The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο και μου άρεσε πάρα πολύ αυτός από eshop: http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.303803 Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση ενώ αν πάρω κανονικά έναν IDE και ένα κουτάκι θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα και θα έχω και 3 χρόνια εγγύηση σε περίπτωση που χαλάσει ο σκληρός στον 1 χρόνο.Από την άλλη μου αρέσει και αυτός του eshop.Πολύ trendy.Τι λέτε να κάνω;Οι έτοιμοι εξωτερικοί είναι καλοί;
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Καλά ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει να μου πει;Κανένας δεν είχε ποτέ του κανονικό εξωτερικό δίσκο και όχι φτιαχτό;!
Deathstar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 250 euro pou kani den einai katholou trendy!!!!!!!! Giati na min einai kaloi /??? Kanoniki diskoi einai pou tous exoun vali ena kouti kai tous exoun kani eksoterikous. Dinoun 1 xrono egiisi giati kathos einai eksoteriki einai pio epirepis se xtipimata kounimata eno grafoun kai diavazoun opote exoun miomeni eggiisi
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα τέτοιο κουτί με εσωτερικό φωτισμό;Τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι δε λέει αυτό του eshop.Μικρή εγγύηση.Επειδή αυτά τα κουτιά που πουλάει το plaisio τα έχω βαρεθεί και το eshop δεν έχει μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει κάνα trendy κουτάκι(με φωτισμό και διαφανές).
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ρε παιδιά αναλογιστείτε όμως και το εξής.Πολλά κουτιά δεν υποστηρίζουν σκληρούς πάνω από ορισμένα gigabytes οπότε εγώ που θέλω να πάρω 250gb μπορεί να μη βρίσκω αντίστοιχο κουτί για να τον βάλω.Οπότε η λύση του eshop μπορεί να είναι και η μοναδική.
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Οι Unibrain εξωτερικοί είναι καλοί;Τους έχει δοκιμάσει κανείς;Ξέρω ότι προσφέρουν Firewire 800 που είναι αρκετά πιο γρήγορο από Usb 2.0.Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
lthanasis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ναι, αλλά εσύ έχεις έξοδο τέτοια στην μητρική σου; Αν ναι, θα σου κάνει πολύ καλή δουλιά. Για τον πρώτο πολύ καλός και πολύ χαμηλή τιμή νομίζω σε σχέση με άλλους έτοιμους, αλλά δεν έχω δοκιμάσει τίποτα οπότε μέχρι εδώ μπορώ να σε βοηθήσω.
kostas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Παρε σκετο κουτι usb και βαλε δισκο οποιον θελεις
atvelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 exo maxtor 250gb 5200 peripou ena xrono kai ksero apo filo kai o 250gb 7400 poli kaloi. An paris sketo kouti kai valis enan ide mpori mia na sou to vlepi to pc kai meta oxi, genikotera epidi exo sigkekrimeni empiria den inai toso aksiopisti lisi.
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Αυτό είναι το θέμα kosta ψάχνω κουτί καλό και όχι τις μαλακίες που έχει το πλαίσιο.Μα καλά δεν κυκλοφορεί ένα κουτάκι με εσωτερικό φωτισμό.Όσα κουτάκια κυκλοφορούν είναι μάπες.Ούτε καν ανεμιστηράκι έχουν.Δεν ξέρετε κανένα μαγαζί που να δείνει ωραία κουτιά;Σπουδάζω Θεσσαλονίκη οπότε αν μου προτείνατε κανένα συγκεκριμένο μαγαζί θα με διευκολύνατε.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 crow said Ρε παιδιά αναλογιστείτε όμως και το εξής.Πολλά κουτιά δεν υποστηρίζουν σκληρούς πάνω από ορισμένα gigabytes οπότε εγώ που θέλω να πάρω 250gb μπορεί να μη βρίσκω αντίστοιχο κουτί για να τον βάλω.Οπότε η λύση του eshop μπορεί να είναι και η μοναδική to kouti den kanei ton disko.to posa gb tha dei exartate apo ipologisti leitourgiko para apo kouti.to box apla kanei to conversion.
The Crow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δηλαδή atvelos μου προτείνεις να πάρω τον 250αρι του eshop;Και η εγγύηση;Δεν είναι πρόβλημα που είναι 1 χρόνο;Πάντως δεν πιστεύω να τους φτιάχνουν και μετά από ένα χρόνο να χαλάνε.Όντως επειδή έχω φτιάξει έναν εξωτερικό με IDE έχω παρατηρήσει αυτό που είπες.Σε μερικά reboot πρέπει δεν τον βλέπει και σε άλλα ναι.Άμα δεν τον βλέπει αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο και να το ξαναβάζω.Δηλαδή οι έτοιμοι εξωτερικοί εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτεροί;
atvelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 gia psaxto ligo me tin eggiisi kai alou an thes pare tin octabit 2106011901 pou exi tous maxtor kai rota.
The Crow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Έxει χρησιμοποιήσει κανένας στο forum κανονικό εξωτερικό δίσκο και όχι φτιαχτό;Θα ήθελα να ξέρω μόνο αν είναι καλύτεροι από τους φτιαχτούς;Αυτό θα ήθελα να μάθω μόνο.
atvelos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Έxει χρησιμοποιήσει κανένας στο forum κανονικό εξωτερικό δίσκο και όχι φτιαχτό;Θα ήθελα να ξέρω μόνο αν είναι καλύτεροι από τους φτιαχτούς;Αυτό θα ήθελα να μάθω μόνο. opos sou ipa exo maxtor 250gb 5200 kai dokimasmenos kai o maxtor 250 gb 7400 kai 300gb 5200.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.