unforgiven Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Μου κάνει εντύπωση που πολλοί λέτε "σιγά μην πληρώσω για τα σκουπίδια που έχουν οι συνδρομητικές πλατφόρμες", αλλά μια χαρά κάθεστε και τα βλέπετε τα σκουπίδια αν είναι δωρεάν. Σας έχω νέα: Δεν είστε εκλεκτικοί, τζαμπατζήδες είστε. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Othal Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Ρε μαγκες απο ποτε ειναι αυτη η είδηση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Othal είπε Ρε μαγκες απο ποτε ειναι αυτη η είδηση?? Σημερινό https://www.sport24.gr/epikairothta/paranoma-syndromitika-neo-kykloma-peiraton-droyse-kai-stin-patra-6-500-christes-ekthetoi-stis-arches.10319429.html Ίσως θυμάσαι ένα παλιότερο θέμα πάλι στην Πάτρα είχε γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgeroul Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Τα ναρκωτικά δεν ξέρουν που είναι.. To τσάμπα Netflix & Cosmote TV πάνε και πιάνουν... Anyway άλλη κουβέντα αυτή.. Usenet & Account Sharing μέχρι να σβήσει ο ήλιος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis3 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 5 ώρες πριν, Marcos_Aurilius είπε Βάλανε προφανώς μέσα τα κατά φαντασίαν έσοδα για όλους τους "πελάτες" από τα premium πακέτα κάθε συνδρομητικής υπηρεσίας που είχε έστω κι ένα αντικείμενο περιεχομένου στην λίστα. Μπορεί και τα έσοδα από ΦΠΑ που δεν απέδιδαν οι ίδιοι οι πειρατές 😛 Μπααα. Μάλλον αντέγραψαν, απλά, δελτία τύπου εξωτερικού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 3 ώρες πριν, billdanos είπε Α γεια σου! Τι ψυχή έχει ένα καρότσι που θα γεμίσω στον ΑΒ και θα φύγω τρέχοντας, αφού τόσα βγάζει κάθε μέρα! Ε ναι μήπως κανονίσουμε και καμιά μπούκα σε κάνα σπίτι στην κηφησια. Τόσα λεφτά έχουν δενθαντους λείψουν 3-4χιλιαρικα αννβουτηξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Τα συνδρομητικά αυτού του τύπου μόνο για αθλητικά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Aztec είπε Τα συνδρομητικά αυτού του τύπου μόνο για αθλητικά είναι Εμένα με έχει βολέψει πολύ το replay tv στην cosmote. 7 μέρες πίσω βλέπεις τα πάντα. Σειρουλες ωραίες ταινίες πιο τρίτης διαλογής κυρίως Γαλλία που δεν λένε πολλά οι κοινωνικές ρομαντικές. Αθλητικά δεν βλέπω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 minute ago, Arkin said: Εμένα με έχει βολέψει πολύ το replay tv στην cosmote. 7 μέρες πίσω βλέπεις τα πάντα. Σειρουλες ωραίες ταινίες πιο τρίτης διαλογής κυρίως Γαλλία που δεν λένε πολλά οι κοινωνικές ρομαντικές. Αθλητικά δεν βλέπω ποτέ. Δεν λέω για κανονικά συνδρομητικά . Και εγώ έχω το entry pack για να μην έχω κεραία στο σπίτι . Λέω για τα συνδρομητικά πειρατικά τύπου μποξακι . Για αθλητικά καλά είναι αλλά ταινίες και σειρές υπάρχουν λύσεις να τις βλέπεις σε άριστες αναλύσεις με άλλο τρόπο . Τώρα αν παίξει τον άρχοντα στην τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με κανα Dolby vision remux . Αν υποθέσουμε ότι έχεις σύστημα που έχει νόημα αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ποιος ο λόγος καποιος που θέλει να δει σειρές ή ταινίες να πληρώσει και να έχει πειρατική ΤV απο την στιγμή που σε torrent ότι ειναι απο Netflix, AppleTV, Disney+, Amazon prime τα κατεβάζεις και έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και μάλιστα σε 1080p ή 4Κ και οχι σε 576p αν έχεις ΑΝΤ1+.... 🤣 Επεξ/σία 22 Μαϊου από vorlon68 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickol-us είπε 100+ σχόλια, μέσα σε ελάχιστες ώρες....καταλαβαίνεις οτι αρκετοί από τους 6500 κυκλοφορούν στο insomnia 😁 ps κλαίω που προσπαθείτε κάποιοι να δείξετε οτι είναι ηθική η κλεψιά άρα και νόμιμη(;)... Στην Ελλάδα έχουμε μάθει μόνο να διεκδικούμε, πράγματα που δε μας ανήκουν ενώ πρακτικά δεν κάνουμε τίποτα για ένα καλύτερο αύριο... @billdanos Έβαλα το παραπάνω μήνυμα και ταγκάρω και τον μπιλ, γιατί και οι δύο αναφέρατε την κλοπή/ ή την κλεψιά στο όλο θέμα, και ταυτόχρονα είστε δύο μέλη του φόρουμ με σοβαρό λόγο και συνεισφορά. Είναι καθαρό σε όλους ότι η "πειρατεία" ΔΕΝ είναι κλοπή ούτε 1) νομικά ούτε 2) ηθικά (προφανώς το δύο σηκώνει συζήτηση, αλλά επιχειρηματα έχουν τεθεί εκατερωθεν).; Για το 1. Στην ελληνική νομοθεσία και στην ευρωπαϊκή συνολικότερα, είναι άλλο πράγμα η κλοπή, άλλο η πειρατεία (πχ αεροπλάνου, πλοίου), άλλο η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Το τρίτο, για το οποίο μιλάμε ούτε ορίζεται νομικά το ίδιο με την κλοπή, ούτε διώκεται ποινικά όπως η κλοπή, ειδικά αν μιλάμε για αυτόν που βλέπει το αποτέλεσμα αυτής της παραβίασης, όχι αυτόν που τη δίνει στο κοινό, για εμπορικό σκοπό. Για το 2. Εάν ήταν νόμιμο το παρακάτω σενάριο που θα πω: Ο φίλος σας αγόρασε ένα toyota yaris. Εσείς έχετε μια μαγική ικανότητα και ακουμπώντας το yaris ξαφνικά έχετε κι εσείς ένα yaris. Θα το ακουμπούσατε ή θα αγοράζατε ένα καινούριο και γιατί; Εγώ απαντάω ναι σε αυτο το φανταστικο σεναριο , μπορώ να σας πω προκαταβολικά αν θα σας βοηθησει στην απαντηση. Όπως και το ότι δεν θα πλήρωνα ποτέ κανέναν πειρατή από τα λιντλ για να δω μπαλίτσα. Όπως και το ότι πληρώνω amazon, netflix και πολλές streaming υπηρεσίες και παιχνίδια στο steam και epic. Επίσης όμως μπορεί να έχω kodi, και μπορεί να κατεβάζω torrents αν από την εμπειρία μου το συγκεκριμενο studio με κλέβει διαχρονικά. Όλα αυτά σε φανταστικό σενάριο. Επεξ/σία 22 Μαϊου από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nickol-us είπε 😁Στην Ελλάδα έχουμε μάθει μόνο να διεκδικούμε, πράγματα που δε μας ανήκουν ενώ πρακτικά δεν κάνουμε τίποτα για ένα καλύτερο αύριο... Τρομερή περιγραφή για την κυβέρνηση της χώρας, στο δίνω. 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Ποιος ο λόγος καποιος που θέλει να δει σειρές ή ταινίες να πληρώσει και να έχει πειρατική ΤV απο την στιγμή που σε torrent ότι ειναι απο Netflix, AppleTV, Disney+, Amazon prime τα κατεβάζεις και έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και μάλιστα σε 1080p ή 4Κ και οχι σε 576p αν έχεις ΑΝΤ1+.... 🤣 Τελευταία φορά που κοίταξα και τα torrents παράνομα ήταν. Εκτός αυτού ο άλλος μπορεί να θέλει να σκρολαρει να ψάξει μια ταινία γιατί έχει κολλησει το μυαλό του και να την δει εκεί επιτόπου. Μην ξεχνάς ότι αρκετός κόσμος έχει τραγικό ίντερνετ οπότε θα έπαιρνε αρκετή ώρα να κατέβει μια ταινία. Επεξ/σία 22 Μαϊου από dhm21911 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 4 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε Βασικά αυτό είναι το ανέκδοτο της εικοσαετίας, από τη δεκαετία του 2000 εποχές «Filmnet» παίζει αυτή η κασέτα. Μετά πέρασε στο «cardsharing» για όσους γνωρίζουν και θυμούνται και τώρα στην ΙΡΤV. Μαθηματικά νηπιαγωγείου, λες και όλοι όσοι έβλεπαν παράνομα αν δεν τους δυνόταν αυτή η δυνατότητα θα γινόντουσαν 100% συνδρομητές 🤣 Ακριβώς αυτό. Για μένα όποιος αρθρογράφος-δημοσιογράφος γράφει τέτοιο πράγμα ειναι επικύνδυνος ή άσχετος ή και τα δύο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 52 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Τελευταία φορά που κοίταξα και τα torrents παράνομα ήταν. Ναι, αλλα ειναι τσαμπα, δεν εχουν σχέση με την ελληνική συνδρομητική τηλεοραση οποτε το ελληνικό κράτος δεν δινει δεκάρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε Ναι, αλλα ειναι τσαμπα, δεν εχουν σχέση με την ελληνική συνδρομητική τηλεοραση οποτε το ελληνικό κράτος δεν δινει δεκάρα.... Δεν ισχύει αυτό που λες , πάλι πειρατικά κατεβάζεις. Δηλαδή αν εγώ κάνω συνδρομή σε πειρατικό και βλέπω μόνο ξένες ταινίες θα με αφήσουν στην ησυχία μου; Έχει γίνει και σύλληψη ανθρώπου για torrent στο παρελθόν από όσο θυμάμαι. Συγκεκριμένα μια γυναίκα αν θυμάμαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα