MixalisXXX Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Χθες ξημερωματα χακαραν τον λογαριασμό google της συζύγου μου. Η αιτια κατεβασε ο γιος μου κακοβουλο λογισμικο. Ολες οι προσπάθειές ανακτησης το υ λογαριασμού δεν λειτουργουν μιας και οποιος παραβιασε αλλαξε τα παντα ακομα και το τηλ επιβεβαιωσης κωδικου. Υπαρχει καποιος να με βοηθησει για κινησεις περαν της αυτοματοματοποιημενης ανακτησης κωδικων? Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη. Επεξ/σία 22 Μαϊου από MixalisXXX Ορθογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 ώρα πριν, MixalisXXX είπε Χθες ξημερωματα χακαραν τον λογαριασμό google της συζύγου μου. Η αιτια κατεβασε ο γιος μου κακοβουλο λογισμικο. Ολες οι προσπάθειές ανακτησης το υ λογαριασμού δεν λειτουργουν μιας και οποιος παραβιασε αλλαξε τα παντα ακομα και το τηλ επιβεβαιωσης κωδικου. Υπαρχει καποιος να με βοηθησει για κινησεις περαν της αυτοματοματοποιημενης ανακτησης κωδικων? Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη. Η Google έχει μία επιλογή που λέγεται "account recovery page" . Ξεκίνα από εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου το recovery page δεν βοηθαει δυστηχως, υπαρχει αλλος τροπος να επικοινωνησω με google? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisXXX Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου Οχι δυστυχώς δεν μπορω να το επαναφέρω ουτε απο εκει. Υπαρχει καποια υπηρεσία η καπου που μπορω να απευθυνθώ? Καλεσα την διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος αλλα μου ειπαν να καταθεσω μηνυση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου ποιο account ομως είσαι ? γιατί απαντάς από 2 διαφορετικά, , μάλλον μπερδεύτηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση MixalisXXX Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 10:56 ΜΜ, Kthulhou είπε ποιο account ομως είσαι ? γιατί απαντάς από 2 διαφορετικά, , μάλλον μπερδεύτηκες? Ναι φιλε σορρυ. Για την ιστορια καταφεραμε να ερθουμε σε επικοινωνια με την google απο youtube partners help center. Συμπληρώναμε μια ειδικη φορμα και μας βαλαν σε μια διαδικασια ανακτησης του λογσριασμου μας. 2 μερες μας πηρε αλλα καταφεραμε και πηραμε τον λογαριασμο μας πισω. ΠΡΟΣΟΧΉ φιλοι μου να εχετε ενεργοποιησει τις δικλείδες ασφαλιας του λογαριασμου σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα