alet Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 37 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν και δεν διαφωνώ, να επισημάνω πως ουσιαστικά από το ένα μονοπώλιο, μέσω της AI, θα πάμε σε ένα άλλο ισχυρότερο μονοπώλιο, πιο σκληρό, πιο άδικο, ανέμπνευστο και μη ανθρωποκεντρικό. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Πάντως είμαι σκεπτικιστής σε τέτοιου είδους προβλέψεις, καθώς έχω δει να μην επαληθευονται στο παρελθόν. Ενδεχομένως να οδηγηθούμε με τον ΑΙ εκεί που περιγράφεις, ενδεχομένως ο ΑΙ να γίνει ένα ακόμα τεχνολογικό εργαλείο στα χέρια των δημιουργών που θα ανοίξει επιπλέον καλλιτεχνικους δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 9 λεπτά πριν, alet είπε Τι να σου πω, δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Πάντως είμαι σκεπτικιστής σε τέτοιου είδους προβλέψεις, καθώς έχω δει να μην επαληθευονται στο παρελθόν. Ενδεχομένως να οδηγηθούμε με τον ΑΙ εκεί που περιγράφεις, ενδεχομένως ο ΑΙ να γίνει ένα ακόμα τεχνολογικό εργαλείο στα χέρια των δημιουργών που θα ανοίξει επιπλέον καλλιτεχνικους δρόμους. το θέμα είναι ότι η ίδια η AI ξεκινάει υπό καθεστώς μονοπωλίου… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα