Προς το περιεχόμενο

Ξεστοκάρισμα Jbl ηχεία Jbl (partybox) στο Plaisio

farcry33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεστοκαρισμα στα παλιά μοντέλα πολύ δυνατές τιμές, έψαχνα καιρό για μια καλή τιμή για το partybox οποίος προλάβει κλασική ποιότητα Jbl. 

JBL Partybox Encore στα 254,25 ευρώ, skroutz από 368,90

JBL Party Box 110 στα 261,75 ευρώ skroutz από 336,31

JBL Partybox 310 στα 374,25 ευρώ skroutz από 499 (η χαμηλότερη τιμή εβερ. Το πήρα είναι απίστευτο) 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Ξεστοκαρισμα στα παλιά μοντέλα πολύ δυνατές τιμές, έψαχνα καιρό για μια καλή τιμή για το partybox οποίος προλάβει κλασική ποιότητα Jbl. 

Παραπανω λεπτομερειες για τιμες καταατηματα?

17 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Παραπανω λεπτομερειες για τιμες καταατηματα?

Εβαλα μερικές πάνω οι τιμές δεν υπάρχουν είναι απίστευτες οποίος προλάβει πρόλαβε 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Εβαλα μερικές πάνω οι τιμές δεν υπάρχουν είναι απίστευτες οποίος προλάβει πρόλαβε 

Πω πω τι λες τώρα, σοβαρά εεε? Θα βιαστώ να πάρω κάτι από κάπου

Επεξ/σία από kamui
  • Haha 17

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, kamui είπε

Πω πω τι λες τώρα, σοβαρά εεε? Θα βιαστώ να πάρω κάτι από κάπου

Τρεχάτε λέω οποίος προλάβει. Επειδή είναι ποστ προσφοράς είπα να το παίξω λίγο τούρκος σε παζάρι απευθείας από τα μούτρα να με πάρετε. Να μην πάρεις τίποτα εσυ ξεπουλήσαμε 😂

περαν της πλάκας είναι καλές οι τιμές εγώ προσωπικά έψαχνα καιρό για μια τέτοια προσφορά.

Επεξ/σία από farcry33

Το 310 

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/hi-fi-party-speakers/jbl-partybox-310_3621715

Τιμή Σκρουτζ 

https://www.skroutz.gr/s/25466998/JBL-Icheio-me-leitourgia-Karaoke-PartyBox-310-se-Mayro-CHroma.html

Με ιστορικό χαμηλό για λίγο, στα 380 περίπου πριν αρκετό καιρό.

11 ώρες πριν, farcry33 είπε

JBL Partybox Encore στα 254,25 ευρώ, skroutz από 368,90

JBL Party Box 110 στα 261,75 ευρώ skroutz από 336,31

JBL Partybox 310 στα 374,25 ευρώ skroutz από 499 (η χαμηλότερη τιμή εβερ. Το πήρα είναι απίστευτο) 

Τι μου κάνεις τώρα.. έψαχνα καιρό και πάντα το ανέβαλα. Τώρα θα πάω για 2 αποτι φαίνεται, εδώ που είμαι μόνο κουνούπια έχει!! Πες μου κάτι σε παρακαλώ το app έχει equaliser;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, atrigane είπε

Τι μου κάνεις τώρα.. έψαχνα καιρό και πάντα το ανέβαλα. Τώρα θα πάω για 2 αποτι φαίνεται, εδώ που είμαι μόνο κουνούπια έχει!! Πες μου κάτι σε παρακαλώ το app έχει equaliser;

Ναι κανονικά δεν πρόλαβα ακόμα να το δουλέψω αλλά είναι κορυφή ειδικά για τέτοια τιμή. Πρέπει να έχουν μείνει αλλά 3-4 τεμάχια για το 310. 

Επεξ/σία από farcry33
  • Thanks 1

Δεν μπορω να καταλαβω τι μοδα ειναι αυτη με ενα ηχειο. Καταλαβαινω την φορητοτητα και οτι μπορεις να το πας οπου θες μες στο σπιτι η σε καποιον εξωτερικο χωρο, αλλα γιατι εξηγειστε μου σας παρακαλω να μην αγορασει καποιος εναν ενισχυτη με 2 η 2.1 ηχεια η αν δεν θελει να μπλεκει με καλωδια κλπ να μην παρει 2 ηχεια αυτο ενισχυομενα (μερικα εχουν και εξοδο για αυτοενισχυομενο sub) τα οποια εχουν συνδεση bluetooth και να κανει την δουλεια του σωστα. Αλλιως ακους μουσικη stereo και αλλιως απο 1 ηχειο. Χωρια που μπορεις να τα εχεις και για ταινιες τα 2 η 2.1. Εχουν εξαφανιστει οι ενισχυτες και τα ολοκληρωμενα συστηματα ηχου απο ολα τα καταστηματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω τι μοδα ειναι αυτη με ενα ηχειο. Καταλαβαινω την φορητοτητα και οτι μπορεις να το πας οπου θες μες στο σπιτι η σε καποιον εξωτερικο χωρο, αλλα γιατι εξηγειστε μου σας παρακαλω να μην αγορασει καποιος εναν ενισχυτη με 2 η 2.1 ηχεια η αν δεν θελει να μπλεκει με καλωδια κλπ να μην παρει 2 ηχεια αυτο ενισχυομενα (μερικα εχουν και εξοδο για αυτοενισχυομενο sub) τα οποια εχουν συνδεση bluetooth και να κανει την δουλεια του σωστα. Αλλιως ακους μουσικη stereo και αλλιως απο 1 ηχειο. Χωρια που μπορεις να τα εχεις και για ταινιες τα 2 η 2.1. Εχουν εξαφανιστει οι ενισχυτες και τα ολοκληρωμενα συστηματα ηχου απο ολα τα καταστηματα!

Φορητότητα. Για αυτό το λέει partybox. Το πας στην παραλία και βάζεις μουσική κλπ.  Εχει και μπαταρία με καλούτσικη αυτονομία και bt. Άλλη χρήση. 

Σκέψου πόσο πιο εύκολα κάνεις ένα παιδικό πάρτι ας πούμε. 

Επεξ/σία από tzavardin

5 ώρες πριν, murcielago580 είπε

Αλλιως ακους μουσικη stereo και αλλιως απο 1 ηχειο.

Για να ακούς stereo πρέπει να είσαι ανάμεσα στα ηχεία, στο κέντρο ιδανικά.

Giant-Boombox-Mural-in-Chile3.jpg

Μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί τις προηγούμενες δεκαετίες;

SCR+315S+Stereo+Cassette+Player-Cream%5D

4 hours ago, tzavardin said:

Φορητότητα. Για αυτό το λέει partybox. Το πας στην παραλία και βάζεις μουσική κλπ.  Εχει και μπαταρία με καλούτσικη αυτονομία και bt. Άλλη χρήση. 

Σκέψου πόσο πιο εύκολα κάνεις ένα παιδικό πάρτι ας πούμε. 

Εχω δει αρκετα βλαμμενα να βολοδερνουν με πατινι και τετοια δυνατα ηχεια . 

Οτι καλυτερο να κυκλοφορεις και να ακους τον τραπερ που θελει να γ@@@σει ολη την οικογενεια σου απο τα πολλα λεφτα 

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Εχω δει αρκετα βλαμμενα να βολοδερνουν με πατινι και τετοια δυνατα ηχεια . 

Οτι καλυτερο να κυκλοφορεις και να ακους τον τραπερ που θελει να γ@@@σει ολη την οικογενεια σου απο τα πολλα λεφτα 

Σαν κουλτούρα το να περπατάω στο δρόμο και να βλέπω νέα παιδιά να ακούνε μουσική δεν με πειράζει. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα γνωρίσματα της ελληνικής κοινωνίας το λες και θετικό. 

Το δεύτερο κομμάτι είναι φυσικό επακόλουθο. Η ελληνική κοινωνία και συνολικά ο δυτικός κόσμος μαζεύει ότι έσπειρε. Μια σοβαρή πλειοψηφία του πληθυσμού παρόλο που είχε πολιτισμικές, φιλοσοφικές, (και πολιτικές) βάσεις που είχαν ένα στιβαρό περιεχόμενο, επέλεξε να κλίνει τα λεφτά σε όλες τις πτώσεις.

Υπόληψη είχε αυτός που έβγαζε λεφτά. Έξυπνος αυτός που έβγαζε λεφτά. Ο τίμιος ήταν και είναι ο βλακας. Και φταίει η gen z και η alpha που ακούνε τη mainstream μουσική που μιλάει για ...λεφτά;

Τις επιταγές των μεγαλυτερων ακολουθούν.  Δεν κάνουν τίποτα, μα τίποτα  λάθος. Εγώ προσωπικά τους χαίρομαι γιατί δείχνουν ακόμα σημεία ζωής. Μακάρι να κάνουν στην πράξη έναν καλύτερο κόσμο. Δεν είμαι σε θέση να τους κρίνω πάντως. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα θα ενιωθα που να τους βαλω το boombox αμα το εχουν μονο για να ενοχλουν  .....  Aμα δε μπορεις να κρινεις και να μαζεψεις τα παιδια απο τις υπερβολες ε μονο για ενα σκατ@τερο κοσμο πανε . Υπαρχουν καλα σωστα ηχεια για να ακους μουσικη αλλο κουλτούρα αλλο υποκουλτούρα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόλαβα το 710... αυτό μάλλον θέλει παρέα να καλύψει τον χώρο.. ευχαριστώ TS!!

20240524_172531 1.jpg

Επεξ/σία από atrigane
προσπαθώ να την μικρύνω
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...