Προς το περιεχόμενο

SOS παρακαλω βοηθεια για χακαρισμενο λογαριασμο

MixalisXXX
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από MixalisXXX,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες  ξημερωματα χακαραν τον λογαριασμό  google της συζύγου μου. Η αιτια κατεβασε ο γιος μου κακοβουλο λογισμικο.  Ολες οι προσπάθειές  ανακτησης το υ λογαριασμού δεν λειτουργουν μιας και οποιος παραβιασε αλλαξε τα παντα ακομα και το τηλ επιβεβαιωσης κωδικου. Υπαρχει καποιος να με βοηθησει για κινησεις περαν της αυτοματοματοποιημενης ανακτησης κωδικων?  Οποια  βοηθεια καλοδεχουμενη.

Επεξ/σία από MixalisXXX
Ορθογραφία
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, MixalisXXX είπε

Χθες  ξημερωματα χακαραν τον λογαριασμό  google της συζύγου μου. Η αιτια κατεβασε ο γιος μου κακοβουλο λογισμικο.  Ολες οι προσπάθειές  ανακτησης το υ λογαριασμού δεν λειτουργουν μιας και οποιος παραβιασε αλλαξε τα παντα ακομα και το τηλ επιβεβαιωσης κωδικου. Υπαρχει καποιος να με βοηθησει για κινησεις περαν της αυτοματοματοποιημενης ανακτησης κωδικων?  Οποια  βοηθεια καλοδεχουμενη.

Η Google έχει μία επιλογή που λέγεται "account recovery page" . Ξεκίνα από εκεί

• Like 1

Οχι δυστυχώς  δεν μπορω να το επαναφέρω  ουτε απο εκει. Υπαρχει  καποια υπηρεσία  η καπου που μπορω να απευθυνθώ? Καλεσα την διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος  αλλα μου ειπαν να καταθεσω μηνυση....

• Λύση
Στις 22/5/2024 στις 10:56 ΜΜ, Kthulhou είπε

ποιο account ομως είσαι ?

image.png.7b7d2257071d5e937a396f104f649d9d.pngγιατί απαντάς από 2 διαφορετικά, , μάλλον μπερδεύτηκες?

Ναι φιλε σορρυ. Για την ιστορια καταφεραμε να ερθουμε σε επικοινωνια με την google απο youtube partners help center. Συμπληρώναμε  μια ειδικη φορμα και μας βαλαν σε μια διαδικασια ανακτησης του λογσριασμου μας. 2 μερες μας πηρε αλλα καταφεραμε και πηραμε τον λογαριασμο μας πισω.  ΠΡΟΣΟΧΉ  φιλοι μου να εχετε ενεργοποιησει τις δικλείδες ασφαλιας του λογαριασμου σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...