστερά. Ο πίσω, άσπρο αμάξι. Κοιτάω το δικό του, 2 όμορφες μαύρες γραμμές μπροστά δεξιά. Στο ίδιο ύψος, ίδιο σημάδι (μια ψιλή πάνω και μια χοντρή κάτω). Εδώ είμαστε. Κινητό, φωτογραφίες τις θέσεις των οχημάτων, τα σημάδια, πινακίδες, τα πάντα. Το αμάξι άνηκε σε ηλικιωμένο κύριο από τα ΚΑΠΗ της γειτονιάς. Πήγα μια βόλτα από εκεί, το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα, είναι αν έχει ασφάλεια. Δεν είχα σκοπό να τραβήξω καταστάσεις σε περίπτωση που δεν είχε. Είχε ευτυχώς. Από κει και πέρα, τι να του το δείχνω, τι να του λέω έχω τραβήξει και φωτογραφίες, τι να έχω βγάλει μεζούρα και να του δείχνω το ύψος είναι το ίδιο, αυτός εκεί "εγώ προσέχω όταν παρκάρω". Δεκτό και κατανοητό λόγω ηλικίας να μην μπορώ να βγάλω άκρη (και δεν το λέω με κακία). Το παιχνίδι χάθηκε όταν πήρε ύφος και στυλ και έλεγε "τι θες τώρα", "κάνε ό,τι θες" και "δεν μπορείς να κάνεις και κάτι". Ε εκεί πείσμωσα. Δεν ήταν η αξία της ζημιάς, ήταν η απαξίωση. Ασφαλιστική, καταγραφή και υπομονή. Πάντα είχα νομική προστασία, πάλι καλά. Συνοψίζοντας, κοντά στα 2 χρόνια μετά και ουσιαστικά "μια μέρα" πριν το δικαστήριο, με πήρε ο ασφαλιστής και με ρώτησε αν δέχομαι να κλείσει η υπόθεση με αποζημίωση από την πλευρά τους. Άποψή μου, μάζεψε όσες "αποδείξεις" μπορείς και ΥΓ: Όταν αφήνετε χαρτάκι, να αφήνετε και τηλέφωνο. Το χαρτάκι μόνο του δε θα βοηθήσει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΥΓ2: Κάπου τις έχω αυτές τις φωτογραφίες... Μία φορά που μου είχαν αφήσει είχε και όνομα και τηλέφωνο και βρήκα το δίκιο μου Είχα στείλει στο παλικάρι που μου το άφησε την ένα καλαθάκι με ποτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Από όλη αυτή τη στιχομυθία προσωπικά δεν κατάλαβα ποιά είναι τα αποδεικτικά στοιχεία. Υπάρχει video που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης δηλ. την ώρα που προκαλεί τη ζημιά; Ή απλά το πριν και μετά; Στη δεύτερη εκδοχή και χωρίς αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kalmik είπε Από όλη αυτή τη στιχομυθία προσωπικά δεν κατάλαβα ποιά είναι τα αποδεικτικά στοιχεία. Υπάρχει video που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης δηλ. την ώρα που προκαλεί τη ζημιά; Ή απλά το πριν και μετά; Στη δεύτερη εκδοχή και χωρίς αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Αν εχω καταλάβει καλά η.. κύρια δεν αρνηται ότι τον χτύπησε αλλά λέει ένα κάρο μαλακιες για δικαιολογιες Δεν λέει ο TS από που προκύπτει το video Επεξ/σία 22 Μαϊου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Takisk1 Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εχω καταλάβει καλά η.. κύρια δεν αρνηται ότι τον χτύπησε αλλά λέει ένα κάρο μαλακιες για δικαιολογιες Δεν λέει ο TS από που προκύπτει το video Το βίντεο φαίνεται απο κάμερα μαγαζιού της γειτονιάς. Μάρτυρας υπάρχει απλα μετα απο επικοινωνία με την κύρια υποστήριξε πως ο μόνος τρόπος να μου κάνει δηλώση είναι να της φέρω τον μάρτυρα και να της πει ακριβώς την ώρα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βρει μια δικαιολογία ότι και να γίνει για να αρνηθεί. Γνωρίζω πως δεν μπορω να κανω χρήση του βιντεο του μαγαζιου στο δικαστηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Takisk1 είπε Το βίντεο φαίνεται απο κάμερα μαγαζιού της γειτονιάς. Μάρτυρας υπάρχει απλα μετα απο επικοινωνία με την κύρια υποστήριξε πως ο μόνος τρόπος να μου κάνει δηλώση είναι να της φέρω τον μάρτυρα και να της πει ακριβώς την ώρα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βρει μια δικαιολογία ότι και να γίνει για να αρνηθεί. Γνωρίζω πως δεν μπορω να κανω χρήση του βιντεο του μαγαζιου στο δικαστηριο Έχω την εντύπωση ότι ναι μεν το βίντεο δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αλλά ίσως το δικαστήριο να το δεχτεί. Με επιφύλαξη και ρώτα ένα δικηγόρο Αν έχεις μαρτυρα δεν έχει πολλές επιλογές... η κύρια Για κάμερες έχω διαβάσει ότι κάποιοι βάζουν στα αυτοκίνητα τους για παρόμοιους λόγους Επεξ/σία 22 Μαϊου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Takisk1 είπε Το βίντεο φαίνεται απο κάμερα μαγαζιού της γειτονιάς. Μάρτυρας υπάρχει απλα μετα απο επικοινωνία με την κύρια υποστήριξε πως ο μόνος τρόπος να μου κάνει δηλώση είναι να της φέρω τον μάρτυρα και να της πει ακριβώς την ώρα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βρει μια δικαιολογία ότι και να γίνει για να αρνηθεί. Γνωρίζω πως δεν μπορω να κανω χρήση του βιντεο του μαγαζιου στο δικαστηριο Αντί να ακούς τι σου λέει αυτή να πας σε δικηγόρο ,και να πεις ότι έχεις και βίντεο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε να πας σε δικηγόρο ,και να πεις ότι έχεις και βίντεο. Αυτό του είπα κι εγώ Επίσης ότι υπάρχει μάρτυρας. Επεξ/σία 22 Μαϊου από Γιάννης Platano 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Ενημερωνεις και την ασφαλιστικη οτι υπαρχει και βιντεο και μια χαρα το κανουν εσωτερικη χρηση... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 2:48 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Μονο καλη δουλεια αποκλειεται να εγινε Σκασιλα σου Μάλλον άλλο εννοεί ο Nabuko. Αν κατάλαβα καλά, οσμίζεται troll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Ρε παιδιά.. Αν ήθελε να κάνει ζημιά επίτηδες γιατί να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο της; Ορίστε.. κάμερες.. μάρτυρες.. δική της ζημιά που την πλήρωσε. Ένα κλειδί/μαχαίρι/κατσαβίδι και κάνει τη "δουλειά" της μια χαρά. Αν υπάρχει βίντεο, πρέπει να βγαίνει συμπέρασμα κι αν το κάνει επίτηδες πλέον δεν είναι ατύχημα με αστική ευθύνη μόνο, υπάρχει ποινικό αδίκημα. *Εκτός αν τα πράγματα είναι αντίστροφα τελείως κι ο ερωτών ψαρεύει εδώ πληροφορίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Δεν πρόσεξες μάλλον τη λεπτομέρεια ότι δε θέλει κάποιος να παρκάρει έξω απ' την πόρτα της, επειδή έχει (;) ανάπηρο άνθρωπο στο σπίτι (που αν ισχύει, δικαιούται θέση απ' έξω, να της το πει κάποιος). Αν ισχυει κατι τετοιο υπαρχει νομιμος τροπος να το κανει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα