Προς το περιεχόμενο

Νέο PC ~ 1400 -1500 € για corel photoshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φόρμα Αγοράς- υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : max 1500 €

Χρήση υπολογιστή : Επεξεργασία μεγάλων αρχείων εικόνας

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: (CorelDRAW , photoshop , illustrator  κ.α. )

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα και κάποια πρόταση για οθόνη (κυρίως για κάποια ξεκούραστη με καλή πιστότητα χρωμάτων ) αλλά δεν την υπολογίζω στο ποσό

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Επαρχεία αλλά η αγορά θα γίνει ηλεκτρονικά

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με πειράζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν θα με χαλούσε συναρμολογημένο , έχω χρόνια να ασχοληθώ με συναρμολόγηση και το φοβάμαι λίγο αλλά δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρω μεγάλές διάφορες  πιστεύω  .

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Win 11  

Σίγουρα θέλω πάνω από 32 gb ram . Στο κουτί όπως καταλαβαίνετε μπορείς να μην με ενδιαφέρει η εμφάνιση . Δεν ήθελα να ανοίξω θέμα σαφώς υπάρχουν πολλά παρεμφερή και γίνεται κουραστικο και αποθαρρύνει ποιον θελει να βοηθήσει  , διαβασα καμια εικοσαρια θεματα  αλλα δεν καταφερα να βρω κατι για την περιπτωση μου , οπως και να εχει ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ποια βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οθονες ριξε μια ματια στην σειρα ultragear της LG, εχουν καλες κριτικες. Βεβαια κι αλλες μαρκες εχουν καλες οθονες. Προσωπικη μου γνωμη, σε οθονη και τρφοδοτικο δεν κανουμε οικονομια.

Για το μονταρισμα, ναι θελει καποια προσοχη, αλλα δεν ειναι και τιποτα δυσκολο. Τα μαγαζια για την συναρμολογιση χρεωνουν γυρω στο 50αρικο.

Για κουτι, γενικα να ειναι ευρχωρο, ωστε να χωρα τα εξαρτηματα που θελεις να βαλεις και να εχει καλο "airflow" Να διλεξεις πρωτα την ψυκτρα η το ψυγειο που θελεις και να βεβαιωθεις οτι χωρανε στο κουτι. Βασικο ρολο ομως παιζει και η ενφανιση του. Δεν αλλαζεις κουτι καθε χρονο. Συνηθως στο ιδιο κουτι στηνεις 2 και 3 συστηματα στο μελλον. Θα πρεπει να σου αρεσει αυτο που θα βλεπεις μπροστα σου καθε μερα.

Τα παιδια εδω στο σαιτ θα σου συστησουν τα πλεον VFM εξαρτηματα για τις δουλειες που θελεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...