Members gsarig Δημοσ. 21 Μαϊου Members Share Δημοσ. 21 Μαϊου 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι θα πωλούνται πακέτο: Ναι για την ώρα αυτό ισχύει, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι μόνιμο, καθώς δεν έχει και λογική να μην πωλούνται χωριστά. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το πενάκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με παλιότερα μοντέλα (ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει, μιας και οι υποδοχές είναι ίδιες). Επίσης, φαίνεται πως και τα παλιά πληκτρολόγια θα είναι συμβατά με τις νέες συσκευές, οπότε όποιος θέλει μια πιο οικονομική λύση (όσο οικονομικά μπορούν να θεωρηθούν τα περιφερειακά του Surface, που γενικά είναι ακριβά), μπορεί να στραφεί εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 6 ώρες πριν, bazzil είπε Ναι ακριβό ειναι αλλα τουλάχιστον έχει και γραφίδα μαζί και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλλα surface Χωρίς ειρωνία, δηλαδή ρε Microsoft χρεώνεις 300€ το πληκτρολόγιο; Που μπαίνει η κάψουλα για τον εσπρέσσο; Γτ δεν παίζει με τόσα λεφτά να μην φτιάχνει και εσπρέσσο. Είμαι μεγάλος φαν της σειράς surface αλλά οι τιμές ειδικά αυτή τώρα στο πληκτρολόγιο είναι απλά για γέλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Έχει βρει κανείς να κάνουμε προπαραγγελία Ελλάδα; Και για το surface pro και για το surface laptop με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gsarig είπε Ναι για την ώρα αυτό ισχύει, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι μόνιμο, καθώς δεν έχει και λογική να μην πωλούνται χωριστά. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το πενάκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με παλιότερα μοντέλα (ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει, μιας και οι υποδοχές είναι ίδιες). Επίσης, φαίνεται πως και τα παλιά πληκτρολόγια θα είναι συμβατά με τις νέες συσκευές, οπότε όποιος θέλει μια πιο οικονομική λύση (όσο οικονομικά μπορούν να θεωρηθούν τα περιφερειακά του Surface, που γενικά είναι ακριβά), μπορεί να στραφεί εκεί. Θα δούμε... Παλιότερα είχα πάρει Surface go και το γνήσιο πληκτρολόγιο έκανε 100€ (ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά κάπου εκεί) και τώρα σου πετάει ένα 450€; Με τόσα αγοράζω άλλο ένα ταμπλετ (πχ ipad) ή ένα λαπτοπ... Ήδη οι μεγάλοι κατασκευαστές ανακοίνωσαν laptops από 1099$: https://www.tomshardware.com/laptops/snapdragon-elite-x-windows-ai-pcs-get-official-starting-at-dollar1099-acer-dell-hp-and-lenovo-are-all-onboard-with-some-models-promising-multi-day-battery-life Πάρα πολύ καλά εργαλεία για δουλειά εν κινήσει κυρίως. Οι gpu όχι και πολύ καλές. Επεξ/σία 21 Μαϊου από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 21 Μαϊου Members Share Δημοσ. 21 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε Θα δούμε... Παλιότερα είχα πάρει Surface go και το γνήσιο πληκτρολόγιο έκανε 100€ (ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά κάπου εκεί) και τώρα σου πετάει ένα 450€; Με τόσα αγοράζω άλλο ένα ταμπλετ (πχ ipad) ή ένα λαπτοπ... Και τώρα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο κάπου τόσο κοστίζει (130 ευρώ ή κάτι τέτοιο) και λογικά θα είναι συμβατό με τις νέες συσκευές. Στο καινούριο (χρυσό)πληρώνεις το ότι λειτουργεί και ασύρματα. Η αλήθεια είναι πως η ασύρματη λειτουργία ήταν κάτι που ήθελα και, όπως το βλέπω, όταν το πληκτρολόγιο διατεθεί ως αυτόνομη συσκευή, χωρίς το πενάκι, θα το πάρω. Είναι ο βασικός λόγος που τώρα αντί για το αυθεντικό πληκτρολόγιο του Surface Pro 8 προτιμώ ένα της Brydge (που πλέον δεν κυκλοφορεί επίσημα): το να έχεις τη συσκευή ακουμπισμένη οπουδήποτε, και το πληκτρολόγιο στα πόδια είναι πολύ βολικό. Το έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς τοποθετώντας το Surface σε διάφορες κουφές θέσεις, όπως π.χ. ακουμπισμένο σε κάσα παραθύρου, σε τραπεζάκι καφετέριας που είχε σχεδόν ανύπαρκτο χώρο, στον δίσκο της θέσης του αεροπλάνου κλπ. Κι εγώ πάντως στράβωσα με την τιμή όταν το πρωτοάκουσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitristsouk Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Επιτέλους κάτι αξιόλογο σε μπαταρία. Δουλεύω remote και όταν είμαι εκτός σπιτιού τρέχω να βρω πρίζα ή πρέπει να έχω Mac το οποίο δεν έχω καταφέρει να το συνηθίσω. Το μόνο που δεν είδα στην παρουσίαση είναι σύγκριση με το Apple M3 Max (δλδ πιστεύω ότι συγκρίναν την οικονομικότερη πρόταση Apple με την καλύτερη πρόταση Microsoft) Φαντάζομαι η σύγκριση θα έγινε με απλό Μ3 που κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι όσοι θέλουμε συνδυασμό windows - μπαταρία - επιδόσεις που να είναι ισάξιες με apple ναυαρχίδα θα πρέπει να περιμένουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, ethereum said: δεν υπάρχει νοημοσύνη , ο όρος είναι μαρκετίστικος , είναι μια αλγοριθμική αλληλουχία Και εγώ την ίδια άποψη είχα. Ένα μυρμήγκι μόνο του είναι μια "αλγοριθμική αλληλουχία", όμως οι αποικίες μυρμηγκιών συχνά επιδεικνύουν συλλογική νοημοσύνη. Βελτιστοποίηση της αναζήτησης τροφής, κατανομή εργασίας, κατασκευή και συντήρηση φωλιάς, αντίδραση σε απειλές, ανταλλαγή πληροφοριών, αναπαραγωγή και φροντίδα απογόνων, συνεργατική μετακίνηση αντικειμένων. Οι αποικίες μυρμηγκιών επιδεικνύουν νοημοσύνη μέσω της συλλογικής τους δράσης και της ικανότητάς τους να επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με την επιβίωση και την ανάπτυξη της αποικίας. Αυτές οι συμπεριφορές, βασισμένες σε απλούς κανόνες και τοπικές αλληλεπιδράσεις, παράγουν σύνθετα και αποδοτικά συστήματα που αποτελούν αντικείμενο μελέτης και έμπνευσης για την τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών. Το ίδιο βλέπουμε σιγα-σιγα και εδώ, ξεκίνησε από τα LLM's, πήγε σε δημιουργία και κατανόηση εικόνας, βίντεο, σύνθεση μουσικής και είμαστε ακόμα στην αρχή. Δε θα έρθει ξαφνικά, χτίζεται μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια μας. Με τον ίδιο τρόπο που αποδομούμε την τωρινή τεχνητή νοημοσύνη ως "μάρκετινγκ", μπορούμε να αποδομήσουμε και τον ανθρώπινο εγκέφαλο, π.χ Μετωπιαίος Λοβός, Περιοχή Broca για την Παραγωγή λόγου, Ινιακός Λοβός για Επεξεργασία οπτικών πληροφοριών, Thalamus για Διεύθυνση αισθητηριακών και κινητικών σημάτων προς τον εγκεφαλικό φλοιό. Όλα αυτά τα μέρη κάνουν συγκεκριμένες εργασίες και συλλογικά παράγουν τη "νοημοσύνη", απλά ακόμα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε/κατανοήσουμε πολλές λειτουργίες του εγκεφάλου και μας φαίνεται ως κάτι "μαγικό", π.χ νοημοσύνη/ψυχή κλπ. Επεξ/σία 22 Μαϊου από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Και εγώ την ίδια άποψη είχα. Ένα μυρμήγκι μόνο του είναι μια "αλγοριθμική αλληλουχία", όμως οι αποικίες μυρμηγκιών συχνά επιδεικνύουν συλλογική νοημοσύνη. Βελτιστοποίηση της αναζήτησης τροφής, κατανομή εργασίας, κατασκευή και συντήρηση φωλιάς, αντίδραση σε απειλές, ανταλλαγή πληροφοριών, αναπαραγωγή και φροντίδα απογόνων, συνεργατική μετακίνηση αντικειμένων. Οι αποικίες μυρμηγκιών επιδεικνύουν νοημοσύνη μέσω της συλλογικής τους δράσης και της ικανότητάς τους να επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με την επιβίωση και την ανάπτυξη της αποικίας. Αυτές οι συμπεριφορές, βασισμένες σε απλούς κανόνες και τοπικές αλληλεπιδράσεις, παράγουν σύνθετα και αποδοτικά συστήματα που αποτελούν αντικείμενο μελέτης και έμπνευσης για την τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών. Το ίδιο βλέπουμε σιγα-σιγα και εδώ, ξεκίνησε από τα LLM's, πήγε σε δημιουργία και κατανόηση εικόνας, βίντεο, σύνθεση μουσικής και είμαστε ακόμα στην αρχή. Δε θα έρθει ξαφνικά, χτίζεται μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια μας. Με τον ίδιο τρόπο που αποδομούμε την τωρινή τεχνητή νοημοσύνη ως "μάρκετινγκ", μπορούμε να αποδομήσουμε και τον ανθρώπινο εγκέφαλο, π.χ Μετωπιαίος Λοβός, Περιοχή Broca για την Παραγωγή λόγου, Ινιακός Λοβός για Επεξεργασία οπτικών πληροφοριών, Thalamus για Διεύθυνση αισθητηριακών και κινητικών σημάτων προς τον εγκεφαλικό φλοιό. Όλα αυτά τα μέρη κάνουν συγκεκριμένες εργασίες και συλλογικά παράγουν τη "νοημοσύνη", απλά ακόμα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε/κατανοήσουμε πολλές λειτουργίες του εγκεφάλου και μας φαίνεται ως κάτι "μαγικό", π.χ νοημοσύνη/ψυχή κλπ. να σου πω την αλήθεια εγώ δεν μπορώ να δω νοημοσύνη στις εξισώσεις τους αριθμούς και τους κώδικες , κάποιες συμπεριφορές ή αντιδράσεις ακόμη και στη φύση δεν σημαίνει ότι υπάρχει νοημοσύνη , πχ το φυτό που παγιδεύει τη μύγα , αν μπούμε σε ένα ασανσέρ 7 άνθρωποι και πατήσουμε τα κουμπιά ο καθένας του ορόφου που θέλει να πάει , δεν μπορώ να δεχθώ ότι το ασανσέρ έχει νοημοσύνη επειδή μας μοίρασε τον καθένα στον όροφό του , νοήμων είναι αυτός που έχει νού δηλαδή ο άνθρωπος , δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα να υποβαθμίσουμε την υπόσταση του ανθρώπου σε μηχανή για να αναδείξουμε την τεχνητή νοημοσύνη . Επεξ/σία 22 Μαϊου από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Χτες παρέλαβα το δικό μου. Απίστευτο μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα