Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Οπως αναφέρει πολύ σωστά ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δεν γίνεται να μιλάμε για σύνολο και να αναφέρονται συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα στην χώρα μας όπως Honor ή huawei που δεν έχει google services. Ελλάδα μονόδρομος είναι η Samsung λόγω αντιπροσωπείας/service και λόγω software υποστήριξης, παρόλο που δεν ειναι η καλύτερη σε κάμερες και ταχυφόρτιση. Μετά η Xiaomi αλλα για αγορά από μεγάλη αλυσίδα/infoquest. Και τέλος η Oneplus, από το δικό της site ή Κωτσόβολο. Ολες οι άλλες ναυαρχίδες τύπου honor,vivo,oppo κλπ αγορά μόνο από Ευρωπαικο Amazon, αλλά Ελλάδα δεν έχουν επίσημο service. Κοινώς αν πχ σπάσεις την οθόνη, καλή τύχη να βρεις εδώ service για αυτό. Μιλάμε για συσκευές των 1000+ευρώ, το Α και το Ω είναι η υποστήριξη και τι ρόλο βαράει η εταιρεία. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από Fulgore 1
mphxths Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 11 minutes ago, Fulgore said: παρόλο που δεν ειναι η καλύτερη σε κάμερες Μπορει αλλες ναυαρχιδες να βγαζουν καλυτερα αποτελεσματα σε κατι σαιτς π.χ. dxomark και τετοια , αλλα υπαρχει περιπτωση να παρεις samsung του 1000αρικου και να μην σε ικανοποιησει η καμερα του σε καθημερινη χρηση ? Τοσο υψηλα στανταρς εχουμε πια ολοι μας ? Εγω με το s21 fe , μια χαρα κανω την δουλεια μου. Αν καποιος ειναι ψειρας και τραβαει raw και σε pro mode και παρολα αυτα δεν καλυπτεται , ας παρει καμμια mirrorless 2
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, mphxths είπε Μπορει αλλες ναυαρχιδες να βγαζουν καλυτερα αποτελεσματα σε κατι σαιτς π.χ. dxomark και τετοια , αλλα υπαρχει περιπτωση να παρεις samsung του 1000αρικου και να μην σε ικανοποιησει η καμερα του σε καθημερινη χρηση ? Τοσο υψηλα στανταρς εχουμε πια ολοι μας ? Εγω με το s21 fe , μια χαρα κανω την δουλεια μου. Αν καποιος ειναι ψειρας και τραβαει raw και σε pro mode και παρολα αυτα δεν καλυπτεται , ας παρει καμμια mirrorless Αν είχες δώσει 1300+ευρώ συμφορουμίτη(οσο κοστίζει κανονικά το S24U),πιθανώς να είχες και εσύ πιο υψηλά standards.
mphxths Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 hour ago, Fulgore said: Αν είχες δώσει 1300+ευρώ συμφορουμίτη(οσο κοστίζει κανονικά το S24U),πιθανώς να είχες και εσύ πιο υψηλά standards. Δεν νομιζω οτι καποιος σκαει τοσα λεφτα ΜΟΝΟ για την καμερα αλλα για το συνολο του κινητου. Αλλιως , ξαναλεω , εκτος και αν ειναι φωτογραφος (pro ή χομπιστας) , ολοι οι υπολοιποι εμεις οι απλοι χρηστες , δεν παιζει να μην καλυπτομαστε απο φωτογραφικες τετοιων κινητων (γενικως των ναυαρχιδων οχι μονο του s24u). 3
johnt Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 23 ώρες πριν, CaptainChris είπε Εγώ θα σου έλεγα να δείς το Motorola Edge 50 Ultra Συμφωνώ αν και απέκτησα το edge 40 pro και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 8 hours ago, Fulgore said: Ελλάδα μονόδρομος είναι η Samsung λόγω αντιπροσωπείας/service και λόγω software υποστήριξης, παρόλο που δεν ειναι η καλύτερη σε κάμερες και ταχυφόρτιση. Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω παρει το S23 μεχρι στιγμης, δεν μπορω να βρω 100% κρητικη που να λεει εχει καλη καμερα, over processing, banana blur, δεν θα δωσουν SuperHDR στις προηγουμενες γενιες με την δικαιολογια "Δεν το υποστηριζει το hw" ενω το παιρνει το Α35 ξερω γω.. Το ¨φιασκο" με το ΑΙ θα ειναι δωρεαν αλλα του χρονου πλερω.. Πολυ τακτικες Αpple βλεπω κανουν και εχω ξενερωσει φουλ που μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε Apple
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Prasino Mantarinh είπε Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω παρει το S23 μεχρι στιγμης, δεν μπορω να βρω 100% κρητικη που να λεει εχει καλη καμερα, over processing, banana blur, δεν θα δωσουν SuperHDR στις προηγουμενες γενιες με την δικαιολογια "Δεν το υποστηριζει το hw" ενω το παιρνει το Α35 ξερω γω.. Το ¨φιασκο" με το ΑΙ θα ειναι δωρεαν αλλα του χρονου πλερω.. Πολυ τακτικες Αpple βλεπω κανουν και εχω ξενερωσει φουλ που μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε Apple Το S23 ομως συμφορουμίτη έχει 120hz οθόνη, έχει telephoto κάμερα και έχει και TypeC. Για να βρεις τα παραπάνω σε Iphone μεριά, πρέπει να ανεβεις στο Iphone 15 pro που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. Βλέπω πχ το Iphone 15 plus, και ξενερώνω την ζωή μου με τις περικοπές που έχει για τα χρήματα του. Και οι 2 εταιρείς για κλωτσιές είναι, αλλά η Apple ξεχωριζει με διαφορά.
georkaral33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 9 ώρες πριν, johnt είπε Συμφωνώ αν και απέκτησα το edge 40 pro και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. Δεν έχει τον Snapdragon 8 gen 3 και δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του σύντομα..στο χιλιάρικο που είναι όπως και το κάνουμε την παρούσα στιγμή υπάρχουν καλύτερα κινητά 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Οπως αναφέρει πολύ σωστά ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δεν γίνεται να μιλάμε για σύνολο και να αναφέρονται συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα στην χώρα μας όπως Honor ή huawei που δεν έχει google services. Ελλάδα μονόδρομος είναι η Samsung λόγω αντιπροσωπείας/service και λόγω software υποστήριξης, παρόλο που δεν ειναι η καλύτερη σε κάμερες και ταχυφόρτιση. Μετά η Xiaomi αλλα για αγορά από μεγάλη αλυσίδα/infoquest. Και τέλος η Oneplus, από το δικό της site ή Κωτσόβολο. Ολες οι άλλες ναυαρχίδες τύπου honor,vivo,oppo κλπ αγορά μόνο από Ευρωπαικο Amazon, αλλά Ελλάδα δεν έχουν επίσημο service. Κοινώς αν πχ σπάσεις την οθόνη, καλή τύχη να βρεις εδώ service για αυτό. Μιλάμε για συσκευές των 1000+ευρώ, το Α και το Ω είναι η υποστήριξη και τι ρόλο βαράει η εταιρεία. Η honor σε έρχεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες βέβαια και όσο να πεις υπάρχει η επιλογή. Ιδανικά θα ήταν να ερχόταν Ελλάδα αλλά δεν νομίζω να αποτελεί τόσο ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον που θέλει το συγκεκριμένο κινητό. One plus 12 ένα σκαλί κάτω από τα κορυφαία και αυτό φαίνεται και στην επίσημη τιμή του. Η Xiaomi είναι καλή εναλλακτική αλλά το λειτουργικό της δεν μου αρέσει. Επιμένω ότι το "καλύτερο" συνολικά αντροιντ μέχρι τώρα που γράφουμε είναι το honor magic 6 pro . Δεν υπάρχει τομέας που να υστερεί και έχει τα πάντα. Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα περισσότερο προσανατολίζομαι σε Huawei/honor και περιμένω να δω και τίς πρώτες κριτικές για το Sony Xperia 1 vi. 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 7 hours ago, Fulgore said: Το S23 ομως συμφορουμίτη έχει 120hz οθόνη, έχει telephoto κάμερα και έχει και TypeC. Για να βρεις τα παραπάνω σε Iphone μεριά, πρέπει να ανεβεις στο Iphone 15 pro που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. Βλέπω πχ το Iphone 15 plus, και ξενερώνω την ζωή μου με τις περικοπές που έχει για τα χρήματα του. Και οι 2 εταιρείς για κλωτσιές είναι, αλλά η Apple ξεχωριζει με διαφορά. Μαζι σου, η αγορα των smartphone ειναι ενα τεραστιο χαος και απλα επιλεγεις τον "λιγοτερο" κακο, σε βαθους χρονου ομως το Iphone θα παρει περισσοτερα updates (θελω να λεω μεχρι το 2030) οποτε Θεωρητικα ειναι καλυτερο VFM απο το S23 που θα το αλλαξεις στον 3ο ή 4ο χρονο που θα σταματησει να παιρνει updates (νιωθω οτι θα παρω λιγο hate με αυτο που ειπα τωρα )
Hawk_K Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Φίλε νηματοθέτη, απλά νομίζω ότι θες να πάρεις το honor ή το huawei και απλά περιμένεις κάποιον να σου πει "Ναι μαν μου παρε το Honor, γ@μ@ε, άσε όλα τα υπόλοιπα και προχώρα", απλά για να πάρεις το ψυχολογικό ΟΚ. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα σε πείσει για κάτι αλλο. Και για να μην ειμαι και εκτός θέματος, άμα δεν θες Iphone και Samsung, τότε στην Ευρώπη, αν όχι μόνο στην Ελλάδα, η λογική αγορά είναι να πάρεις κάποιο pixel ή One plus ή ένα nothing phone ίσως. Για να ειναι σε επίπεδο ναυαρχίδας. 1
georkaral33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 34 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Φίλε νηματοθέτη, απλά νομίζω ότι θες να πάρεις το honor ή το huawei και απλά περιμένεις κάποιον να σου πει "Ναι μαν μου παρε το Honor, γ@μ@ε, άσε όλα τα υπόλοιπα και προχώρα", απλά για να πάρεις το ψυχολογικό ΟΚ. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα σε πείσει για κάτι αλλο. Και για να μην ειμαι και εκτός θέματος, άμα δεν θες Iphone και Samsung, τότε στην Ευρώπη, αν όχι μόνο στην Ελλάδα, η λογική αγορά είναι να πάρεις κάποιο pixel ή One plus ή ένα nothing phone ίσως. Για να ειναι σε επίπεδο ναυαρχίδας. Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα συγκλινω περισσότερο σε αυτά τα κινητά γιατί αφενός μου αρέσουν, αφετέρου το honor magic 6 pro συγκεκριμένα μοιάζει να παίρνει τικ σε όλα τα κομμάτια και σε σχετικά καλή τιμή συγκριτικά με άλλες επιλογές. Πίστεψε με δεν χρειάζομαι κανένα ψυχολογικό όκ. Ο,τι αγοράζω το αγοράζω μετά από προσωπικό ψάξιμο και πάντα ακολουθώ την επιθυμία μου χωρίς να επηρεάζομαι. Εν προκειμένω. Δεν γίνεται να μην προτείνεται το honor magic 6 pro και να προτείνουν πολλοί το πίξελ που έχει ένα σοκ αδύναμο και δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα.. οξύμωρο. Για την επιλογή της one plus θεωρώ ότι είναι τίμια αλλά πολύ φρου φρου και αρώματα. Έχω δοκιμάσει ξανά συσκευές της και από τότε που το Oxygen μπασταρδευτηκε με το colour os δεν είναι το ίδιο. Το s24 ultra δεν το θέλω καθαρά για την εμφάνιση του . Είναι σαν τούβλο με τρύπες. Προσωπική άποψη πάντα. Θα κοιτούσα και την Σόνυ όπως είπα με ένα μεγάλο αλλά λόγω φουσκωμένης τιμής
sattack Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Μαζι σου, η αγορα των smartphone ειναι ενα τεραστιο χαος και απλα επιλεγεις τον "λιγοτερο" κακο...... .....οποτε Θεωρητικα ειναι καλυτερο VFM ..... Αν θέλεις καλό VFM, ή ψάχνεις μεταχειρισμένα s23u, iphone pro max 14 ή 13, ή προγραμματίζεις να αγοράζεις Samsung S (ιδίως το Ultra) στα preorders κάθε Ιανουαρίου που η Samsung κάνει μεγάλες προσφορές.
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Στις 21/5/2024 στις 2:16 ΜΜ, georkaral33 είπε Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Υπάρχει το OnePlus 12 σε προσφορά
georkaral33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υπάρχει το OnePlus 12 σε προσφορά Σε αυτά τα λεφτά αξίζει το κινητό. Βέβαια υπάρχει ο φόβος της εγγύησης εάν πάθει κάτι. Ευχαριστώ
Prasino Mantarinh Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 52 minutes ago, sattack said: Αν θέλεις καλό VFM, ή ψάχνεις μεταχειρισμένα s23u, iphone pro max 14 ή 13, ή προγραμματίζεις να αγοράζεις Samsung S (ιδίως το Ultra) στα preorders κάθε Ιανουαρίου που η Samsung κάνει μεγάλες προσφορές. Επισης μαζι σου, αν και δεν ξερω πως ειναι η αγορα με τα μεταχειρισμενα στην Ελλαδα, απο οσο ξερω στο εξωτερικο υπαρχουν site οπως το swapper που σου κανουν την ζωη πολυ ευκολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα