Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά η αλήθεια είναι πως όντας υπέρμαχος του να κάθονται ανάποδα τα παιδιά, δεν το συμπαθώ όπως το βλέπω. Επίσης σε μια κριτική του στο σκρούτζ(από το λινκ που έχεις) κάτι αναφέρεται για ύπαρξη μπαταριών για το σύστημα(?) επιβεβαίωσης ορθής τοποθέτησης. Γενικά, για το κεφάλαιο καρεκλάκι αυτοκινήτου μπορείς να κοιτάξεις εδώ https://facebook.com/groups/paidikodikhasfaleia/
Πολύ πληροφορία αλλά αξίζει τον κόπο. Να σου μεταφέρω επίσης πως αφού σκέφτεσαι να διαθέσεις τέτοιο ποσό, η axkid τρέχει προσφορά και σε πιστοποιημένα έως 03/06. (https://axkid.com/rear-facing-month/) Προσωπικά έχω αγοράσει δύο καρεκλάκια τους και είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη το έχω ψάξει πάρα πολύ το τελευταίο τρίμηνο το θέμα πιστοποίησης ADAC και τι προδιαγραφές ασφαλείας έχει, τα Cybex είναι για μένα ότι καλυτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Για αρχή έχω πάρει το Cloud T isize και μετα θα παω και εγώ στο Anoris Τ2, καθώς ειναι το μοναδικό με αερόσακο και επίσης δεν χρησιμοποιεί τις κλασικές ζώνες για να σφίγγει τον άνω κορμο https://www.cybex-online.com/en/gr/anoris-t2-i-size-platinum.html 

Το Τ ειναι το παλιο τους μοντελο

Επεξ/σία από cyberguy
Δημοσ.
3 hours ago, vasilisspyder said:

Ψάχνω καρέκλα αυτοκινήτου για την 14 μηνών κόρη μου. Έχω βάλει στο μάτι αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/32714586/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Anoris-T-i-Size-520004385-me-Isofix-Soho-Grey.html

Το έχει κανείς να μου πει γνώμη?

Τα Cybex είναι από τις κορυφαίες μάρκες στο θέμα ασφάλεια. Αν το κόστος ειναι στο μπατζετ σου, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να κοιτάξεις για εναλλακτικές. 

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/kindersitze/kindersitztest/marken/cybex/cybex-anoris-t-i-size-id-749/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Τα Cybex είναι από τις κορυφαίες μάρκες στο θέμα ασφάλεια. Αν το κόστος ειναι στο μπατζετ σου, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να κοιτάξεις για εναλλακτικές. 

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/kindersitze/kindersitztest/marken/cybex/cybex-anoris-t-i-size-id-749/

Επειδή είδα αυτό 

Δημοσ.

Όντως το βίντεο είναι τρομακτικό. Εγώ θεωρώ το plus test πιο σοβαρή πιστοποίηση. Δες τις διαφορές και πάρε rear facing αν γίνεται. Το παιδάκι καλά καλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον λαιμό του, πως θα τα βγάλει πέρα με τις δυνάμεις που ενδεχομένως του ασκηθούν σε μια μετωπική σύγκρουση;

Δημοσ.
6 hours ago, vasilisspyder said:

Επειδή είδα αυτό 

Καταρχήν είναι για άλλο κάθισμα. Επιπλέον, ξεκάθαρα το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεκριμένο σκοπό (να κάνει ζημιά στην εταιρία). Θα συμφωνήσω με τα σχόλια ενός χρήστη: 

1. Seat is WAY to big for that child. Some seats come in different sizes, other have an adjustable impact shield. A well adjusted seat makes it absolutely 100 % impossible for the child to fall out.

2. No source or test scenario whatsoever. This could even be manipulated material. You do not know who made this or what's it made for.

3. The Cybex Pallas won the ADAC Test 5 times, with safety being the prime test priority. Its actually all around more save then most reboarders (which are obviously overpriced with huge margins) as well as cheaper and more practical. So yeah... this vid is some BS

Η ADAC έχει από τα πιο αυστηρά τεστ, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα νούμερα δεν βγαίνουν τυχαία και επειδή γενικά είναι αρκετά ανταγωνιστικός τομέας, πίστεψε με, η μια εταιρία δεν χαρίζει στην άλλη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, vasilisspyder said:

Επειδή είδα αυτό 

Με τα συγκεκριμένα είχαν αναφερθεί τέτοια προβλήματα και βγήκαν νεότερα με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό. Πάρε με ζώνες.

Επίσης, μην πάρεις την νέα μόδα 0-πάει το παιδί φαντάρος. Ή 1 κατηγορία την φορά ή το πολύ 0-7 (νομίζω πάνε με τα κιλά και το ύψος, αλλά τα ηλικιακά είναι ο μπούσουλας).

Edit : Επειδή κοιτάω και εγώ για καθισματάκια (πήραμε την κατηγορία ~4-12 και είναι τέρμα άβολο για τον ύπνο), μας είπε κατάστημα που έχει διάφορα ότι αυτά κατασκευάζονται από 3-4 μεγάλους κινέζους, άσχετα από τι μάρκα είναι και η διαφορά τους είναι στα χρήματα που πληρώνονται στις πιστοποιήσεις. Κατά τα άλλα, δεν έχουν κάποια διαφορά κατασκευάστικά/ασφάλειας. Προσωπικά, κρατάω μικρό καλάθι και, αν και φαίνονται όντως πανομοιότυπα (είπαμε, κάποιες εταιρείες), θα δώσω +100€ για να πάω στα επώνυμα, καθώς είναι και θέμα φιλικών υλικών προς το παιδί.

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
10 ώρες πριν, csontheline είπε

Με τα συγκεκριμένα είχαν αναφερθεί τέτοια προβλήματα και βγήκαν νεότερα με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό. Πάρε με ζώνες.

Επίσης, μην πάρεις την νέα μόδα 0-πάει το παιδί φαντάρος. Ή 1 κατηγορία την φορά ή το πολύ 0-7 (νομίζω πάνε με τα κιλά και το ύψος, αλλά τα ηλικιακά είναι ο μπούσουλας).

Edit : Επειδή κοιτάω και εγώ για καθισματάκια (πήραμε την κατηγορία ~4-12 και είναι τέρμα άβολο για τον ύπνο), μας είπε κατάστημα που έχει διάφορα ότι αυτά κατασκευάζονται από 3-4 μεγάλους κινέζους, άσχετα από τι μάρκα είναι και η διαφορά τους είναι στα χρήματα που πληρώνονται στις πιστοποιήσεις. Κατά τα άλλα, δεν έχουν κάποια διαφορά κατασκευάστικά/ασφάλειας. Προσωπικά, κρατάω μικρό καλάθι και, αν και φαίνονται όντως πανομοιότυπα (είπαμε, κάποιες εταιρείες), θα δώσω +100€ για να πάω στα επώνυμα, καθώς είναι και θέμα φιλικών υλικών προς το παιδί.

Εμείς θέλουμε να είναι άνετο και στον ύπνο γιατί κοιμάται πολλές φορές στο αμάξι 

Δημοσ.
2 hours ago, vasilisspyder said:

Εμείς θέλουμε να είναι άνετο και στον ύπνο γιατί κοιμάται πολλές φορές στο αμάξι 

Αν έχεις την άνεση και θες να τα δώσεις, το κάθισμα που επέλεξες ανήκει στα κορυφαία. Μοναδικό -υποκειμενικό- αρνητικό είναι ότι δεν γυρνάει στο πλάι. Αν το πάρεις, φρόντισε να βρεις μπαταρίες cr17450. Σύμφωνα με κριτική στο skroutz θέλουν αλλαγή (υποθέτω κάπου στον χρόνο) με σχετικά μεγάλο κόστος (10€+).

Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 10:11 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

14 μηνων κοριτσι θα χανεται πισω απο το μαξιλαρι. Ισα ισα θα φαινεται το κεφαλακι της και μπορει να δυσανασχετει.

Είναι σαν δυο χρόνων η μικρή 

• Like 1
Δημοσ.

κάτοχος cybex - 4 καρεκλάκια έχω αγοράσει απο μικρά μέχρι 11 χρόνων , πολύ ικανοποιημένος - δεν νοιτάζω το κόστος σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μου - απο εμένα προχώρα στην αγορά του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...