dimitrisk02 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Καλησπερα ! Εψαχνα να αγορασω ενα αυτοκινητο απο ελλαδα (fiesta st 2015) ψαχνωντας ανακαλυψα οτι το αμαξι που εδω κοστιζει 14κ απο mobile de κοστιζει στην ιδια κατασταση 8-9+ 2κ ολη η διαδικασια ( εκτελονισμοι , προσωρινες πινακιδες , τελη ταξινομησης κτλ) . Ακομα ειδα οτι σε αυτο το budget (14-15κ) μπορω να αγορασω το ιδιο αλλα την νεοτερη εκδοση . Περιπου 13-14κ το αμαξι +2κ η διαδικασια μεσω εταιριας παντα εκτελονιστικης γιατι δεν θελω να μπω στην διαδικασια να το κανω μονος μου ( και δεν ξερω και ειμαι 100% σιγουρος οτι θα κανω λαθος) . Απο εσας θελω την γνωμη σας πανω στο θεμα . Αξιζει να το ψαξω και να φερω απ εξω st του 17 σε αυτο το budget ? Αξιζει να φερω st πιο παλιο και να δωσω λιγοτερα λεφτα ; Ή να κατσω στα αυγα μου και να παρω ενα απο spot a wheel ? Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ποιος θα το ελέγξει αν φέρεις από Γερμανία σε τι κατάσταση είναι;;;; Για ίδιο αυτοκίνητο πόση διαφορά θα έχεις; 3000 αν κατάλαβα καλά; Αν διαλέξεις από Ελλάδα και έχεις τα λεφτά μετρητα κοίτα από ιδιώτη. Επεξ/σία 20 Μαϊου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisk02 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιος θα το ελέγξει αν φέρεις από Γερμανία σε τι κατάσταση είναι;;;; Για ίδιο αυτοκίνητο πόση διαφορά θα έχεις; 3000 αν κατάλαβα καλά; Αν διαλέξεις από Ελλάδα και έχεις τα λεφτά μετρητα κοίτα από ιδιώτη. Συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω . Αν φερω απο γερμανια κατι εταιριες που κοιταω υποσχοντε ελεγχο σε μηχανικο εκει δικο τους με εγγυηση(μεσα στα 2κ που ανεφερα) . Για μοντελο του 17-18 η διαφορα ξεφευγει αρκετα . Εκει εχει 13-14 κ +2κ 15-16κ και εδω στην ιδια κατασταση 20+ Για πιο παλιο μοντελο που εκει εχει 8-9 με τα 2κ παει 11 ενω εδω 14 απο μαντρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, dimitrisk02 είπε Συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω . Αν φερω απο γερμανια κατι εταιριες που κοιταω υποσχοντε ελεγχο σε μηχανικο εκει δικο τους με εγγυηση(μεσα στα 2κ που ανεφερα) . Για μοντελο του 17-18 η διαφορα ξεφευγει αρκετα . Εκει εχει 13-14 κ +2κ 15-16κ και εδω στην ιδια κατασταση 20+ Για πιο παλιο μοντελο που εκει εχει 8-9 με τα 2κ παει 11 ενω εδω 14 απο μαντρα Από Ελλάδα από ιδιώτη δεν το σκέφτεσαι; Εγώ αυτές τις εγγύησεις που λες δεν τις εμπιστεύομαι. Προσωπική άποψη Επεξ/σία 20 Μαϊου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Εγω παντως για αγροτικο που κοιταω, δεν βλεπω καμια διαφορα της προκοπης. Οσο ζητανε οι απατεωνες με τα μεταχειρισμενα εδω, αλλα τοσα ζητανε και εκει αν βαλεις μεσα, έλεγχο και μεταφορά. Τωρα να βγαινει και 10% φθηνοτερο, δεν λεει κατι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου ειναι λιγο προβληματικο οτι ουσιαστικα το αμαξι θα το δεις οταν φτασει εδω ρισκο κατ εμε τωρα αν αυτο το ρισκο αξιζει τα 20-30% φτηνοτερο που το βρισκειςεξω , μονο εσυ το ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos2586 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Υπάρχουν αυτοκίνητα που αξίζει να φέρεις από Γερμανία και αλλά που βγαίνουν στα ίδια λεφτά με το να το πάρεις από εδώ, εγώ ήθελα να φέρω ένα Peugeot 3008 αλλά δεν άξιζε. Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μαντραδες της Γερμανίας (με πολλές θετικές αξιολογήσεις) που ότι αναφέρεται ισχύει, ακόμα και αν έχει γίνει επισκευή σου παρέχουν τα τιμολόγια, καμία σχέση με την πλειοψηφία στην Ελλάδα που είναι ότι να’ναι. Αν είσαι Αθήνα και σε ενδιαφέρει έχω άτομο που κάνει όλη τη διαδικασία και μπορεί πάνω κάτω να σου βγάλει και τιμη μέχρι να έρθει εδώ το αυτοκίνητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 14 hours ago, dimitrisk02 said: Καλησπερα ! Εψαχνα να αγορασω ενα αυτοκινητο απο ελλαδα (fiesta st 2015) ψαχνωντας ανακαλυψα οτι το αμαξι που εδω κοστιζει 14κ απο mobile de κοστιζει στην ιδια κατασταση 8-9+ 2κ ολη η διαδικασια ( εκτελονισμοι , προσωρινες πινακιδες , τελη ταξινομησης κτλ) . Ακομα ειδα οτι σε αυτο το budget (14-15κ) μπορω να αγορασω το ιδιο αλλα την νεοτερη εκδοση . Περιπου 13-14κ το αμαξι +2κ η διαδικασια μεσω εταιριας παντα εκτελονιστικης γιατι δεν θελω να μπω στην διαδικασια να το κανω μονος μου ( και δεν ξερω και ειμαι 100% σιγουρος οτι θα κανω λαθος) . Απο εσας θελω την γνωμη σας πανω στο θεμα . Αξιζει να το ψαξω και να φερω απ εξω st του 17 σε αυτο το budget ? Αξιζει να φερω st πιο παλιο και να δωσω λιγοτερα λεφτα ; Ή να κατσω στα αυγα μου και να παρω ενα απο spot a wheel ? Σας ευχαριστω τα εχω ξαναγραψει: οι καλες μαντρες κεντρικη Ευρωπη ειτε ειναι υποκαταστηματα επισημων αντιπροσωπειων ειτε προσφερουν εγγυηση απο 6 μηνες μεχρι 2 χρονια. Ολα τα αλλα ειναι σαν Ελλαδα με ρισκο. Μπορει να εχουν χαρτι ΚΤΕΟ αλλα καλο ειναι να παει καποιος να τα δει. Οι ελεγκτες π.χ μπορει στο ΚΤΕΟ να αναφερουν "παραληψη" ή "θελει προσοχη" και βαζουν κωδικους (που θελει λιγη προσπαθεια και τυχη να καταλαβεις τι ακριβως εχει) και παρολα αυτα να περασει ελεγχο. Επισης θα πρεπει να εχει το οχημα ολα τα χαρτια του (δεν ειναι και λιγα) με κυριο το χαρτι συμμορφωσης απο το εργοστασιο (κατι σαν πιστοποιητικο για κλασση ρυπων και προελευση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NothinqSpecial Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Τα 2κ μου φαίνονται υπερβολικά λίγα για εκτελωνισμό πόσο μάλλον για ST που σημαίνει περισσότερα εξτρά, πινακίδες, τέλη ταξινόμησης, έλεγχο σε μηχανικό. Τα υπόλοιπα έξοδα είναι ξεχωριστά; Κόστος μεταφοράς αυτοκινήτου (διόδια, καύσιμα) Έξοδα μετακίνησης για την εταιρεία που θα πάει μέχρι τη Γερμανία. Πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να βρεις 3-4 αυτοκίνητα και να ζητήσεις αριθμό πλαισίου, και με αυτό να σου βγάλει τιμή ο εκτελωνιστής. Φίλος που έφερε αμάξι από Γερμανία υπολόγιζε 3κ και στο τέλος βρέθηκε να πληρώνει στο σύνολο 5κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 21 hours ago, andreaspA said: Εγω παντως για αγροτικο που κοιταω, δεν βλεπω καμια διαφορα της προκοπης. Οσο ζητανε οι απατεωνες με τα μεταχειρισμενα εδω, αλλα τοσα ζητανε και εκει αν βαλεις μεσα, έλεγχο και μεταφορά. Τωρα να βγαινει και 10% φθηνοτερο, δεν λεει κατι. Γενικά έτσι βγαίνει πάνω κάτω από το mobile, Πιστεύω είναι καλύτερη λύση να Απευθυνθείς σε μπορώ διότι αυτοι τα βρίσκουν σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimviii Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 8 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε Τα 2κ μου φαίνονται υπερβολικά λίγα για εκτελωνισμό πόσο μάλλον για ST που σημαίνει περισσότερα εξτρά, πινακίδες, τέλη ταξινόμησης, έλεγχο σε μηχανικό. Τα υπόλοιπα έξοδα είναι ξεχωριστά; Κόστος μεταφοράς αυτοκινήτου (διόδια, καύσιμα) Έξοδα μετακίνησης για την εταιρεία που θα πάει μέχρι τη Γερμανία. Πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να βρεις 3-4 αυτοκίνητα και να ζητήσεις αριθμό πλαισίου, και με αυτό να σου βγάλει τιμή ο εκτελωνιστής. Φίλος που έφερε αμάξι από Γερμανία υπολόγιζε 3κ και στο τέλος βρέθηκε να πληρώνει στο σύνολο 5κ. εχω φερει τρια κλιο 1,5 dci απο Γερμανια και Γαλλια.Με αρχικη αξια αγορας απο 10900 εως 12000,και στα τρια χρειασθηκαν γυρω στα 2κ για να ειναι με το κλειδι στο χερι στην Ελλαδα ετοιμα για κυκλοφορια .Τελωνειο ειχαν απο 200 εως 350 ευρω αναλογα την χρονια κατασκευης,τα χλμ και τα εξτρα. Μοντελα απο 11/2016 εως 9/2018 και χλμ απο 34κ εως 86κ 10 λεπτά πριν, ChristosVl είπε Γενικά έτσι βγαίνει πάνω κάτω από το mobile, Πιστεύω είναι καλύτερη λύση να Απευθυνθείς σε μπορώ διότι αυτοι τα βρίσκουν σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές. δεν θα βγαλεις ακρη.σου μιλαω εκ πειρας. Ετσι ξεκινησα και εγω,και σε εγραφαν κανονικα,ακομα και αυτοι που εφερναν αυτοκινητα απο εξω κατα παραγγελια κατα δηλωση τους. Το εκανα μονος μου και ησυχασα. Ναι τα βρισκουν σε καλυτερες τιμες,εαν ο μαντρας/αντιπροσωπεια δει οτι εισαι εμπορος,σου κοβουν κανα 500-800 ευκολα. Το θεμα ειναι ομως οτι αυτοι δε μπαινουν σε τετοια διαδικασια εαν δεν βγαλουν 2-3κ το τεμαχιο σε φθηνα αυτοκινητα. Για αυτο και σε γραφουν κανονικα ,γιατι θα πρεπει να σου δειξουν την αγγελια του αυτοκινητου για να δεις εαν σου αρεσει/κανει το αυτοκινητο,και ετσι θα δεις οτι κανει πχ 12κ στην Γερμανια. Πως θα σου πει 16-17 παραδομενο με το κλειδι στο χερι?Θα του πεις απο 12 παμε στα 16-17? ειναι πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Όπως τα λέει ο φίλος από πάνω. Σε γράφουν κανονικά. Εχω προσπαθήσει με 3 διαφορετικούς που αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία και με κανέναν δεν προχώρησε. Επίσης άντε και το προχωράνε, τους εμπιστεύεσαι; Βρίσκομαι επαρχία οπότε όλη η συνενόηση γίνεται τηλεφωνικά.. Σκέφτομαι να δοκιμάσω μόνος μου αλλά με φοβίζει ότι θα μπλέξω μιας και η διαδικασία μου φαίνεται βουνό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα