Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Skrobo είπε

Θα μπορούσε να ηταν ενα διαφημιστικό φυλλάδιο, να ειναι διπλωμένο το πατάκι της πόρτας οπως κάνουν τα συνεργεία καθαρισμού,  ενα κομμάτι σελοτειπ που να ειναι κολλημένο στην κάσα και την πόρτα κτλ

Δεν υπάρχει λόγος να ειναι κάτι τόσο εμφανές οσο ένα κέρμα είτε ειναι κάποιος στο σπίτι είτε όχι. 

Πάντως σε ανοιχτο αλλα ιδιωτικο παρκινγκ (αεροδρομιο Λουξεμβουργου) έχει τυχει δυο φορες, μετα απο 3-4 μερες απουσιας μου, να γυριζω και να βρισκω ακουμπησμενο στο πισω δεξι λαστιχο ενα μπουκαλακι μπυρας γυαλινο ορθιο. Την πρωτη φορα δεν εδωσα βαση. Τωρα εγινε δευτερη φορα. Δεν μου μοιαζει τυχαιο.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Πάντως σε ανοιχτο αλλα ιδιωτικο παρκινγκ (αεροδρομιο Λουξεμβουργου) έχει τυχει δυο φορες, μετα απο 3-4 μερες απουσιας μου, να γυριζω και να βρισκω ακουμπησμενο στο πισω δεξι λαστιχο ενα μπουκαλακι μπυρας γυαλινο ορθιο. Την πρωτη φορα δεν εδωσα βαση. Τωρα εγινε δευτερη φορα. Δεν μου μοιαζει τυχαιο.

To παρκινγκ "παρακολουθειται" πιο ευκολα για να καταλάβουν τα ωράριά σου, σε σχέση με ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας όπου πρέπει να ξαναμπεί μέσα ο υποψήφιος κλέφτης, να δει αν μάζεψα το κέρμα και τι ώρα κλπ. Είναι παρακινδυνευμένο.

Δημοσ.

Πολλά τετοια θα διαβάσεις, σε μια πολυκατοικία γυριζαν τα χαλακια της πορτας αναποδα.

Σίγουρα ήταν σταμπάρισμα.

Δημοσ.

Πάντως πριν από 30 χρόνια που ήμουν πιτσιρικάς κάτι τέτοια σε διαμερίσματα με χαλακια ανάποδα κτλπ τα κάναμε για πλάκα όχι για σταμπαρισμα. Αν και σήμερα τα παιδιά ίδιας ηλικίας πάνε κατευθείαν και κλέβουν ήδη....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, spooker είπε

Πιστεύω πως το  cloud δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Εχω 3 tapo που αποθηκεύουν σε sdcard και με ενημερώνουν στο κινητό αν υπάρξει κίνηση και λείπω. Το cloud ισως θα είχε νόημα αν ο κλέφτης δεν έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και αποφασίσει να πάρει την κάμερα μαζί του. 

Με αυτο το σετ :

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/cloud-camera/tapo-c420s2/

καταγράφει σε Hub* sd εσωτερικά μέσα στο χώρο σου. Ακόμα και να πάρουν την κάμερα, έχεις τα videos.

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/smart-hub/tapo-h200/

Δημοσ.

Ο άνθρωπος να μη τον κλέψουν φοβάται δεν θέλει να κρατήσει αναμνηστικό βίντεο απτους εργαζόμενους της ΔΕΗ να χει να το βλέπει μαζί με του γάμου και της βάπτισης του

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως σου χρωστουσε κανενας γειτονας τιποτα ψιλα  απο κανα καφε η τιποτα τετοιο;

Θυμαμαι παρομοιο σκηνικο,οταν δουλευα κουριερ.

Επειδη οταν χτυπουσα το κουδουνι και ελεγα οτι ειμαι κουριερ,οι πιο πολλοι απλα μου πατουσαν το buzzer χωρις να μου απαντησουν και μετα ετρεχαν να βρουν λεφτα,κατεληγα να μην ξερω σε ποιο @#$#@$#@ οροφο επρεπε να ανεβω. 

Σε μια πολυκατοικια ειχα 2 πελατες,οι οποιοι παραλαμβαναν τακτικα φακελους,οποτε ειχα σημειωσει 2 τελιτσες στον εναν και 3 τελιτσες στον αλλο,για να θυμαμαι τους οροφους τους.

Για ενα διαστημα σταματησαν να λαμβανουν ,μετα αρχισαν παλι να λαμβανουν και οι 2 μαζι,οποτε επειδη τα ειχαν σβησει,τα σημειωσα παλι,πολυ διακριτικα.
Στην επομενη παραδοση,ειδα αναρτημενο χαρτι στο ασανσερ,το οποιο εγραφε οτι βρεθηκαν σημειωμενα κουδουνια και οτι η πορτα πρεπει να κλειδωνει καθε βραδυ.

• Haha 6
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 21/5/2024 στις 1:47 ΠΜ, yanis13 είπε

Γυρίζοντας σπίτι μου σήμερα από τη δουλειά, βρήκα ένα κέρμα στην πόρτα του διαμερίσματος, εκεί που μπαίνει το κλειδί για να ανοίξουμε και αγχώθηκα μήπως είναι σημάδι ότι κοιτάνε να δουν κάποιοι πότε λείπω απ' το σπίτι. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Eκτος απο τη περιπτωση διαρρηκτη εχεις σκεφτει και τη περιπτωση να προκειται περι μαγειας? Εχουν αναφερθει περιπτωσεις με αντικειμενα που αφηνουν στη πορτα προκειμενου να ασκησουν μαγεια😱

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...