Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2024 στις 2:52 ΜΜ, Ntinaras είπε Ναι μεν, αλλα το προβλημα ειναι ο ιδιοκτητης που αποφασισε να τα γυρισει για τον ΧΨ λογο. Οποτε οσο τελειο και να ειναι το αμαξι, απο τη στιγμη που παει να σε κοροιδεψει, εγω θα την εκανα. Εγω οταν εψαχνα, τους ρωταγα αν εχει τρακαριστει εστω λιγο, ολοι λεγαν οχι. Βεβαια μετα οταν τους ρωταγα γιατι εχει αλλαχθει το φαναρι, το φτερο και γιατι εχουν ξεβιδωθει βιδες, καναν τη παπια. Μαλιστα μια μου πε "ετσι απλα αλλαξαμε το φαναρι" Η αλλαγή των εμπρος φαναριών δεν υποδηλώνει τρακάρισμα ντε και καλά. Τα έχω αλλάξει και εγώ τα μπροστινά γάντια λογο ότι τα Μαμα είχαν ξανακιτρινισει δεύτερη φορά και επειδη βαρέθηκα να ασχολούμε και να πετάω 50αρικο στα φανοποιεία πήρα ένα ζευγάρι νέα φανάρια να ξενοιασω για καποια χρόνια. Επίσης έχω βάψει μπρος πίσω προφυλακτήρες καθαρα για αισθητικούς λόγους χωρίς να έχει τρακάρει το αμάξι, ο μπροστά είχε γεμίσει σημάδια από πετραδάκια από ταξίδια στην εθνική και ο ποσω είχε καποια σημάδια από παρκαρίσματα που ψιλό ακούμπησα και εγώ αλλά ακούμπησαν και άλλοι. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η αλλαγή των εμπρος φαναριών δεν υποδηλώνει τρακάρισμα ντε και καλά. Τα έχω αλλάξει και εγώ τα μπροστινά γάντια λογο ότι τα Μαμα είχαν ξανακιτρινισει δεύτερη φορά και επειδη βαρέθηκα να ασχολούμε και να πετάω 50αρικο στα φανοποιεία πήρα ένα ζευγάρι νέα φανάρια να ξενοιασω για καποια χρόνια. Επίσης έχω βάψει μπρος πίσω προφυλακτήρες καθαρα για αισθητικούς λόγους χωρίς να έχει τρακάρει το αμάξι, ο μπροστά είχε γεμίσει σημάδια από πετραδάκια από ταξίδια στην εθνική και ο ποσω είχε καποια σημάδια από παρκαρίσματα που ψιλό ακούμπησα και εγώ αλλά ακούμπησαν και άλλοι. Οταν ειναι αλλαγμενο το ενα τι υποδηλωνει? Οτι ειχε λεφτα να αλλαξει μονο το ενα απο τα δυο γι αυτο αφησε το ενα κιτρινισμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Οταν ειναι αλλαγμενο το ενα τι υποδηλωνει? Οτι ειχε λεφτα να αλλαξει μονο το ενα απο τα δυο γι αυτο αφησε το ενα κιτρινισμενο? Για αυτό εγραψα ότι δεν υποδηλώνει ΠΑΝΤΑ.Μπορει οντως να εφαγε γερό σουτ αλλά μπορεί να είχε παράδειγμα μια μικρή επαφή και απλά να ράγισε το φανάρι για παράδειγμα η να του το έσπασε κάποιος και ενώ το είχε παρκαρισμένο και να το βρήκε έτσι και να το άλλαξε. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να βαφτεί ένα κομματι, ένα προφυλακτήρας, να αλλαχθούν φανάρια κτλ καθαρα για αισθητικούς λόγους επειδη είχαν μικρό χτυπήματα η γρατσουνιές. Αν ένα αμάξι ειδικά αν είναι 10ετιας και πάνω έχει καποια βαμμένα σημεία δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει στο ιστορικό του σοβαρό τρακάρισμα, αυτό ειναη το ζουμί του ποστ μου και νομίζω ότι δεν διαφωνείς σε αυτό. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα