Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η mid-range κατηγορία των smartphones είναι εκείνη που έχει αναπτυχθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εσχάτως, χαρίζοντάς μας κατά καιρούς ορισμένες πραγματικά εξαιρετικές προτάσεις που συνδυάζουν την προσιτή τιμή με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν περισσότερο σε ναυαρχίδα.

Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται έντονα στον συγκεκριμένο χώρο είναι και η Realme, οι λύσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Μία εξ αυτών είναι και το ολοκαίνουριο Realme 12+ 5G, μία συσκευή με εντυπωσιακό σχεδιασμό και άρτιες προδιαγραφές (τουλάχιστον στα χαρτιά). Ξεχωρίζει όμως από τον ανταγωνισμό και πώς κρίνεται η εμπειρία χρήσης που προσφέρει;

Το Realme 12+ 5G είναι μία συσκευή που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη και πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν η Realme έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα; Η εταιρεία συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο σχεδιασμού πολυτελών ρολογιών (μεταξύ άλλων) Ollivier Saveo, που στο παρελθόν έχει δημιουργήσει σειρές για εταιρείες όπως η Rolex, η Breitling και η Piaget, προκειμένου να χαρίσει στο Realme 12+ 5G κομψή και υψηλή αισθητική.

image.jpeg.f18f1a31cb2c87a0a010c08e9a66614e.jpeg

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι εντυπωσιακό, με τη συσκευή να κλέβει την παράσταση από κάθε άποψη. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έρχεται σε δύο classy αποχρώσεις, βαθύ πράσινο και μπεζ, αλλά και το ότι η πλάτη του παραπέμπει σε ρολόι, με το πλαίσιο στο οποίο βρίσκονται οι τρεις κάμερες και το φλας να είναι στρογγυλό και απόλυτα συμμετρικό. Τη μονοτονία στην υπόλοιπη επιφάνεια της πλάτης σπάει μία κατακόρυφη γραμμή που τη χωρίζει στα δύο, ενώ την εμφάνισή του κάνει με αρκετά διακριτικό τρόπο και το λογότυπο της Realme.

Στην πρόσοψη όπου έχει υιοθετηθεί η προσέγγιση hole-punch, κυριαρχεί η οθόνη των 6,67 ιντσών με την κάμερα να βρίσκεται στο κέντρο. Στη δεξιά πλευρά της συσκευής υπάρχουν τα πλήκτρα ενεργοποίησης και προσαρμογής της έντασης του ήχου, ενώ η θύρα USB Type-C όπως επίσης το ένα εκ των δύο στερεοφωνικών ηχείων και η υποδοχή για τις κάρτες SIM και τη microSD, βρίσκονται στην κάτω πλευρά.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Δημοσ.

ΟΧΙ... Στα 400€ είναι απλά "όχι".

Ο Dimensity 7050 δεν είναι "μάλλον" λίγος, είναι πολύ λίγος για συσκευή σε αυτή την τιμή.

Παίρνεις πχ αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/43883373/OnePlus-Nord-3-5G-Dual-SIM-16GB-256GB-Tempest-Gray.html  ή 

https://www.skroutz.gr/s/51318636/Samsung-Galaxy-A55-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Awesome-Navy.html

και αρκετά ακόμα και σου μένουν και ρέστα...

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι κάτοχός του συγκεκριμένου είναι πολύ τίμιο για τα χρήματα του παρότι που λένε για τον επεξεργαστή του. Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα ψιλό καλύτερα αλλά είναι για το μέσο χρήστη που ψάχνει κάτι ωραίο και ταυτόχρονα βολικό.. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το 11Pro+ και δεν ειμαι τοσο ενθουσιασμένος. Βάσει του δικού μου, δε θα έμπαινα στη σκέψη να ασχολιόμουν με το 12+

Έχει μεν πολύ καλή φόρτιση, αλλά κάτι με χαλάει στην οθόνη, στα στερεοφωνικά (?) ηχεία τα οποία δεν έχουν καλή απόδοση σε μπάσα και φυσικά στο σπουδαιότερο: αρκετές φορές κολλάει και δε μου ανοίγει όταν καλόυν όσο και αν προσπαθώ να σύρω προς τα πάνω. Δεν έχω παιχνίδια μέσα παρά μόνο εφαρμογές που μου είναι απαραίτητες, πλέον. Μου αρέσουν τα κινητά με κυρτή οθόνη -για πρακτικούς λόγους- και θεωρώ πως ένα TCL 10 PLUS που είχα πριν χρόνια, είχε πολύ καλύτερη οθόνη.

Δημοσ.

πολυ αδιάφορο φαινεται , επειδη εχω Motorola νομίζω προτιμότερο ειναι το νεο Edge 50 Fusion.....

Δημοσ.

''Όταν το ζορίσαμε βάσει των ανωτέρω, το σύστημα ψύξης του ανταποκρίθηκε στιγμιαία, διατηρώντας τη θερμοκρασία των επιφανειών του σε νορμάλ επίπεδα χωρίς να το παρακάνει από άποψη θορύβου '' . εχει ανεμιστηρακι μεσα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...