ScorpioX777 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Τετοια θεματα διαβαζω και λατρευω το Avatar μου, κυριολεκτικα και μεταφορικα σωστο οτι "θαυματα" δεν γινοταν και δεν γινονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 hour ago, thanosAIAS said: Πως ακριβώς έγινε η έγχυση του γονιδίου; Απ'οτι ξέρω ειναι αδύνατον μέχρι τώρα. Αλλιώς θα είχαμε θεραπεύσει πολλές γενετικές ασθένειες. Νομίζω τοποθετούν το γονίδιο που θέλουν να επιδιορθώσουν σε γενετικά τροποποιημένους ιούς που προσβάλουν τα προβληματικά κύτταρα, τους μεταδίδουν το κανονικό γονίδιο και αυτά αρχίζουν να παράγουν το σωστο αμινοξύ. Μιλάμε για σαι φαι καταστασεις. Θα υπάρξει εποχή σε 100-200 χρόνια που θα επιδιορθώνουμε/μετατρεπουμε γονίδιά κατά το δοκουν. Ουτοπία και δυστοπια ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 12 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Νομίζω τοποθετούν το γονίδιο που θέλουν να επιδιορθώσουν σε γενετικά τροποποιημένους ιούς που προσβάλουν τα προβληματικά κύτταρα, τους μεταδίδουν το κανονικό γονίδιο και αυτά αρχίζουν να παράγουν το σωστο αμινοξύ. Μιλάμε για σαι φαι καταστασεις. Θα υπάρξει εποχή σε 100-200 χρόνια που θα επιδιορθώνουμε/μετατρεπουμε γονίδιά κατά το δοκουν. Ουτοπία και δυστοπια ταυτόχρονα. Αυτό ειναι παλιά τεχνική που όμως μερικές φορές οδηγεί το γονίδιο σε λάθος θέση και κάνει το κύτταρο καρκινικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 15 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Πως ακριβώς έγινε η έγχυση του γονιδίου; Απ'οτι ξέρω ειναι αδύνατον μέχρι τώρα. Αλλιώς θα είχαμε θεραπεύσει πολλές γενετικές ασθένειες. the therapy uses a modified, harmless virus to deliver a working copy of the Otof gene into these cells. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 20/5/2024 στις 5:47 ΜΜ, dhm21911 είπε Πιστεύεις ότι θα κοστίζει παραπάνω από θεραπεία ενός ανθρώπου που εχει π.χ λευχαιμία; Δεν γνωρίζω το κόστος για ίαση και θεραπεία της λευχαιμίας. Γνωρίζω ότι για μερικές γονιδιακες θεραπείες που έχω υπόψην το κόστος είναι πάνω από εκατομμύριο. Ο ασθενής πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, κυρίως ΗΠΑ. Επίσης, ψάξε να δεις τι ταλαιπωρία απαιτεί το να σε καλύψει ο εδώ ασφαλιστικός σου φορέας για να ταξιδέψεις εξωτερικό για αποθεραπεία. Γνωρίζω περιπτωση συνασθενη μου με θέμα στην καρδιά που αποφάσισε να πάει στην Γερμανία, άργησε πολύ η διαδικασία με το ΙΚΑ μέχρι να ληφθεί η απόφαση και πέθανε όταν έφτασε Γερμανία πριν μπει στην κλινική για την επέμβαση. Μέχρι να φτάσουμε σε σημείο να μπορούμε να κάνουμε εδώ μερικά πράγματα στον ιατρικό τομέα με ασφάλεια θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρουμε να κάνουμε πολλά, όχι όμως τα πάντα. 17 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Πως ακριβώς έγινε η έγχυση του γονιδίου; Απ'οτι ξέρω ειναι αδύνατον μέχρι τώρα. Αλλιώς θα είχαμε θεραπεύσει πολλές γενετικές ασθένειες. Κάνουν μια ένεση η με χορήγηση σε όρο. Υπάρχει ολόκληρο προσωπικό που παρακολουθεί τον ασθενή κατά την διάρκεια της εισροής του φαρμάκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Δεν γνωρίζω το κόστος για ίαση και θεραπεία της λευχαιμίας. Γνωρίζω ότι για μερικές γονιδιακες θεραπείες που έχω υπόψην το κόστος είναι πάνω από εκατομμύριο. Ο ασθενής πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, κυρίως ΗΠΑ. Επίσης, ψάξε να δεις τι ταλαιπωρία απαιτεί το να σε καλύψει ο εδώ ασφαλιστικός σου φορέας για να ταξιδέψεις εξωτερικό για αποθεραπεία. Γνωρίζω περιπτωση συνασθενη μου με θέμα στην καρδιά που αποφάσισε να πάει στην Γερμανία, άργησε πολύ η διαδικασία με το ΙΚΑ μέχρι να ληφθεί η απόφαση και πέθανε όταν έφτασε Γερμανία πριν μπει στην κλινική για την επέμβαση. Μέχρι να φτάσουμε σε σημείο να μπορούμε να κάνουμε εδώ μερικά πράγματα στον ιατρικό τομέα με ασφάλεια θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρουμε να κάνουμε πολλά, όχι όμως τα πάντα. Κάνουν μια ένεση η με χορήγηση σε όρο. Υπάρχει ολόκληρο προσωπικό που παρακολουθεί τον ασθενή κατά την διάρκεια της εισροής του φαρμάκου. Ουτε εγω δεν ξερω ακριβως να σου πω την αληθεια γιατι ποτε δεν εκατσα να τα υπολογιζω , θυμαμαι παντως 1 κουτι απτα δεκαδες που επαιρνα που κρατουσε 15 μερες ειχε κοστος 9 χιλιαρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα