Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση άδειας οδήγησης πρόβλημα upload φωτογραφίας

kostm36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά! όπως λέει και ο τίτλος οταν πάω να ανεβάσω μια φωτό που είχα βγαλει απο φωτογραφείο πριν καιρο τραβάει ανηφόρες και αναφέρει οτι "Μέγεθος εικόνας σε εικονοστοιχεία (pixels): 1280X1600 (σε αναλογία 4:5 – πλάτος επί ύψος) και ενώ έχω φτιάξει τα πιξελς συνεχίζει ο δαίμονας να μην δέχεται τίποτα...

και εδω παει το ρητό... τι σ.@.@ κάνω λάθος;;; ευχαριστω για τις όποιες απαντήσεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι τετοια μου εκανε  κι εμενα πριν περυσι που ανανεωσα λογω ηλικιας και μου την εφτιαξε φωτογραφος φιλος οπως  και την υπογραφη μου

Μάλιστα την υπογραφή ενώ την δέχτηκε μου έστειλαν μήνυμα να την κάνω με πιο σκούρο μπλε 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

το θέμα ειναι να καταφερναμε να γλιτώναμε την ταλαιπωρία πηγαινε ελα εκει, νιωθω οτι γερασα 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, kostm36 είπε

το θέμα ειναι να καταφερναμε να γλιτώναμε την ταλαιπωρία πηγαινε ελα εκει, νιωθω οτι γερασα 😅

Εγώ με email την έστειλα την εφτιαξε και μου την επέστρεψε. Λόγω ηλικίας κάνεις ανανέωση; 

Μου στοίχισε συνολικά 128 ευρώ 

Το παράβολο και από 10 ευρώ ο κάθε γιατρός 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Sad 1

5 ώρες πριν, kostm36 είπε

καλησπέρα παιδιά! όπως λέει και ο τίτλος οταν πάω να ανεβάσω μια φωτό που είχα βγαλει απο φωτογραφείο πριν καιρο τραβάει ανηφόρες και αναφέρει οτι "Μέγεθος εικόνας σε εικονοστοιχεία (pixels): 1280X1600 (σε αναλογία 4:5 – πλάτος επί ύψος) και ενώ έχω φτιάξει τα πιξελς συνεχίζει ο δαίμονας να μην δέχεται τίποτα...

και εδω παει το ρητό... τι σ.@.@ κάνω λάθος;;; ευχαριστω για τις όποιες απαντήσεις 

Εγω χρησιμοποιησα το πρόγραμμα irfanview για να φτιαξω την εικονα ακριβώς οπως τη θελανε και οσο για την υπογραφή εβαλα μια εικόνα οσο ελεγε απλα η υπογραφή στο επικεντρο δλδ υπογραφη στο χαρτι, φουλ ζουμ οταν τη σκαναρισα φτιαξιμο διαστασεις και τα δεχτηκαν ολα

• Like 2

16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγώ με email την έστειλα την εφτιαξε και μου την επέστρεψε. Λόγω ηλικίας κάνεις ανανέωση; 

Μου στοίχισε συνολικά 128 ευρώ 

Το παράβολο και από 10 ευρώ ο κάθε γιατρός 

οχι ρε συ ευτυχως θελω ακομη απλα ειπα να παρω το νεο διπλωμα αλλα με παιδευει και αρχιζω να νιωθω αχρηστος με κατι τετοια...

• Like 1

Μόλις τώρα, kostm36 είπε

οχι ρε συ ευτυχως θελω ακομη απλα ειπα να παρω το νεο διπλωμα αλλα με παιδευει και αρχιζω να νιωθω αχρηστος με κατι τετοια...

Κι εγω το είχα αλλάξει χωρίς λόγο επί covid αλλά πέρυσι ήρθε η ώρα του 

• Like 1

10 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Εγω χρησιμοποιησα το πρόγραμμα irfanview για να φτιαξω την εικονα ακριβώς οπως τη θελανε και οσο για την υπογραφή εβαλα μια εικόνα οσο ελεγε απλα η υπογραφή στο επικεντρο δλδ υπογραφη στο χαρτι, φουλ ζουμ οταν τη σκαναρισα φτιαξιμο διαστασεις και τα δεχτηκαν ολα

εβγαλα φωτο μια φωτογραφια που ειχα απο φωτογραφο για το διαβατηριο...θα το προσπαθησω αυριο αν ειναι και αν φαω πορτα παλι....απλα θα κλαψω σε μια γωνια και θα σηκωθω με ωπαλακια.....

• Haha 2

13 ώρες πριν, kostm36 είπε

εβγαλα φωτο μια φωτογραφια που ειχα απο φωτογραφο για το διαβατηριο...θα το προσπαθησω αυριο αν ειναι και αν φαω πορτα παλι....απλα θα κλαψω σε μια γωνια και θα σηκωθω με ωπαλακια.....

Ναι ! Κι εγω φωτο απο φωτογραφο ευτυχως ειχα βρει και τραβηξα! Εβαζα μια απο κινητο (σε ασπρο τοιχο προτομη κλπ) αλλα δεν την επαιρνε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και έμενα με παίδεψε αρκετά να βρω άκρη ..    μπήκα εδώ https://imresizer.com/        επιλογή unit   px    και βάζεις  1280 Χ 1600 κατεβάζεις το αρχείο και το δέχεται κανονικά 

Επεξ/σία από salvador_
edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...