Cytheria Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου γεια σας παιδιά, ψάχνω για ένα website σαν το youtube αλλα με μια ιδιαιτερότητα, θέλω να ανεβάσω μερικά βίντεο και δεν θέλω να ανησυχώ για πνευματικά δικαιώματα. έψαξα στο google και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, όλα τα websites που μου έβγαλε λέγανε ότι απαγορεύονται τα πνευματικά δικαιώματα και αν σε πιάσουνε θα σε τιμωρήσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Το Rumble ίσως να σου κάνει γι' αυτό που θες... 15 minutes ago, Cytheria said: έψαξα στο google και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, όλα τα websites που μου έβγαλε λέγανε ότι απαγορεύονται τα πνευματικά δικαιώματα και αν σε πιάσουνε θα σε τιμωρήσουνε. Όλοι το γράφουν αυτό για να είναι οι ίδιοι καλυμμένοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cytheria Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου και το rumble που πρότεινες επίσης μπλοκάρει video με πνευματικά δικαιώματα. ετσι γράφει το google τέσπα. πάντως δεν νομίζω πως απλά το γράφουνε για να είναι καλυμμένοι και στην πραγματικότητα να μην κάνουνε τίποτα στους παραβάτες. βασικά αν σου εξηγήσω τι ακριβώς θέλω ίσως να με βοηθήσεις περισσότερο, απλός θέλω να ανεβάσω ιαπωνέζικα άνιμε επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους γιατί τα έχω βρει και μπορώ να τα κατεβάσω στον υπολογιστή μου αλλα δεν τα έχω βρει ανεβασμένα σε κάποιο website. ώστε να μπορέσω να τα δω από όπου θέλω, τηλεόραση, τηλέφωνο, etc. επίσης θα τα κρατήσω private δεν με ενδιαφέρει να τα κάνω public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordanp Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) μπωρεις κάποια συσκευή να την κανεις ftp server και να κανεις stream το βιντεο σε αλλη συσκευη στο ιδιο δικτυο. εγω ετσι το κανω τουλαχιστον !. επίσης με λίγο ψάξιμο το κανει και το vlc. Επεξ/σία 24 Μαϊου από jordanp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Και στο youtube μπορεις να τα ανεβασεις, προφανως οχι για σκοπους διαφημισης και αυτα τα βιντεο δεν μπορεις να τα εχεις ως "monetized" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα