achilleas1978 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου πηρα ενα καινουργιο σταθερο υπολογιστη αλλα η οθονη που εχω ειναι παλια εχει VGA, αν την συνδεσω θα εχω προβλημα με τον υπολογιστη; o καινουργιος υπολογστης εχει hdmi και vga, να συνδεσω προσωρινα την παλια την οθονη; μεχρι να παρω καινουργια οθονη με hdmi. αν ξερετε κατι πειτε μου τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Υπάρχει ενδεχόμενο να μη δουλέψει η οθόνη λόγω χαμηλού ρυθμού ανανέωσης , κατά τα άλλα δεν είναι επικίνδυνο να την συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas1978 Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) επειδή παιζω ενα online game το (tankionline) με οθονη στα 75HZ θα μπωρει να το παιξει; π.χ το λαπτοπ δεν ειναι ιδανικο για game αλλα το παιχνιδι το παιζει μια χαρα με fps60, ping 50 χωρις προβληματα. ο καινουργιος υπολογιστης απο θεμα επεξεργαστη, ram, καρτα γραφικων ειναι πολυ καλος. εχω βρει μια η οθονη https://www.skroutz.gr/s/23906714/Philips-V-Line-221V8A-VA-Monitor-21-5-FHD-1920x1080-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html ο ρυθμος ανανεωσης στα 75hz θα εχει θεματα με το παιχνιδι; σας παρακαλω αν ξερετε κατι πειτε μου Επεξ/σία 22 Μαϊου από achilleas1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα