PanGR97 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Ναι σκέφτομαι να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της μάστιγας με τα ηλεκτρονικά πατίνια. Οι συγκυρίες με έχουν φέρει αυτή την περίοδο σε ένα νησί που οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολες, και λόγω των στενών δρόμων και λόγω των πολλών τουριστών που κάνουν κατάληψη στο οδόστρωμα. Οπότε θέλω να πάρω κάτι ώστε να κάνω 4-5 χλμ τη μέρα λίγο πιο άνετα. Η πρώτη σκέψη ήταν σκούτερ ή παπάκι αλλά την απέρριψα γιατί δεν θα είμαι για πολύ στο νησί οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ψάχνω να το πουλήσω σε 5-6 μήνες. Το πατίνι το βλέπω σαν καλή επιλογή γιατί το φορτώνω στο αυτοκίνητο και το παίρνω μαζί όταν είναι να φύγω. Τώρα θα ήθελα προτάσεις. Τα σωματικά μου χαρακτηριστικά είναι 1,78 75 κιλά. Θα ήθελα να έχει λίγο παραπάνω ψυχή γιατί έχει και τις ανηφόρες του το νησί. Το μπάτζετ είναι αυστηρά 800 ευρώ Είμαι ανάμεσα σε αυτό https://www.public.gr/product/wearables-gadgets/e-mobility/ilektrika-patinia/ilektriko-patini-urbanglide-ecross-pro-800-w--mauro/1638612 Και στο Xiaomi 4 pro ως πιο δοκιμασμένη και αξιόπιστη επιλογή Για πείτε καμιά γνώμη οι γνώστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα