Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, ΡΙ ΑΠ said:

Αυτό κατάλαβα κι εγώ.
Άρα είναι ελαττωματικό το monitor ή απλά μη συμβατό?
Η LG έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσε να με βοηθήσει.

Δεν ξερω αν ειναι προβλημα ειδικα της LG γιατι εχω την RX 6600 Sapphire Pulse και το LG μονιτορ της υπογραφης και δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, benign είπε

Δεν ξερω αν ειναι προβλημα ειδικα της LG γιατι εχω την RX 6600 Sapphire Pulse και το LG μονιτορ της υπογραφης και δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα.

Έχω ακριβώς το ίδιο monitor με σένα και οι κάρτες μας είναι και οι δύο RDNA 2.
Πραγματικά έχω μπερδευτεί αφάνταστα γτ νόμιζα ότι αν δεν φταίει η κάρτα τότε είναι ο συνδυασμός του συγκεκριμένου monitor με RDNA 2.
Δεν έχω ιδέα πλέον, είναι αποκαρδιωτική η κατάσταση πραγματικά.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι με τις 6000 και τα windows 11,αν καταλαβα καλα απο το λιγο που το εψαξα.Εγω θα σου προτεινα να βαλεις μια πιο παλια εκδοση driver,νομιζω οτι ο 23.9.1 ειναι αρκετα σταθερος για την συγκεκριμενη καρτα και να βαλεις και windows 10 για να δεις.

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, LouCi4er said:

Το προβλημα ειναι με τις 6000 και τα windows 11,αν καταλαβα καλα απο το λιγο που το εψαξα.Εγω θα σου προτεινα να βαλεις μια πιο παλια εκδοση driver,νομιζω οτι ο 23.9.1 ειναι αρκετα σταθερος για την συγκεκριμενη καρτα και να βαλεις και windows 10 για να δεις.

Οντως οπως λεω και στην υπογραφη,τρεχω windows 10 Pro και δεν σκοπευω ποτε να παω σε 11. Θα εγκαταστησω συντομα την Enterprise εκδοση του 10 που εχει υποστηριξη μεχρι το 2031.

Δημοσ.

Σ΄αυτό το reddit thread που πόσταρε πιο πριν ο johnpopexi, ο τύπος έχει δοκιμάσει windows 10 και 11, πολλαπλές versions των drivers, διάφορες οθόνες και ακόμα και 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών χωρίς να καταφέρει να το λύσει.
Φοβάμαι ότι θα κάθομαι να δοκιμάζω πράγματα χωρίς αποτέλεσμα και είμαι ήδη στο όριο μου ψυχολογικά μ΄αυτό το θέμα μετά από τόσους μήνες ψάξιμο.
Ακόμα και να αποδεχτώ ότι πάνε πεταμένα τα λεφτά, δεν μπορώ να βρω με 100% σιγουριά το τι σκατά φταίει για να το αντικαταστήσω.
FML πραγματικά.

Ps: Sorry για το mini-rant παιδιά, είμαι frustrated.

Δημοσ.

Μην ζητας συγγνωμη,δεν υπαρχει θεμα.Τα τραβηξα πριν λιγο καιρο και ξερω.Θα σου προτεινα ξανα να δοκιμασεις την καρτα σε καποιο αλλο συστημα.Αν και εκει κανει ακριβως το ιδιο τοτε δυστυχως εχει θεμα.Αν δεν εχεις καποιον γνωστο σου ή καποιο φιλο,βαλτη σε ενα box και στειλτη μου,θα τη δοκιμασω στο δικο μου συστημα.Μπορεις να την στειλεις σε καποιον τεχνικο να την δοκιμασει.Αλλα και να σου πει οτι εχει προβλημα,τι θα την κανεις?Απο το καταστημα μην περιμενεις,στην Sapphire εχεις στειλει κανενα μυνημα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

στην Sapphire εχεις στειλει κανενα μυνημα?

Σκέφτομαι να στείλω αλλά κάποιος εδώ στο thread είπε ότι απλά σε παραπέμπουν στο κατάστημα που στην πούλησε και δεν ασχολούνται.

Δημοσ.
16 minutes ago, ΡΙ ΑΠ said:

Σκέφτομαι να στείλω αλλά κάποιος εδώ στο thread είπε ότι απλά σε παραπέμπουν στο κατάστημα που στην πούλησε και δεν ασχολούνται.

Δοκιμασε να την στειλεις αλλα μπορει να εχουν αντιπροσωπεια για Ευρωπη.

47 minutes ago, ΡΙ ΑΠ said:

Σ΄αυτό το reddit thread που πόσταρε πιο πριν ο johnpopexi, ο τύπος έχει δοκιμάσει windows 10 και 11, πολλαπλές versions των drivers, διάφορες οθόνες και ακόμα και 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών χωρίς να καταφέρει να το λύσει.
Φοβάμαι ότι θα κάθομαι να δοκιμάζω πράγματα χωρίς αποτέλεσμα και είμαι ήδη στο όριο μου ψυχολογικά μ΄αυτό το θέμα μετά από τόσους μήνες ψάξιμο.
Ακόμα και να αποδεχτώ ότι πάνε πεταμένα τα λεφτά, δεν μπορώ να βρω με 100% σιγουριά το τι σκατά φταίει για να το αντικαταστήσω.
FML πραγματικά.

Ps: Sorry για το mini-rant παιδιά, είμαι frustrated.

Τροφοδοτικο ποιο συγκεκριμενα εχεις? Ειναι παλιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, benign είπε

Δοκιμασε να την στειλεις αλλα μπορει να εχουν αντιπροσωπεια για Ευρωπη.

Απ΄ότι ξέρω έχουν στην Γερμανία αλλά στο site τους γράφει τα εξής:

"
RMA Policy

1.                           

Product Warranty will not be deemed valid even if returned after purchase for the following cases:

• Products that are defaced or physically damaged and modified by customer.
  •  Products that become non-functional due to improper use by the customer
  • Products that cannot be verified as original SAPPHIRE products.
  • Products that do not have the same serial number on the product and the original receipt.
  • Products not purchased from an official SAPPHIRE distributor or reseller. "

Η απόδειξη που έχω απ΄το κατάστημα δεν έχει κανέναν serial number πάνω και προφανώς το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι "official SAPPHIRE distributor or reseller".
Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο και τα (υποθέτω πανάκριβα) μεταφορικά για να την στείλω και μετά να μου πουν ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, benign είπε

Τροφοδοτικο ποιο εχεις?

Αυτό είναι όλο το σύστημα (χτίστηκε τέλη Γενάρη φέτος και όλα αγοράστηκαν καινούργια):Screenshot2024-01-19at16-38-42PartList-AMDRyzen57600RadeonRX6700XTbequiet!PureBase500DXATXMidTower-PCPartPicker.png.a82a280b7832199414993cff235e3f37.png

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο υλικο φαινεται, εχε υποψη σου οτι μερικες φορες ακομη και εξαιρετικα και ολοκαινουργια τροφοδοτικα μπορει να εχουν προβλημα.Εμενα μου ετυχε πριν μερικες εβδομαδες να παρω καινουργιο gold και σε μενα τουλαχιστον ηταν DOA.To καταστημα το πηρε πισω και μου επεστρεψε τα χρηματα μου.

Μπορει να ειναι και αυτο.Εχεις καποιον γνωστο σου να δοκιμασει την καρτα στο συστημα του?

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε

Καλο υλικο φαινεται, εχε υποψη σου οτι μερικες φορες ακομη και εξαιρετικα και ολοκαινουργια τροφοδοτικα μπορει να εχουν προβλημα.Εμενα μου ετυχε πριν μερικες εβδομαδες να παρω καινουργιο gold και σε μενα τουλαχιστον ηταν DOA.To καταστημα το πηρε πισω και μου επεστρεψε τα χρηματα μου.

Αν ήταν το PSU νομίζω πως θα είχα άλλα συμπτώματα έτσι δεν είναι?

1 ώρα πριν, benign είπε

Εχεις καποιον γνωστο σου να δοκιμασει την καρτα στο συστημα του?

Δυστυχώς δεν το βλέπω εφικτό τώρα στα κοντά τουλάχιστον.
Ίσως να ψάξω κάποιον πραγματικά ειδικό στην βόρεια Ελλάδα να την τεστάρει αλλά μου φαίνεται και δύσκολο να βρεις κάποιον που ξέρει πραγματικά τι του γίνεται.
Οι περισσότεροι "ειδικοί" με τέτοια μαγαζιά κάνουν φάση φορμάτ και το πολύ κάνα flash bios και θεωρούν ότι όλα οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, ΡΙ ΑΠ said:

Αν ήταν το PSU νομίζω πως θα είχα άλλα συμπτώματα έτσι δεν είναι?

Οχι απαραιτητα.Πολλες φορες ενα faulty psu οταν δεν πιεζεται οδηγει,η φαινεται οτι οδηγει το συστημα καλα.Μολις ομως πιεστει λιγο,υπαρχουν προβληματα.

Γενικα πρεπει να βγεις ψυχολογικα απο την απελπισια και με θαρρος και καλη διαθεση να ξεκινησεις μια σειρα ενεργειων να δεις τι φταιει.

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, benign είπε

Γενικα πρεπει να βγεις ψυχολογικα απο την απελπισια και με θαρρος και καλη διαθεση να ξεκινησεις μια σειρα ενεργειων να δεις τι φταιει.

Δυστυχώς λόγο συγκυριών είναι λίγο πιο δύσκολο απ΄ότι θα φανταζόταν κανείς αλλά τέσπα αυτά είναι άλλο θέμα.
Anyway, ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά, όταν έχω updates θα ενημερώσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...