Monochrome Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Έχουν περάσει τα 2 χρόνια του συμβολαίου μου (κατά 2 μήνες) και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Πριν τα 2 χρόνια πρέπει να πληρώσεις τέλος πρόωρης διακοπής. Μετά τα 2 χρόνια τι γίνεται; Το διακόπτω όποτε θέλω χωρίς να πληρώσω κάτι; Είδα τα χαρτιά του συμβολάιου μου αλλά δεν έβγαλα ιδιαίτερη άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Monochrome είπε Το διακόπτω όποτε θέλω χωρίς να πληρώσω κάτι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Προσοχή! Όχι διακόπτω αλλά κάνω φορητότητα σε άλλον πάροχο. Είναι εντελώς διαφορετικά αυτά τα 2 και με διαφορετική κατάληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monochrome Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Προσοχή! Όχι διακόπτω αλλά κάνω φορητότητα σε άλλον πάροχο. Είναι εντελώς διαφορετικά αυτά τα 2 και με διαφορετική κατάληξη. Μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Με την φορητότητα, μεταφέρουμε την ενεργή τηλεφωνική σύνδεση (δηλαδή τον τηλεφωνικό αριθμό) σε όποιον άλλον πάροχο θέλουμε. Αν αυτός είναι ένας από τους 3 παραδοσιακούς, μεταφέρουμε ταυτόχρονα αν έχουμε και την σύνδεση στο διαδίκτυο, διαφορετικά μόνο την τηλεφωνία. Με την διακοπή γίνεται αυτό ακριβώς που αναφέρει η λέξη. Διακόπτουμε δια παντός την ενεργή τηλεφωνική γραμμή (άρα και τον αριθμό). Φυσικά μπορούμε να κάνουμε αίτηση νέας σύνδεσης σε όποιον άλλον πάροχο θέλουμε, αλλά με νέον τηλεφωνικό αριθμό, εκτός της περίπτωσης όπου κάνουμε σύνδεση στον πάροχο που του ανήκει γεωγραφικά (συνήθως είναι ο ΟΤΕ). Με απλά λόγια στην φορητότητα μεταφέρεται ο αριθμός και δεν διακόπτονται καθόλου οι παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε διακοπή σύνδεσης και υπηρεσιών και συνήθως χάνεται ο τηλεφωνικός αριθμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monochrome Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου 17 λεπτά πριν, jkoukos είπε Με την φορητότητα, μεταφέρουμε την ενεργή τηλεφωνική σύνδεση (δηλαδή τον τηλεφωνικό αριθμό) σε όποιον άλλον πάροχο θέλουμε. Αν αυτός είναι ένας από τους 3 παραδοσιακούς, μεταφέρουμε ταυτόχρονα αν έχουμε και την σύνδεση στο διαδίκτυο, διαφορετικά μόνο την τηλεφωνία. Με την διακοπή γίνεται αυτό ακριβώς που αναφέρει η λέξη. Διακόπτουμε δια παντός την ενεργή τηλεφωνική γραμμή (άρα και τον αριθμό). Φυσικά μπορούμε να κάνουμε αίτηση νέας σύνδεσης σε όποιον άλλον πάροχο θέλουμε, αλλά με νέον τηλεφωνικό αριθμό, εκτός της περίπτωσης όπου κάνουμε σύνδεση στον πάροχο που του ανήκει γεωγραφικά (συνήθως είναι ο ΟΤΕ). Με απλά λόγια στην φορητότητα μεταφέρεται ο αριθμός και δεν διακόπτονται καθόλου οι παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε διακοπή σύνδεσης και υπηρεσιών και συνήθως χάνεται ο τηλεφωνικός αριθμός. Δε με νοιάζει ο τηλεφωνικός αριθμός, έτσι κι αλλιώς δεν τον χρησιμοποιώ. Απλά τώρα είμαι στην cosmote (με 24άρα) και θέλω να πάω Inalan που έχει φθηνότερα πακέτα ίνας. Θα κάνω ένα τηλέφωνο πρώτα στην cosmote αν μπορεί να μου προσφέρει παρόμοιες τιμές με την ίνα αλλιώς θέλω να ξέρω αν μπορώ να διακόψω την cosmote και να πάω στην inalan χωρίς χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 22 Μαϊου Λύση Share Δημοσ. 22 Μαϊου Από την στιγμή που έχει παρέλθει η περίοδος δέσμευσης (24μηνη), όπως ήδη αναφέρθηκε διακόπτεις ή κάνεις φορητότητα αζημίως όπου και όποτε θέλεις. Αν δεν σ' ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, απλά διακόπτεις από την Cosmote και κάνεις νέα σύνδεση Internet με την Inalan, χωρίς τηλεφωνικό αριθμό. Αν σ' ενδιαφέρει η τηλεφωνία ή θέλεις να κρατήσεις τον τηλεφωνικό αριθμό, κάνεις φορητότητα αυτού μέσω της Inalan σε κάποιον συνεργαζόμενο με αυτήν πάροχο (ή δικό σου) και νέα σύνδεση για Internet στην Inalan. Για σύνδεση σε οποιονδήποτε άλλον πάροχο (Nova ή Vodafone) κάνεις φορητότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monochrome Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Από την στιγμή που έχει παρέλθει η περίοδος δέσμευσης (24μηνη), όπως ήδη αναφέρθηκε διακόπτεις ή κάνεις φορητότητα αζημίως όπου και όποτε θέλεις. Αν δεν σ' ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, απλά διακόπτεις από την Cosmote και κάνεις νέα σύνδεση Internet με την Inalan, χωρίς τηλεφωνικό αριθμό. Αν σ' ενδιαφέρει η τηλεφωνία ή θέλεις να κρατήσεις τον τηλεφωνικό αριθμό, κάνεις φορητότητα αυτού μέσω της Inalan σε κάποιον συνεργαζόμενο με αυτήν πάροχο (ή δικό σου) και νέα σύνδεση για Internet στην Inalan. Για σύνδεση σε οποιονδήποτε άλλον πάροχο (Nova ή Vodafone) κάνεις φορητότητα. Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με αυτο το τροπο δε θα μεινει και χωρις ιντερνετ για αρκετο χρονικο διαστημα ομως; On 22/05/2024 at 18:36, jkoukos said: Από την στιγμή που έχει παρέλθει η περίοδος δέσμευσης (24μηνη), όπως ήδη αναφέρθηκε διακόπτεις ή κάνεις φορητότητα αζημίως όπου και όποτε θέλεις. Αν δεν σ' ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, απλά διακόπτεις από την Cosmote και κάνεις νέα σύνδεση Internet με την Inalan, χωρίς τηλεφωνικό αριθμό. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Απαντώ μετά από καιρό. Εξυπακούεται ότι πρώτα κάνεις αίτημα στην Inalan και όταν ενεργοποιηθεί, διακόπτεις την σύνδεση της Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λήγει το συμβόλαιο μου σε έναν μήνα από vodafone και θέλω μία λύση για Internet μόνο για 7-8 μήνες (χωρίς συμβόλαιο με ποινή αποχώρησης) μιας και θα πάω σε άλλο σπίτι που υπάρχει σύνδεση ιντερνετ. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω έχω σκοπό απλά να μην κάνω κάποια ενέργεια και ας κοπεί και η τηλεφωνική γραμμή δεν με αφορά. Τώρα στο πρόγραμμα που λήγει πληρώνω 23 ευρώ. Έχω δει της vodafone το Giga WiFi on the spot γύρω στα 20 ευρώ αλλά και αυτό είναι διετές οπότε δεν μας καλύπτει. Αρχίζω και σκέφτομαι και τα πακέτα ιντερνετ του whats up με τις προσφορές (γενικά δεν έχουμε και τρελές απαιτήσεις από την ποιότητα ιντερνετ δεν δουλεύουμε από σπίτι). Ποια είναι η καλύτερη επιλογή χωρίς να ξεφεύγει το κόστος; περιοχή Αθήνα σε σπίτι 2 ατόμων. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από james_s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1. Αν δεν κάνεις κάποια ενέργεια, η σύμβαση (και οι παρεχόμενες υπηρεσίες) δεν διακόπτεται αυτόματα με την λήξη της διετίας αλλά γίνεται αορίστου και συνήθως με αυξημένο πάγιο (λόγω λήξης της έκπτωσης). Για πλήρη διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής χρειάζεται να το ζητήσεις από την εταιρεία. 2. Το WiFi on the spot της Vodafone είναι συμβόλαιο μηδενικού παγίου ΧΩΡΙΣ δέσμευση. Τύπης αναφέρει χρονική διάρκεια 24 μηνών και διακόπτεις οπότε θέλεις χωρίς πέναλτι. Κάθε μήνα σου δίνει δωρεάν 200MB και απλά πληρώνεις τα όποια έξτρα πακέτα ενεργοποίησες τον προηγούμενο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Όντως το επιβεβαίωσα με vodafone πως δεν υπάρχει δέσμευση με το wifi on the spot, διακόπτω όποτε θέλω. Όμως μου είπαν πως πρέπει να αγοράσω από αυτούς και το φορητό ρουτερ για να μπει η κάρτα sim που κάνει 60ευρω! Τα θεωρώ πολλά για μία λύση για λίγους μήνες...υπάρχει εναλλακτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση για αγορά Router από αυτούς. Κάλλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου επιθυμείς. Υπάρχουν δεκάδες 4G αλλά και πολλές (αλλά ακριβότερες) 5G. Προσωπικά το κάνω στο χωριό με χρήση κινητού και μέσω USB Tethering έχω την σύνδεση σε ένα WiFi Router με OpenWRT λογισμικό. Χωρίς να ξοδευτείς μόνο με σύνδεση σε κινητό και λειτουργία hotspot, ειδάλλως χρειάζεται οπωσδήποτε Router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα