Προς το περιεχόμενο

Συνδρομητική πειρατεία: Αποκαλύφθηκε παράνομο δίκτυο με έδρα την Πάτρα - Στο στόχαστρο 6.500 χρήστες

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Α γεια σου! Τι ψυχή έχει ένα καρότσι που θα γεμίσω στον ΑΒ και θα φύγω τρέχοντας, αφού τόσα βγάζει κάθε μέρα! :) 

Ετσι ακριβως. Cut paste απο copy paste. Το ιδιο ακριβως. Μονο που εγω εχασα πραγματικα 500 ευρω απο το σταυρο που με εκλεψε ο γυφτος και αναγκαστηκα αγορασα αλλο την αλλη μερα και οπως εχασα ακομα 300 ευρω απο τις ελιες που με εκλεψε ο ιδιος γυφτος που ο αστυνομος δεν εκανε τιποτα και ουτε προκειται. Ειναι ακριβως το ιδιο με τον πατρινο που ειδε την ταινια του brand pitt η ενα αγωνα του μεσι οι οποιοι θα ζημιωθουν απο 5 ευρω ο καθενας απο τα εκατονταδες εκατομμυρια που περνουν. Ακριβως ετσι φιλε bill. 

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

26 λεπτά πριν, Koopas είπε

Κάποιοι καλλιτέχνες δίνουν ελεύθερη πρόσβαση στο έργο τους. Όλα είναι θέμα επιλογών. Και από τη μία, και από την άλλη πλευρά.

https://mobygratis.com/?ref=cchound.com

https://ncs.io/

O MOBY έχει βγάλει και ακόμα βγάζει τοσα πολλά λεφτα από τις συναυλίες του, τα τραγούδια που πούλησε και τα δικαιώματα απο platforms όπως Spotify, Apple ,Google κλπ που τώρα είναι χαλαρός και ...φιλοσοφημένος...ειδικότερα τωρα που έχει αρχίσει και το downhill... μην ακούω χαζα΄!

Με την ίδια λογική είναι γαμάτος και ο Ωνασσης που χαρισε την Ολυμπιακή στην χώρα μας, ο Gates που χαρίζει λεφτά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους!

ΥΓ να έλεγες οi Salk-Sabin που έφτιαξαν το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας και χάρισαν την πατέντα για πάντα σε όλο τον κόσμο και ζωή σε εκατομμύρια παιδιά μεταπολεμικά...να πω οκ...αλλά όχι ο MOBY... ;έλεος!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Salk

https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Sabin

Oi ήρωες του κόσμου δεν είναι ουτε στα ακουστικά σας ούτε στις τηλεοράσεις σας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Άρα σε πειράζει το δελτίο τύπου που έβγαλαν και όχι οι ενέργειες τους! :) 

Ετσι ναι. Δεν γινεται να κανουν αβαβα 10000 φορες χειροτερα εγκληματα απο σκοτωμους μεχρι απαγωγες μεχρι απλες κλεψιες που ανεφαρα παραπανω σε μενα τον ιδιο που απλα ξερεις τους κλεφτες αλλα αντε να το αποδειξεις ενω την ιδια ωρα μας μοστραρουν οτι επιασαν 6500 συνδρομητες και τους εκοψαν τη τσαμπα θεαση. Στο αλλο ποστ στο δευτερο εγραψα για συνολικα την ασφαλεια των πολιτων και των παιδιων μας. Οπως εχω πει καταλαβαινω καποιον που ειναι πειρατης γιατι δεν μπορει δεν εχει λεφτα και εγω 15 χρονων κατεβαζα παιχνιδια δεν ειχα δεν μου περισσευαν αλλα ηθελα να παιξω τωρα στα 35 μου εχω 1500 αγορασμενα γιατι εχω να δωσω. Οποτε ναι καταλαβαινω αν καποιος δεν εχει αλλα θελει και αυτος να απολαυσει ενα παιχνιδι η μια ταινια. Αν εχει εκατομμυρια και συνεχιζει την πειρατεια εκει δεν ειμαι μαζι του ομως ειναι απλα τσαμπατζης. 

Μακαρι να ειχαν ολοι να εχουν 10 συνδρομες αλλα δεν γινεται τουλαχιστον Ελλαδα. Ενα cosmote tv εχω και netflix δεν γινεται να τα εχουμε ολα απλα δεν βγαινει οπως μας εχουν κανει με ολα αυτα που πληρωνουμε καθημερινα. Σε αλλες χωρες ειναι καλυτερα τα πραγματα εδω βγαζουν 4 5 χιλιαρικα οποτε τα 100 το μηνα για συνδρομες ειναι τιποτα. Ελλαδα με τα 800 ευρω που να τα βαλεις οταν θες και 300 το λιγοτερο για νοικι και ολα τα αλλα?

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

3 minutes ago, Arkin said:

Ετσι ακριβως. Cut paste απο copy paste. Το ιδιο ακριβως. Μονο που εγω εχασα πραγματικα 500 ευρω απο το σταυρο που με εκλεψε ο γυφτος και αναγκαστηκα αγορασα αλλο την αλλη μερα και οπως εχασα ακομα 300 ευρω απο τις ελιες που με εκλεψε ο ιδιος γυφτος που ο αστυνομος δεν εκανε τιποτα και ουτε προκειται. Ειναι ακριβως το ιδιο με τον πατρινο που ειδε την ταινια του brand pitt η ενα αγωνα του μεσι οι οποιοι θα ζημιωθουν απο 5 ευρω ο καθενας απο τα εκατονταδες εκατομμυρια που περνουν. Ακριβως ετσι φιλε bill. 

Το καταλαβαίνεις ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο έτσι; Το ότι ένα σώμα της αστυνομίας μπορεί πιθανώς να μην κάνει σωστά την δουλειά του ή να έχει ελλείψεις δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα σώματα τα οποία να ασχολούνται με άλλα πράγματα. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Το καταλαβαίνεις ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο έτσι; Το ότι ένα σώμα της αστυνομίας μπορεί πιθανώς να μην κάνει σωστά την δουλειά του ή να έχει ελλείψεις δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα σώματα τα οποία να ασχολούνται με άλλα πράγματα. 

Προφανως. Εδω μιλαμε για ηλεκτρονικο εγκλημα. Μπορω να σου γραψω 100 θεματα μεγαλυτερα απο αυτο της πειρατειας που εχουν αμεσο αντικτυπο στον πολιτη καθημερινα. Ειναι ηλεκτρονικο εγκλημα και δεν κανουν απολυτως τιποτα ομως. Εκει ειναι το προβλημα και ειναι παρα πολυ σοβαρο. 

• Super Moderators
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Κοίτα τώρα να δεις πως μπορώ να κάνω το ίδιο και από την πλευρά μου και μετά μπορείς να αναρωτηθείς πού βρίσκεται το λάθος!

Που λες λοιπόν φίλε μου και εγώ είμαι έξαλλος για τα 934 ευρώ που μου κρατάει κάθε μήνα ο ΕΦΚΑ κλπ από το μισθό μου για να μπορεί να συντηρηθεί το χαοτικό μας ασφαλιστικό σύστημα και να μπορεί να έχει μια στοιχειώδη (στο περίπου) περίθαλψη, επιδόματα, κλπ ακόμη κι ένας "επαναστάτης" της κακιάς ώρας, που βρίζει συνεχώς το κράτος και το "σύστημα" ενώ ξύνει τα @@ του στον καναπέ...

Να το γυρίσω και 'γώ λες στα μαύρα βρίσκοντας έναν super γατόνι λογιστή και να μη δίνω δεκάρα τσακιστή σε κανέναν, ώστε να μη χάνω κι εγώ τόσα χρήματα κάθε μήνα? :) 

Προφανώς και δεν συγκρίνω την κλοπή με τις νόμιμες κρατήσεις και τη φορολογία αλλά μπορώ κι εγώ να "αγανακτήσω", μιας και θεωρώ πως όλο αυτό είναι άδικο για εμένα προσωπικά...

Just now, Arkin said:

Προφανως. Εδω μιλαμε για ηλεκτρονικο εγκλημα. Μπορω να σου γραψω 100 θεματα μεγαλυτερα απο αυτο της πειρατειας που εχουν αμεσο αντικτυπο στον πολιτη καθημερινα. Ειναι ηλεκτρονικο εγκλημα και δεν κανουν απολυτως τιποτα ομως. Εκει ειναι το προβλημα και ειναι παρα πολυ σοβαρο. 

Δεν αντιλέγω. Αλλά όπως είπα δεν πρέπει να λες ένα κομμάτι άχρηστο μόνο και μόνο επειδή ένα άλλο δεν λειτουργεί σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Δεν είναι το ίδιο αυτό που περιγράφεις. Τυπικά οι πάροχοι έχουν (και πουλάνε) δικαιώματα χρήσης, όχι πνευματικά δικαιώματα. Επίσης το τοπίο είναι πάρα πολύ γκρίζο, γι αυτό και πρακτικά κανείς δεν κυνηγάει τον τελικό χρήστη αλλά τους διαμοιραστες, με κύριο γνώμονα το τι (χρηματικό) όφελος είχαν από την παράνομη δραστηριότητα.

Μερικά γκρίζα φιλοσοφικά ερωτήματα: Εάν κατεβάσω μια ταινία παράνομα αλλά δεν τη δω (δηλ δεν αποκόμισα κάποιο όφελος), έχω παρανομησει; Εάν τη δω αλλά δεν μου αρέσει και τη σβήσω στα μισά; Εάν το νετφλιξ κάνει τη ζωή μου ταινία και κονομησει, μου χρωστάει λεφτά ή όχι;

Και τέλος, γιατί μια πατέντα εφεύρεσης προστατεύεται για 20 χρόνια από την κατάθεση, αλλά η "πνευματική ιδιοκτησία" για 70 χρόνια μετά το θάνατο του δημιουργού; Είναι ηθικό να κονομανε 2 γενιές μετά άνθρωποι που δεν είχαν γεννηθεί καν όταν δημιουργήθηκε αυτή η ιδιοκτησία;

H πατέντα της εφεύρεσης είναι 20 έτη γιατί απλα η τεχνολογία εξελίσσεται και άρα το πολύ παλιο θεωρείται η βάση για το νέο.. η πνευματική ιδιοκτησία δεν είναι ποτέ παρωχημένη... αν ήταν ζωντανοι οι απόγονοι του Ομήρου θα είχαν χεστεί στο τάληρο, παρά το γεγονός ότι μετά ήρθαν οι Νιμπελούγκεν, ο Shakespear,, ο Τολκιν, το Dune, έστω και ο Lucas με το StarWars... Τα εγγόνια των αδερφών Ραιτ δεν πληρώνονται από κάθετι που πετάει... ούτε οι απόγονοι του Tesla από τον Ελον Μασκ...

Επεξ/σία από teovag
  • Like 1

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Κοίτα τώρα να δεις πως μπορώ να κάνω το ίδιο και από την πλευρά μου και μετά μπορείς να αναρωτηθείς πού βρίσκεται το λάθος!

Που λες λοιπόν φίλε μου και εγώ είμαι έξαλλος για τα 934 ευρώ που μου κρατάει κάθε μήνα ο ΕΦΚΑ κλπ από το μισθό μου για να μπορεί να συντηρηθεί το χαοτικό μας ασφαλιστικό σύστημα και να μπορεί να έχει μια στοιχειώδη (στο περίπου) περίθαλψη, επιδόματα, κλπ ακόμη κι ένας "επαναστάτης" της κακιάς ώρας, που βρίζει συνεχώς το κράτος και το "σύστημα" ενώ ξύνει τα @@ του στον καναπέ...

Να το γυρίσω και 'γώ λες στα μαύρα βρίσκοντας έναν super γατόνι λογιστή και να μη δίνω δεκάρα τσακιστή σε κανέναν, ώστε να μη χάνω κι εγώ τόσα χρήματα κάθε μήνα? :) 

Προφανώς και δεν συγκρίνω την κλοπή με τις νόμιμες κρατήσεις και τη φορολογία αλλά μπορώ κι εγώ να "αγανακτήσω", μιας και θεωρώ πως όλο αυτό είναι άδικο για εμένα προσωπικά...

Ετσι ειναι ομως εσενα σου κραταει 934 εμενα 500 τον αλλο 100 και παει λεγοντας. Εσενα σου μενουν 500 το μηνα για συνδρομες τον αλλο 200 τον αλλο μηδεν μετα που τα πληρωνει ολα. Και αν μενουν και 20 30 ευρω για συνδρομες θα εχει netflix και spotify η cosmote tv nova. Δεν δικαιολογω αυτον που οπως ειπα εχει για τα παντα αλλα πειρατευει γιατι ειναι τζαμπατζης. Δικαιολογω αυτον που δεν εχει ομως δουλευει 12ωρο για 40 ευρω και θελει να δει εναν αγωνα να περασει καλα η μια ταινια. Η μιση Ελλαδα ετσι ειναι δυστυχως οπως την εχουν καταντησει ο καθενας δεν ξερει τι πληρωνει και μενουν κατι ελαχιστα καθε μηνα δεν φτανουν για να τα εχουμε ολα νομιμα δυστυχως. 

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ετσι ειναι ομως εσενα σου κραταει 934 εμενα 500 τον αλλο 100 και παει λεγοντας. Εσενα σου μενουν 500 το μηνα για συνδρομες τον αλλο 200 τον αλλο μηδεν μετα που τα πληρωνει ολα. Και αν μενουν και 20 30 ευρω για συνδρομες θα εχει netflix και spotify η cosmote tv nova. Δεν δικαιολογω αυτον που οπως ειπα εχει για τα παντα αλλα πειρατευει γιατι ειναι τζαμπατζης. Δικαιολογω αυτον που δεν εχει ομως δουλευει 12ωρο για 40 ευρω και θελει να δει εναν αγωνα να περασει καλα η μια ταινια. Η μιση Ελλαδα ετσι ειναι δυστυχως οπως την εχουν καταντησει ο καθενας δεν ξερει τι πληρωνει και μενουν κατι ελαχιστα καθε μηνα δεν φτανουν για να τα εχουμε ολα νομιμα δυστυχως. 

Αν λοιπόν δεν τα έχεις όλα νόμιμα, θα πρέπει να περιμένεις πως υπάρχει και η πιθανότητα να σε πιάσουν. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 

2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Δεν αντιλέγω. Αλλά όπως είπα δεν πρέπει να λες ένα κομμάτι άχρηστο μόνο και μόνο επειδή ένα άλλο δεν λειτουργεί σωστά.

Επιασα το συνολο στην αρχη εξου και αυτο που εγραψα. Η αναλογια δηλαδη εγκλημα με παρανομια κυριως και τι μας δειχνουν στις ειδησεις τους. Εμενα με ενδιαφερει κυριως η ασφαλεια του πολιτη να μην θελει 10 καμερες να φυλαξει τα υπαρχοντα του η να μπορει να αφησει το παιδι του να παει να παιξει με τα αλλα παιδια αυτους θελω να πιασουν και τοτε θα πω μπραβο οπως και ολοι μας νομιζω. Ασφαλεια ζηταμε απο ενα κρατος ειναι το Α και το Ω. Ο πειρατης του θεματος της πατρας που θα δει μια ταινια τη βδομαδα και ενα αγωνα σε καθε αγωνιστικη ειναι το τελευταιο προβλημα της Ελλαδας. Δεν συμφωνεις ?

Just now, Arkin said:

Άρα αν είσαι φτωχός είναι οκ να παρανομήσεις; Αν δεν έχεις να φας είναι οκ να μπεις στο σπίτι του άλλου να του πάρεις το φαγητό; Να μπεις στο σούπερ μάρκετ να πάρεις ό,τι θες χωρίς να πληρώσεις κτλ; 

• Like 2

Μόλις τώρα, KostasKri είπε

Άρα αν είσαι φτωχός είναι οκ να παρανομήσεις; Αν δεν έχεις να φας είναι οκ να μπεις στο σπίτι του άλλου να του πάρεις το φαγητό; Να μπεις στο σούπερ μάρκετ να πάρεις ό,τι θες χωρίς να πληρώσεις κτλ; 

Ειναι οκ να δεις ενα αγωνα μια ταινια απο το οποιο αυτος που παιζει ο μεσι πχ η ενας ηθοποιος δεν θα χασει ουτε λεπτο αλλα θα συνεχισει να τρωει με χρυσα κουταλια. Οχι να κλεψεις που εκει εννοειται ειναι κακο και θα λειψει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ απο το σουπερ μαρκετ η απο ενα σπιτι οπως με εκλεψαν εμενα και κλαιω πανω απο 1000 ευρω τα οποια τα πεταξα κυριολεκτικα μιας και μου τα εκλεψαν. 

Just now, Arkin said:

Επιασα το συνολο στην αρχη εξου και αυτο που εγραψα. Η αναλογια δηλαδη εγκλημα με παρανομια κυριως και τι μας δειχνουν στις ειδησεις τους. Εμενα με ενδιαφερει κυριως η ασφαλεια του πολιτη να μην θελει 10 καμερες να φυλαξει τα υπαρχοντα του η να μπορει να αφησει το παιδι του να παει να παιξει με τα αλλα παιδια αυτους θελω να πιασουν και τοτε θα πω μπραβο οπως και ολοι μας νομιζω. Ασφαλεια ζηταμε απο ενα κρατος ειναι το Α και το Ω. Ο πειρατης του θεματος της πατρας που θα δει μια ταινια τη βδομαδα και ενα αγωνα σε καθε αγωνιστικη ειναι το τελευταιο προβλημα της Ελλαδας. Δεν συμφωνεις ?

Συμφωνώ φυσικά. Φυσικά και θέλω ασφάλεια αλλά επίσης δεν θέλω να γίνουν όλα τα υπόλοιπα ένας κακός χαμός. Αν στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν τζιμάνια που τους πιάνουν όλους, πολύ καλά κάνουν. Δεν έχουν καμία σχέση όμως με τους άλλους που δουλεύουν στο αστυνομικό τμήμα.

1 minute ago, Arkin said:

Ειναι οκ να δεις ενα αγωνα μια ταινια απο το οποιο αυτος που παιζει ο μεσι πχ η ενας ηθοποιος δεν θα χασει ουτε λεπτο αλλα θα συνεχισει να τρωει με χρυσα κουταλια. Οχι να κλεψεις που εκει εννοειται ειναι κακο και θα λειψει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ απο το σουπερ μαρκετ η απο ενα σπιτι οπως με εκλεψαν εμενα και κλαιω πανω απο 1000 ευρω τα οποια τα πεταξα κυριολεκτικα μιας και μου τα εκλεψαν. 

Είναι οκ δηλαδή να κλέψεις από κάποιον που έχει λεφτά. Αυτό μου λες. Το να μην κλέψεις από κανέναν δεν μας περνάει από το μυαλό πλέον ε;

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα τους ειναι οτι ο απλος κοσμος δεν γινεται φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος, για αυτο εστιαζουν περισσοτερο στο να λυσουν αυτα τα προβληματα των πλουσιων γιατι εκει ξερουν οτι ισως παρουν ενα κοκκαλακι για την καλη τους δουλεια.Επισης παιζει να σπαζονται επειδη δεν εισπρατουν φπα απο παρανομες δραστηριοτητες, ειμαι σιγουρος αν μπορουσαν να βαλουν φπα και στα ναρκωτικα θα το εκαναν.

Περα απο την πλακα δεν λεμε οτι ειναι σωστο καποιος να κλεβει τον ιδρωτα ενος δημιουργου και κατ'επεκταση των εταιρειων.Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν δειχνουν τον ιδιο ζηλο στο να βρουνε αυτους που εχουν ανοιξει ας πουμε τα σπιτια μας.Και αν απο τυχη πιασουν καποιους απο αυτους την γλυτωνουν με ποινες χαδια αρα τι συζηταμε εδω περα?

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...