Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα PSU me RX 7700 XT

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από niko13,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εχω το συστημα της υπογραφης μου και θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων με μια RX7600 h RX 7700. Εχω την RX580 με 1 8πινο καλωδιο τροφοδοσιας.Οι νεες καρτες εχουν 2 8πινα καλωδια τροφοοδοσιας.Πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο[ Cooler Master Silent Pro Gold  700 W ] για την  συνδεση με την καρτα η μπορω να παρω απο καποια εξοδο του συγκεκριμενου τροφοδοτικου? Αποστελλω τις προδιαγραφες του PSU. Ευχαριστω

Νέο Έγγραφο του Microsoft Word.docx

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, mike1945 είπε

Καλημερα.Εχω το συστημα της υπογραφης μου και θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων με μια RX7600 h RX 7700. Εχω την RX580 με 1 8πινο καλωδιο τροφοδοσιας.Οι νεες καρτες εχουν 2 8πινα καλωδια τροφοοδοσιας.Πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο[ Cooler Master Silent Pro Gold  700 W ] για την  συνδεση με την καρτα η μπορω να παρω απο καποια εξοδο του συγκεκριμενου τροφοδοτικου? Αποστελλω τις προδιαγραφες του PSU. Ευχαριστω

Νέο Έγγραφο του Microsoft Word.docx 13.63 kB · 3 downloads

Αν έχεις κρατήσει τα καλώδια του τροφοδοτικού έχει 3 εξόδους για 8pin από ότι βλέπω ,οπότε είσαι καλυμμένος.Δεν ξέρω όμως την ηλικία του psu,αν έχει κλείσει τα χρόνια του, πέρα της εγγύησης ίσως να θες να το αλλάξεις προληπτικά μιας και θα μπει καινούργια κάρτα,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εσυ ότι θες..

Επεξ/σία από niko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...