Προς το περιεχόμενο

Ζημιά σε παρκαρισμένο όχημα

Takisk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας

Την Δευτέρα 20/2 και ώρα 7:00 το πρωί βρήκα το όχημα μου κάτω απο την κατοικία μου τρακαρισμένο στις 2 δεξίες πόρτες και στο μαρσπιέ.Μου είχαν αφήσει σημείωμα με την πινακίδα του αμαξιού που το έκανε ένας περαστικός. Βρήκα το αμάξι της κυρίας που μου το χτύπησε (κάτοικος γειτονιάς) και έχει όλο το χρώμα μου πάνω της στα ίδια σημεία ακριβώς. Αρνείται τα πάντα. Από αστυνομία και τροχαία μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς είναι θέμα αστικής ευθύνης.Υπάρχουν φωτογραφίες της ζημιάς και βίντεο που το έχει κάνει και το αρνείται.Σήμερα πήγε και έφτιαξε την ζημιά στο αμάξι της.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα απο το να το τρέξω δικαστικά καθώς θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία απο την εν λόγω κυρία?

Ευχαριστώ.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν εχεις αδιασειστα στοιχεια που θα σταθουν σε δικη, προχωρας σε μηνυση. Κανε και μια ερωτηση στην ασφαλεια σου αν εχεις ενεργοποιημενη νομικη καλυψη για να σε καθοδηγησουν καλυτερα…

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Takisk1 είπε

Καλημέρα σας

Την Δευτέρα 20/2 και ώρα 7:00 το πρωί βρήκα το όχημα μου κάτω απο την κατοικία μου τρακαρισμένο στις 2 δεξίες πόρτες και στο μαρσπιέ.Μου είχαν αφήσει σημείωμα με την πινακίδα του αμαξιού που το έκανε ένας περαστικός. Βρήκα το αμάξι της κυρίας που μου το χτύπησε (κάτοικος γειτονιάς) και έχει όλο το χρώμα μου πάνω της στα ίδια σημεία ακριβώς. Αρνείται τα πάντα. Από αστυνομία και τροχαία μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς είναι θέμα αστικής ευθύνης.Υπάρχουν φωτογραφίες της ζημιάς και βίντεο που το έχει κάνει και το αρνείται.Σήμερα πήγε και έφτιαξε την ζημιά στο αμάξι της.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα απο το να το τρέξω δικαστικά καθώς θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία απο την εν λόγω κυρία?

Ευχαριστώ.

Τροχαια καλεσες για καταγραφη του συμβαντος ? Φωτογραφιες πριν το φτιαξει εχεις ? Τι σου λεει ? Γιατι τα αρνηται ? Ειναι ασφαλισμενο το οχημα της ? Μπορεις να το δεις απο το open car 

https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Κάλεσα την τροχαία και μου είπαν επειδή δεν υπάρχει τραυματίας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Έχω φωτογραφίες το πριν και το μετά. Αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία χωρίς ακριβής λόγο.Είναι ασφαλισμένο. Η κυρία υποστηρίζει πως έχει ανάπηρο άνθρωπο στο σπίτι της και πως δεν θέλει κανείς να παρκάρει απέξω. Σήμανση δεν βάζει γιατί δεν θέλει να δημιουργεί πρόβλημα στους κατοίκους της γειτονιάς. Δεν έχει κάνει προσπάθεια να παρκάρει. Το τρακάρισμα έχει γίνει στην μέση του αμαξιού στις 2 πόρτες και στο κέντρο στο μαρσπιε. Προφανώς έγινε επίτηδες.

6 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Αν εχεις αδιασειστα στοιχεια που θα σταθουν σε δικη, προχωρας σε μηνυση. Κανε και μια ερωτηση στην ασφαλεια σου αν εχεις ενεργοποιημενη νομικη καλυψη για να σε καθοδηγησουν καλυτερα…

Έχω νομικη προστασια. Απλα προσπαθώ να μην πάω δικαστικά καθώς είμαι σίγουρος πως η κυρία θα με ταλαιπωρήσει πάρα πολυ.

Στις 22/5/2024 στις 1:26 ΜΜ, Takisk1 είπε

Έχω νομικη προστασια. Απλα προσπαθώ να μην πάω δικαστικά καθώς είμαι σίγουρος πως η κυρία θα με ταλαιπωρήσει πάρα πολυ.

Από ότι φαίνεται δεν θα αποφύγεις το δικαστήριο 

Στείλε ένα εξώδικο με φουσκωμένες απαιτήσεις αν και δεν νομίζω να αποδώσει 

Με τη δική της ασφαλιστικη μίλησες; 

Συνήθως προτρέπουν τον πελάτη να αποδεχτεί ευθύνη σε ξεκάθαρες περιπτώσεις 

• Like 2

Στις 22/5/2024 στις 1:29 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Από ότι φαίνεται δεν θα αποφύγεις το δικαστήριο 

Στείλε ένα εξώδικο με φουσκωμένες απαιτήσεις αν και δεν νομίζω να αποδώσει 

Με τη δική της ασφαλιστικη μίλησες; 

Συνήθως προτρέπουν τον πελάτη να αποδεχτεί ευθύνη σε ξεκάθαρες περιπτώσεις 

Μου είπε η ασφαλιστική μου πως θα μιλήσουν εκείνοι.

• Like 1

11 λεπτά πριν, Takisk1 είπε

Κάλεσα την τροχαία και μου είπαν επειδή δεν υπάρχει τραυματίας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Έχω φωτογραφίες το πριν και το μετά. Αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία χωρίς ακριβής λόγο.Είναι ασφαλισμένο. Η κυρία υποστηρίζει πως έχει ανάπηρο άνθρωπο στο σπίτι της και πως δεν θέλει κανείς να παρκάρει απέξω. Σήμανση δεν βάζει γιατί δεν θέλει να δημιουργεί πρόβλημα στους κατοίκους της γειτονιάς. Δεν έχει κάνει προσπάθεια να παρκάρει. Το τρακάρισμα έχει γίνει στην μέση του αμαξιού στις 2 πόρτες και στο κέντρο στο μαρσπιε. Προφανώς έγινε επίτηδες.

Πόσο κάρβουνο έχει στο κεφάλι της;Αφού πλήρωσε την ζημιά της απο την τσέπη της τι θέλει να πετύχει;Την δικιά σου  ζημιά θα την πληρώσει η ασφάλεια της.Μερικοί ειναι για πολλές σφαλιάρες.

Νομική προστασία άμεσα.Αν ακούσει δικηγόρος στο τηλέφωνο μπορεί να συνέλθει.

• Like 2

Στις 22/5/2024 στις 1:33 ΜΜ, Takisk1 είπε

Μου είπε η ασφαλιστική μου πως θα μιλήσουν εκείνοι.

Μακάρι να καταφέρουν κάτι. 

Οι ασφαλιστικές δεν θέλουν να μπλέκουν δικαστικά σε χαμένες υποθέσεις και να πληρώνουν τόκους. 

Για μένα η ασφαλιστικεςαν ο πελάτης τους δεν δεχόταν την ευθύνη και δεν έκανε δήλωση ευθύνης θα έπρεπε να μην έχουν καμμια ευθύνη μετά στα δικαστήρια. 

Δυστυχώς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Σε παρόμοια περίπτωση είχα βρει παρκαρισμενο αμάξι της οικογένειας πριν 2 μήνες με φαγωμένη όλη την δεξιά πλευρά που ήταν προς τον δρόμο αλλά δυστυχώς δεν είχα κανένα στοιχείο για το ποιος το έκανε. Ζημιά 600 ευρώ που μαζί με ολική βαφή που ήθελε έτσι κι αλλιώς 1400 ευρώ 

1 λεπτό πριν, Takisk1 είπε

Οπότε αναμένω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σίγουρα χρειάζεται υπομονή αλλά μέχρι κάποια όρια. Μακάρι να αλλάξει γνώμη 

Η ζημιά γύρω στα 500 ευρώ; 

Προφανώς έχεις μπλέξει με άνθρωπο που δεν έχει ψυχική υγεία. Πρέπει να σε βοηθήσει ο ασφαλιστής σου γιατί νομικά δεν το βλέπω να προχωράει αν είναι τέτοια περίπτωση.

35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σίγουρα χρειάζεται υπομονή αλλά μέχρι κάποια όρια. Μακάρι να αλλάξει γνώμη 

Η ζημιά γύρω στα 500 ευρώ; 

To αμάξι είναι καινούριο πριν 1.5 μήνα το πήρα απο την αντιπροσωπεία. Απο την suzuki και την ασφαλιστική μου είπαν επειδή είναι καινούριο καλό θα ήταν να τα αλλάξω (2 πόρτες + μαρσπιε) κόντα στα 2000..ώστόσο δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον φαναρτζή μου

• Sad 2

2 λεπτά πριν, Takisk1 είπε

To αμάξι είναι καινούριο πριν 1.5 μήνα το πήρα απο την αντιπροσωπεία. Απο την suzuki και την ασφαλιστική μου είπαν επειδή είναι καινούριο καλό θα ήταν να τα αλλάξω (2 πόρτες + μαρσπιε) κόντα στα 2000..ώστόσο δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον φαναρτζή μου

Σε αυτή την περίπτωση λογικό αλλά δεν ξέρω τι θα πετύχεις δικαστικά 

Εύχομαι το καλύτερο 

Eνδιαφέρουσα ιστορία. Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι αυτό

1 ώρα πριν, Takisk1 είπε

Σήμερα πήγε και έφτιαξε την ζημιά στο αμάξι της.

Το αμάξι έτοιμο με πλήρη φαναρτζοδουλειά τελειωμένη μέσα σε ούτε 6 ώρες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...