georkaral33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Χαιρετώ την παρέα. Ειμαι σε αναζήτηση ναυαρχίδας το τελευταίο διάστημα. Κοιτώντας όλες τις πιθανές προτάσεις έχω μπερδευτεί αρκετά. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες 3 θεωρείτε εσείς τις πιο πλήρεις επιλογές (συμπεριλαμβανομένων όλων τών ναυαρχιδων ακόμη και oppo, Vivo). Καταλαβαίνω ότι το καλύτερο δεν υπάρχει και έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του καθενός. Αποκλείω το Samsung s24 ultra μιας και θεωρώ ότι η εταιρεία έχει μείνει πίσω στις κάμερες και με ενδιαφέρει και η γρήγορη φόρτιση. Καταλήγω περισσότερο στο honor magic 6 pro η στο αδερφάκι του που έρχεται το επόμενο διάστημα το Huawei pura 70 ultra. Ενδιαφέρουσα θεωρώ και την επιλογή της Σόνυ παρόλο που πολλοί θα διαφωνήσετε αν και δεν έχει γρήγορη φόρτιση. Με ενδιαφέρει η ποιότητα στο συνολικό πακέτο. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Oταν πας για ναυαρχιδα και αρα θα σταξεις κασερι σοβαρο , κοιτας το aftersales και την διαρκεια της υποστηριξης. Δυστυχως ή ευτυχως , στον κοσμο του ανδροιδ , η samsung κυριαρχει. Σοβαρο σερβις στην Ελλαδα (smartec) και 4-5 χρονια major αναβαθμισεις. Και φυσικα απο θεμα μοντελων , δεν τα λες και ψοφια. Θα εβαζα στην κουβεντα και τα pixels , αλλα υπαρχει ενα θεμα με το σερβις , που αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι επισημο εδω. Βαλε τις προτεραιοτητες σου σε μια σειρα και δες ποια μαρκα/μοντελο σε καλυπτει. Δηλαδη δεν παιζει να ψαχνω ναυαρχιδα εγω προσωπικα και να λεω..ωωω εχει μονο 45w φορτιση. Κλαιν κιολας ... 5
koutsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 1 hour ago, georkaral33 said: Χαιρετώ την παρέα. Ειμαι σε αναζήτηση ναυαρχίδας το τελευταίο διάστημα. Κοιτώντας όλες τις πιθανές προτάσεις έχω μπερδευτεί αρκετά. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες 3 θεωρείτε εσείς τις πιο πλήρεις επιλογές (συμπεριλαμβανομένων όλων τών ναυαρχιδων ακόμη και oppo, Vivo). Καταλαβαίνω ότι το καλύτερο δεν υπάρχει και έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του καθενός. Αποκλείω το Samsung s24 ultra μιας και θεωρώ ότι η εταιρεία έχει μείνει πίσω στις κάμερες και με ενδιαφέρει και η γρήγορη φόρτιση. Καταλήγω περισσότερο στο honor magic 6 pro η στο αδερφάκι του που έρχεται το επόμενο διάστημα το Huawei pura 70 ultra. Ενδιαφέρουσα θεωρώ και την επιλογή της Σόνυ παρόλο που πολλοί θα διαφωνήσετε αν και δεν έχει γρήγορη φόρτιση. Με ενδιαφέρει η ποιότητα στο συνολικό πακέτο. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Φίλε μου αν θες να δώσεις πάνω από χιλιάρικο δεν πας σε κινεζο κατά τη γνώμη μου. Ή samsung ή iphone! 2
emp87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) pixel 8 pro απο jmctech αν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα και δεν εχεις προβλημα τοσο με το service (που ουτως η αλλως ανεξαρτητα μαγαζια μπορουν πλεον να αναλαβουν την επισκευη ασχετως αν δεν υπαρχουν τοσοι πολλοι χρηστες πιξελ σε σχεση με αλλες μαρκες) γρηγορη φορτιση δεν εχει (30w) αλλα ειναι επαρκης για ναυαρχιδα και σε περιπτωση που θελεις να το κρατησεις πανω απο 3ετια η αρκετα γρηγορη φορτιση δημιουργει προβληματα στην υγεια της μπαταριας η οποια εξασθενει πιο γρηγορα που ισως σε αναγκασει σε αντικατασταση της (επιπλεον κοστος και μαλιστα ακριβοτερο σε μοντελα επιπεδου ναυαρχιδας) Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από emp87
georkaral33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, mphxths είπε Oταν πας για ναυαρχιδα και αρα θα σταξεις κασερι σοβαρο , κοιτας το aftersales και την διαρκεια της υποστηριξης. Δυστυχως ή ευτυχως , στον κοσμο του ανδροιδ , η samsung κυριαρχει. Σοβαρο σερβις στην Ελλαδα (smartec) και 4-5 χρονια major αναβαθμισεις. Και φυσικα απο θεμα μοντελων , δεν τα λες και ψοφια. Θα εβαζα στην κουβεντα και τα pixels , αλλα υπαρχει ενα θεμα με το σερβις , που αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι επισημο εδω. Βαλε τις προτεραιοτητες σου σε μια σειρα και δες ποια μαρκα/μοντελο σε καλυπτει. Δηλαδη δεν παιζει να ψαχνω ναυαρχιδα εγω προσωπικα και να λεω..ωωω εχει μονο 45w φορτιση. Κλαιν κιολας ... Καλησπέρα.. ευχαριστώ για την απάντηση.. κατανοώ απόλυτα το σκεπτικό γύρω από την απάντηση σου το οποίο είναι και το λογικό. Πάρα ταύτα η ναυαρχίδα της Samsung δεν μου αρέσει ούτε οπτικά ούτε θεωρώ ότι προσφέρει το καλύτερο δυνατό πακέτο παρόλο που φαντάζει η λογική επιλογή όταν μιλάμε για τόσα λεφτά . Εάν εξαιρέσεις την συγκεκριμένη πρόταση ποια θεωρείς τα τοπ 3 android αυτή την στιγμή; Ευχαριστώ προκαταβολικά 3 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου αν θες να δώσεις πάνω από χιλιάρικο δεν πας σε κινεζο κατά τη γνώμη μου. Ή samsung ή iphone! Ευχαριστώ. Ούτε το ένα ούτε το άλλο ειδικά το δεύτερο για κανένα λόγο 3 ώρες πριν, mercator84 είπε Xiaomi 14 ultra ; S24 ultra Xperia vi Το Xiaomi εάν και φωτογραφικά είναι κορυφαίο υπολείπεται σε φωτεινότητα οθόνης σε διάρκεια αυτονομίας και έχει ένα hyper os που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Το sony το έχω στα υπόψιν όπως προανέφερα αν και έχει τα ελαττώματα του θεωρώ ότι η ποιότητα τών ιαπωνεζων δεν πιάνεται! 3 ώρες πριν, emp87 είπε pixel 8 pro απο jmctech αν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα και δεν εχεις προβλημα τοσο με το service (που ουτως η αλλως ανεξαρτητα μαγαζια μπορουν πλεον να αναλαβουν την επισκευη ασχετως αν δεν υπαρχουν τοσοι πολλοι χρηστες πιξελ σε σχεση με αλλες μαρκες) γρηγορη φορτιση δεν εχει (30w) αλλα ειναι επαρκης για ναυαρχιδα και σε περιπτωση που θελεις να το κρατησεις πανω απο 3ετια η αρκετα γρηγορη φορτιση δημιουργει προβληματα στην υγεια της μπαταριας η οποια εξασθενει πιο γρηγορα που ισως σε αναγκασει σε αντικατασταση της (επιπλεον κοστος και μαλιστα ακριβοτερο σε μοντελα επιπεδου ναυαρχιδας) Δεν την θεωρώ σοβαρή πρόταση για τις γνωστές ελλείψεις πολλώ δε μάλλον από το συγκεκριμένο σάιτ που έχει σωρεία αρνητικών αξιολογήσεων!
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 1 hour ago, georkaral33 said: Εάν εξαιρέσεις την συγκεκριμένη πρόταση ποια θεωρείς τα τοπ 3 android αυτή την στιγμή; Ευχαριστώ προκαταβολικά Ετσι γενικα ? Πρεπει να θεσεις ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου στο κινητο που ψαχνεις. Καμερα ? Επεξεργαστης ? Φορτιση ? Υποστηριξη ? Ακουστικα ? εσιμ ? infrared ? Πενακι ? Πολλες αναβαθμισεις ? Αγορα απο Ελλαδα ? βαρος ? διαστασεις ? μεγεθος οθονης ? Καπου κερδιζει το ενα κινητο , καπου χανει το αλλο ... 1
georkaral33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 22 λεπτά πριν, mphxths είπε Ετσι γενικα ? Πρεπει να θεσεις ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου στο κινητο που ψαχνεις. Καμερα ? Επεξεργαστης ? Φορτιση ? Υποστηριξη ? Ακουστικα ? εσιμ ? infrared ? Πενακι ? Πολλες αναβαθμισεις ? Αγορα απο Ελλαδα ? βαρος ? διαστασεις ? μεγεθος οθονης ? Καπου κερδιζει το ενα κινητο , καπου χανει το αλλο ... Συνολικά προφανώς μιας και μεμονωμένα το καθένα υπερτερεί κάπου
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 1 hour ago, georkaral33 said: Συνολικά προφανώς μιας και μεμονωμένα το καθένα υπερτερεί κάπου Συνολικα δεν γινεται. Π.χ. μια ναυαρχιδα της samsung εδω Ελλαδα μπορει να υπερτερει στο σερβις , ενω μια ναυαρχιδα της google να υπερτερει σε καμερα ή/και ενημερωσεις. Η ναυαρχιδα μιας αλλης εταιριας να υπερτερει σε φορτιση. Καποιος αλλος μπορει να ειναι 2 μετρα 180 κιλα και να εχει παλαμες κουπια και να μην εχει θεμα με ενα κινητο των 200+ γραμμαριων και μεγαλων διαστασεων/οθονης και αλλος μπορει να ειναι κοπελα και να εχει μικρα χερια και να θελει μαζεμενες διαστασεις. Ενα κινητο δεν μπορει να ειναι συνολικα καλυτερο παντου ή να καλυπτει συνολικα τις αναγκες ολων των χρηστων. Για αυτο οπως ειπα , βαλε τις αναγκες σου σε προτεραιοτητα για να βγει καποιο συμπερασμα. 1
CaptainChris Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Εγώ θα σου έλεγα να δείς το Motorola Edge 50 Ultra
georkaral33 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 13 ώρες πριν, mphxths είπε Συνολικα δεν γινεται. Π.χ. μια ναυαρχιδα της samsung εδω Ελλαδα μπορει να υπερτερει στο σερβις , ενω μια ναυαρχιδα της google να υπερτερει σε καμερα ή/και ενημερωσεις. Η ναυαρχιδα μιας αλλης εταιριας να υπερτερει σε φορτιση. Καποιος αλλος μπορει να ειναι 2 μετρα 180 κιλα και να εχει παλαμες κουπια και να μην εχει θεμα με ενα κινητο των 200+ γραμμαριων και μεγαλων διαστασεων/οθονης και αλλος μπορει να ειναι κοπελα και να εχει μικρα χερια και να θελει μαζεμενες διαστασεις. Ενα κινητο δεν μπορει να ειναι συνολικα καλυτερο παντου ή να καλυπτει συνολικα τις αναγκες ολων των χρηστων. Για αυτο οπως ειπα , βαλε τις αναγκες σου σε προτεραιοτητα για να βγει καποιο συμπερασμα. Συμφωνώ απόλυτα. Να το θέσω διαφορετικά. Εάν βγάλουμε από την εξίσωση το Samsung s24 ultra ποιες android ναυαρχίδες θεωρείς τις πιο πλήρεις για μια συνολική κάλυψη αναγκών (ποιότητα κάμερας, λογισμικό, ποιότητα κατασκευής, ποοττηα οθόνης κτλπ) 12 ώρες πριν, CaptainChris είπε Εγώ θα σου έλεγα να δείς το Motorola Edge 50 Ultra Την συγκεκριμένη εναλλακτική την κοίταξα αλλά έχει πιο αδύναμο σοκ και στην τιμή του ήδη βρίσκεις πιο πλήρεις προτάσεις όπως το honor magic 6 pro.
harisnikolop Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Επειδή φίλος είναι προς το παρόν ανάμεσα σε magic 6 pro και pura 70 pro να σου πω τι έχω παρατηρήσει και έχω απογοητευτεί. Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία honor. αν πάθει κάτι είσαι στο έλεος του Σκρουτζομάγαζου που το αγόρασες. pura 70 έψαχνα για μισή ώρα και δεν βρίσκω φορτιστή, πέρα από κάποιους μεταχειρισμένους σε ebay. Δεν ξέρω τι θα γίνει με θήκες, tempered glasses κοκ. Η μόνη λύση γι αυτά τα 2 είναι amazon για να είσαι πιο ήσυχος στο θέμα της εγγύησης. Γενικά εγώ προσωπικά, είτε σε samsung θα πήγαινα είτε σε apple με τέτοια budgets. Pura τόσο νωρίς και χωρίς να ξέρω τι προβλήματα θα βγάλει, δεν θα έπαιρνα με τίποτα αυτή τη στιγμή. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από harisnikolop 1
mphxths Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 hour ago, georkaral33 said: Συμφωνώ απόλυτα. Να το θέσω διαφορετικά. Εάν βγάλουμε από την εξίσωση το Samsung s24 ultra ποιες android ναυαρχίδες θεωρείς τις πιο πλήρεις για μια συνολική κάλυψη αναγκών (ποιότητα κάμερας, λογισμικό, ποιότητα κατασκευής, ποοττηα οθόνης κτλπ) Kοιτα , μιλαμε θα σταξεις μπικικινι σοβαρο. Και θελω να πιστευω οτι θες να κρατησεις το κινητο σου ενα ευλογο χρονικο διαστημα π.χ. 5-6 χρονια. Τρεις πυλωνες υπαρχουν κατ'εμε. Specs , support , ενημερωσεις. Ειδικα οταν σκας τοσα λεφτα , πρεπει να καλυπτεσαι και στα τρια. Για μενα στον χωρο του Ανδροιδ , δυο παιχτες υπαρχουν. Samsung και Google. Οχι οτι δεν βγαζουν αλλες μαρκες αξιολογα μοντελα , αλλα δυσκολα θα χτυπησουν αυτους τους δυο και στους τρεις πυλωνες. Και επειδη η Google δεν εχει επισημο σερβις , αν δεν κανω λαθος , εδω , τοτε η Samsung ειναι μονοδρομος. Αν νοιωθεις ριψοκινδυνος , χτυπας και ενα Pixel ετσι για την εμπειρια H σειρα S24 της Samsung εχει καποιες ιδιοτροπιες. Το ultra μοντελο ειναι overkill , με την εννοια οτι πρεπει να εχεις πολυ συγκεκριμενες αναγκες για να το παρεις. Πενακι , 200mp camera κλπ. Επισης ειναι μεγαλο σε διαστασεις και βαρος. Το s24 plus ειναι μια μεση λυση , χωρις πολλους συμβιβασμους (μονο στην καμερα διαφερει απο το ultra ουσιαστικα). Το απλο s24 δεν εχει λογο υπαρξης. Ειναι σαν το plus , αλλα με μικροτερη μπαταρια και πιο αργη φορτιση. Το κακο ειναι οτι δυσκολα θα βρει καποιος το plus και το απλο μοντελο με snapdragon στην Ευρωπη , ενω το ultra κυκλοφορει παντου μονο με τον snapdragon. Aπο την αλλη , μπορεις να πας στην σειρα S23 , που ειναι μια γενια πισω , η φιλοσοφια μεταξυ των μοντελων ειναι ιδια με αυτη της σειρας S24 , με το s23 plus να ειναι το πιο ισορροπημενο. Και πλεον και σε πιο προσιτη τιμη λογω ελευσης των S24. To θετικο με το S23 plus (και ολη την σειρα S23) ειναι οτι κυκλοφορουν απο ο,τι βλεπω μονο με snapdragon. Eιναι vfm μοντελα αυτη την εποχη. Αν θες να μιλησουμε για τα Pixels , πες μου να φιλοσοφησουμε και με αυτα 2 1
georkaral33 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 16 λεπτά πριν, mphxths είπε Kοιτα , μιλαμε θα σταξεις μπικικινι σοβαρο. Και θελω να πιστευω οτι θες να κρατησεις το κινητο σου ενα ευλογο χρονικο διαστημα π.χ. 5-6 χρονια. Τρεις πυλωνες υπαρχουν κατ'εμε. Specs , support , ενημερωσεις. Ειδικα οταν σκας τοσα λεφτα , πρεπει να καλυπτεσαι και στα τρια. Για μενα στον χωρο του Ανδροιδ , δυο παιχτες υπαρχουν. Samsung και Google. Οχι οτι δεν βγαζουν αλλες μαρκες αξιολογα μοντελα , αλλα δυσκολα θα χτυπησουν αυτους τους δυο και στους τρεις πυλωνες. Και επειδη η Google δεν εχει επισημο σερβις , αν δεν κανω λαθος , εδω , τοτε η Samsung ειναι μονοδρομος. Αν νοιωθεις ριψοκινδυνος , χτυπας και ενα Pixel ετσι για την εμπειρια H σειρα S24 της Samsung εχει καποιες ιδιοτροπιες. Το ultra μοντελο ειναι overkill , με την εννοια οτι πρεπει να εχεις πολυ συγκεκριμενες αναγκες για να το παρεις. Πενακι , 200mp camera κλπ. Επισης ειναι μεγαλο σε διαστασεις και βαρος. Το s24 plus ειναι μια μεση λυση , χωρις πολλους συμβιβασμους (μονο στην καμερα διαφερει απο το ultra ουσιαστικα). Το απλο s24 δεν εχει λογο υπαρξης. Ειναι σαν το plus , αλλα με μικροτερη μπαταρια και πιο αργη φορτιση. Το κακο ειναι οτι δυσκολα θα βρει καποιος το plus και το απλο μοντελο με snapdragon στην Ευρωπη , ενω το ultra κυκλοφορει παντου μονο με τον snapdragon. Aπο την αλλη , μπορεις να πας στην σειρα S23 , που ειναι μια γενια πισω , η φιλοσοφια μεταξυ των μοντελων ειναι ιδια με αυτη της σειρας S24 , με το s23 plus να ειναι το πιο ισορροπημενο. Και πλεον και σε πιο προσιτη τιμη λογω ελευσης των S24. To θετικο με το S23 plus (και ολη την σειρα S23) ειναι οτι κυκλοφορουν απο ο,τι βλεπω μονο με snapdragon. Eιναι vfm μοντελα αυτη την εποχη. Αν θες να μιλησουμε για τα Pixels , πες μου να φιλοσοφησουμε και με αυτα Εκτιμώ πολύ ότι αφιερώνεις χρόνο αλλά δεν με βοηθάει η προσέγγιση σου χωρίς παρεξήγηση. Το λέω γιατί όντως θέλω γνώμες. Δεν ενδιαφέρομαι για Samsung, συμφωνώ σε ο,τι έχεις γράψει και δεν προτίθεμαι ούτε να πουλήσω το κινητό ούτε να το κρατήσω εκατό χρόνια. Θέλω να το χαρώ και στην χειρότερη το δίνω σε συγγενικό πρόσωπο. Εάν σου είναι εύκολο θα ήθελα να μου απαντήσεις ξεκάθαρα. Βγάζοντας την επιλογή της Samsung (σαν να μην υπάρχει) που θα κατέληγες; Ιδανικά τρεις πιθανές επιλογές κατά σειρά προτεραιότητας βάσει τών δικών σου δεδομένων 49 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Επειδή φίλος είναι προς το παρόν ανάμεσα σε magic 6 pro και pura 70 pro να σου πω τι έχω παρατηρήσει και έχω απογοητευτεί. Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία honor. αν πάθει κάτι είσαι στο έλεος του Σκρουτζομάγαζου που το αγόρασες. pura 70 έψαχνα για μισή ώρα και δεν βρίσκω φορτιστή, πέρα από κάποιους μεταχειρισμένους σε ebay. Δεν ξέρω τι θα γίνει με θήκες, tempered glasses κοκ. Η μόνη λύση γι αυτά τα 2 είναι amazon για να είσαι πιο ήσυχος στο θέμα της εγγύησης. Γενικά εγώ προσωπικά, είτε σε samsung θα πήγαινα είτε σε apple με τέτοια budgets. Pura τόσο νωρίς και χωρίς να ξέρω τι προβλήματα θα βγάλει, δεν θα έπαιρνα με τίποτα αυτή τη στιγμή. Το pura αξίζει όταν πέσει η τιμή του κάτι που θα γίνει σύντομα. Το θέμα εγγύησης είναι ένα ζήτημα. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές κλίνω περισσότερο παρόλο που εκ πρώτης φαντάζουν λάθος εάν πάρουμε την λογική που είπε και ο φίλος στα σχόλια ότι σε αυτά τα χρήματα η σαμμυ είναι ο λογικός δρόμος. Προσωπικά θεωρώ ότι το honor magic 6 pro τα έχει όλα .μέχρι σήμερα φαντάζει η πιο πλήρης πρόταση με κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε τομέα και όλα τα σάιτ το έχουν πολύ ψηλά. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή χωλαινει έστω σε ένα σημείο (Samsung s24 ultra αργή φόρτιση και κακάσχημο, pura 70 ultra έλλειψη γκουγκλ και αδύναμο τουλάχιστον στους αριθμούς soc). Εν κατακλείδι θεωρώ τις επιλογές της Huawei και της honor εξαιρετικές ειδικά στο θέμα κάμερας με το πιο ωραίο για τα δικά μου γούστα λειτουργικό.
mphxths Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 2 hours ago, georkaral33 said: Ιδανικά τρεις πιθανές επιλογές κατά σειρά προτεραιότητας βάσει τών δικών σου δεδομένων Βασει των δικων μου δεδομενων θα πηγαινα samsung. Αν αρχισω να κανω υποχωρησεις , θα πηγαινα σε καποιο pixel. Απο κει και περα , πολλα λεφτα δεν θα εδινα ουτε σε xiaomi , ουτε σε poco , ουτε σε motorola , ουτε σε honor , ουτε σε τιποτα τετοιες μαρκες. Μπορει να ειναι τουμπανα ... αλλα δεν με γεμιζουν εμπιστοσυνη. Απο κει και περα , ισως να ακουμπαγα χρημα σε κανα xperia (π.χ. xperia 1 vi) , γιατι συνηθως η sony βγαζει ποιοτικα κινητα , ειδικα στις καμερες. Αλλα απο ενημερωσεις και σερβις , χεστα αναποδα. Οπως ειπα , καπου κερδιζει το ενα , καπου χανει το αλλο. Για αυτο πρεπει να βαλεις προτεραιοτητες στο τι ζητας απο το κινητο. All around δεν υπαρχει. 3 hours ago, georkaral33 said: το honor magic 6 pro τα έχει όλα Eχεις δουλεψει κινητο με 220 γρ. βαρος ? Μεγαλη απολαυση 8k video τραβαει ? Ουπς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα