Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γυρίζοντας σπίτι μου σήμερα από τη δουλειά, βρήκα ένα κέρμα στην πόρτα του διαμερίσματος, εκεί που μπαίνει το κλειδί για να ανοίξουμε και αγχώθηκα μήπως είναι σημάδι ότι κοιτάνε να δουν κάποιοι πότε λείπω απ' το σπίτι. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Βγάλε το κέρμα οπότε θα καταλάβουν ότι είσαι σπίτι και δεν θα μπουν. Άμα βάλουν πάλι πάρε κουμπαρά να τα μαζεύεις και πέρνα μια βόλτα από την γειτονιά να μαζέψεις και των άλλων σπιτιών

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 23
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Βγάλε το κέρμα οπότε θα καταλάβουν ότι είσαι σπίτι και δεν θα μπουν. Άμα βάλουν πάλι πάρε κουμπαρά να τα μαζεύεις και πέρνα μια βόλτα από την γειτονιά να μαζέψεις και των άλλων σπιτιών

Μέσα στην ανησυχία μου, με έκανες και γέλασα με τον κουμπαρά!

Ουσιαστικά εννοείς έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα και θα το έχουν κάνει και σε άλλους;

Δημοσ.

Ε άμα θέλουν να τσεκάρουν σπίτια μόνο σε ένα θα το έκαναν?

Αν και εγώ πιστεύω πως κάτι άλλο θα έγινε, άμα ήθελαν θα έβαζαν κάτι άλλο που να μην δίνει τόσο στόχο ή κανα φυλλάδιο

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ε άμα θέλουν να τσεκάρουν σπίτια μόνο σε ένα θα το έκαναν?

Αν και εγώ πιστεύω πως κάτι άλλο θα έγινε, άμα ήθελαν θα έβαζαν κάτι άλλο που να μην δίνει τόσο στόχο ή κανα φυλλάδιο

Ναι είναι εντελώς ηλίθιο, δίνει στόχο κατευθείαν, απλά με αναστάτωσε 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ναι είναι εντελώς ηλίθιο, δίνει στόχο κατευθείαν

Ναι, αν είσαι εκεί. Το καλοκαίρι όμως που θα μείνει 2 μέρες το δίευρο χωρίς να το μαζέψει κανείς...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Ναι, αν είσαι εκεί. Το καλοκαίρι όμως που θα μείνει 2 μέρες το δίευρο χωρίς να το μαζέψει κανείς...;

Ναι, η περίοδος των διακοπών πάντα είναι επικίνδυνη, αναπόφευκτα. Ακόμα και η μονομερή απόδραση για μπάνιο είναι επικίνδυνη. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουμε κανονική καθημερινή εργάσιμη μέρα

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
3 hours ago, Damianus said:

Χτύπα μια tapo c200 , πάρε και μια συνδρομή 3.5 ευρώ το μήνα ώστε να αποθηκεύονται στο cloud οι καταγραφές, βάλτο να στοχεύει την είσοδο του διαμερίσματος. 

👍

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/cloud-camera/tapo-c200/

Πιστεύω πως το  cloud δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Εχω 3 tapo που αποθηκεύουν σε sdcard και με ενημερώνουν στο κινητό αν υπάρξει κίνηση και λείπω. Το cloud ισως θα είχε νόημα αν ο κλέφτης δεν έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και αποφασίσει να πάρει την κάμερα μαζί του. 

Δημοσ.
2 hours ago, spooker said:

Πιστεύω πως το  cloud δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Εχω 3 tapo που αποθηκεύουν σε sdcard και με ενημερώνουν στο κινητό αν υπάρξει κίνηση και λείπω. Το cloud ισως θα είχε νόημα αν ο κλέφτης δεν έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και αποφασίσει να πάρει την κάμερα μαζί του. 

Το cloud είναι χρήσιμο σε περίπτωση που καταστραφεί η κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, spooker said:

Ο κλέφτης είναι δεδομένο ότι είτε θα πάρει, ή θα καταστρέψει την κάμερα ή / και την κάρτα. Δε θα σου κάνει τη χάρη να κρατήσεις το video. Αυτό που δεν έχει αξία είναι η καταγραφή μόνο τοπικά. Το cloud σου δίνει μία ελπίδα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, yanis13 είπε

Καλησπέρα,

Γυρίζοντας σπίτι μου σήμερα από τη δουλειά, βρήκα ένα κέρμα στην πόρτα του διαμερίσματος, εκεί που μπαίνει το κλειδί για να ανοίξουμε και αγχώθηκα μήπως είναι σημάδι ότι κοιτάνε να δουν κάποιοι πότε λείπω απ' το σπίτι. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Κάμερες εσωτερικές-εξωτερικές καθώς και ειδοποίηση ότι ο χώρος καταγράφεται. Επίσης πόρτα ασφαλείας (προφανές για όλα τα διαμερίσματα σε πολυκατοικίες).

Δημοσ.
1 hour ago, Haldol said:

Ο κλέφτης είναι δεδομένο ότι είτε θα πάρει, ή θα καταστρέψει την κάμερα ή / και την κάρτα. Δε θα σου κάνει τη χάρη να κρατήσεις το video. Αυτό που δεν έχει αξία είναι η καταγραφή μόνο τοπικά. Το cloud σου δίνει μία ελπίδα.

αν η κάμερα είναι κρυμμένη δεν είναι και τόσο δεδομένο αλλά το δέχομαι. Σκοπός μια τέτοιας κάμερας είναι περισσότερο να σε ενημερώσει πως υπάρχει κίνηση στο σπίτι και όχι να σου δείξει το πρόσωπο του κλέφτη που το πιθανότερο είναι να το έχει καλύψει για να μην καταγραφεί. Για τους γνώστες να πω πως η συγκεκριμένη κάμερα επιτρέπει την καταγραφή σε δικό μας απομακρυσμένο pc μέσω rtsp://IP Address/stream1 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν καταστρεφουν καμερες ειναι γιατι ειναι της περιοχης και φοβουνται μηπως αναγνωριστουν απο σωματοτυπο κτλ...  βαλε ένα κουτι με σχισμή από πάνω και 3-4 κεράκια δίπλα. Θα καταλάβουν.

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.
10 hours ago, Lucifer said:

Θα μπορούσε να ηταν ενα διαφημιστικό φυλλάδιο, να ειναι διπλωμένο το πατάκι της πόρτας οπως κάνουν τα συνεργεία καθαρισμού,  ενα κομμάτι σελοτειπ που να ειναι κολλημένο στην κάσα και την πόρτα κτλ

Δεν υπάρχει λόγος να ειναι κάτι τόσο εμφανές οσο ένα κέρμα είτε ειναι κάποιος στο σπίτι είτε όχι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...