zoocra77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Καλημέρα σας, θα ήθελα την αποψή σας για αγορά modem router για καταστημα εστίασης με αρκετό κόσμο ταυτόχρονα συνδεδεμένο. Αυτή τη στιγμή έχω nova 50 mbps γραμμή και εχει γινει αιτηση για 100 mbps στη vodafone.To modem router που εχω αυτη τη στιγμή ειναι της εταιρίας και τις στιγμές που έχω αρκετό κοσμο "μπουκώνει" και πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω για να λειτουργήσει σωστά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά είναι συνδεδεμενο με εθερνετ πανω του ενα ρουτερ της tp link για τα pda,καθως και ταμειακή pos. Μελλοντικά θα ήθελα να τοποθετήσώ και 2-3 καμερες για λόγους ασφαλείας του στυλ tapo και να τις συνδεσω ασύρματα.Ίσως χρειαστεί και εκεί εξτρα ρουτερ όπως αυτά για τα pda ή οχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 θα βαζα κανα δυο access points πχ ubiquiti για να τραβανε το φορτο του wireless και να το περνανε με ethernet στο modem router. κσι κανα draytek ως vdsl modem router On 22/05/2024 at 09:56, zoocra77 said: Καλημέρα σας, θα ήθελα την αποψή σας για αγορά modem router για καταστημα εστίασης με αρκετό κόσμο ταυτόχρονα συνδεδεμένο. Αυτή τη στιγμή έχω nova 50 mbps γραμμή και εχει γινει αιτηση για 100 mbps στη vodafone.To modem router που εχω αυτη τη στιγμή ειναι της εταιρίας και τις στιγμές που έχω αρκετό κοσμο "μπουκώνει" και πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω για να λειτουργήσει σωστά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά είναι συνδεδεμενο με εθερνετ πανω του ενα ρουτερ της tp link για τα pda,καθως και ταμειακή pos. Μελλοντικά θα ήθελα να τοποθετήσώ και 2-3 καμερες για λόγους ασφαλείας του στυλ tapo και να τις συνδεσω ασύρματα.Ίσως χρειαστεί και εκεί εξτρα ρουτερ όπως αυτά για τα pda ή οχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας 1
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Βρες κάποιον στην πόλη σου π να ξέρει από mikrotik ώστε να στο σεταρει παραμετροποιησει σωστά(προτεραιοτητες εκεί π θες καλό ινετ(l κ ορισμό διαμοιρασμού ταχυτητας ) ..για Αθηνα το xpatit κανουν κ ρυθμισεις οπότε ίσως να κάνουν κ άλλα authorised μαγαζια της mikrotik δεν θα ξανασχοληθεις ...είχα δει με 50ε rb/mikrotik router πάνω από 60 κινητά+ip camerα+laptop ... ολα αυτα σε bridge mode πάνω σε ενα απλο adsl modem . το μοντεμ σ κρατάει την γραμμή κ την διαχείριση + wifi την κάνει το ρουτερ.. Το tplink πιθανόν να είναι απλά wifi extender με κεραίες απλά γ να πιάνει το pda με τον εκτυπωτη στην κουζινα...όχι οι ip cameres δεν θελουν εξτρα εξοπλισμο Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από kage 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 και το βασικο ειναι οτι το router του παροχου δεν θα αντεξει να σηκωσει τοσες συσκευες ασυρματα.για αυτο πολλες φορες βλεπεις να βαζουν ειτε πιο δυνατα σε hardware access points ειτε παραπανω access points ωστε να τραβαει το καθενα την δικη του κινηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα