Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε και με περισσότερα mb , 1 gb καλυτερα.  Θα πάρει αρκετή ώρα αλλα θα δείξει την συμβαίνει στα αρχεία που προσπαθείς να γράψεις.  Με 64mb και ένα στικακι απο τα σκουπίδια τα καταφέρνει. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δοκιμασε και με περισσότερα mb , 1 gb καλυτερα.  Θα πάρει αρκετή ώρα αλλα θα δείξει την συμβαίνει στα αρχεία που προσπαθείς να γράψεις.  Με 64mb και ένα στικακι απο τα σκουπίδια τα καταφέρνει. 

Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με τα μοντέλα των dvb που κυκλοφορούν στην αγορά γενικότερα, έχω αλλάξει δεκάδες και όλα είχαν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Μήπως και δεν μπορεί να σηκώσει η μνήμη τους μεγάλης μνήμης στικάκια και σκαλώνουν.

Επεξεργαστής CPU SPHE1505B
Αποδιαμόρφωση AVL6762
Μνήμη Flash 32Mb(4MB)
DDRII (ενσωματωμένο) 512Mb(64MB)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, anaximandros είπε

Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με τα μοντέλα των dvb που κυκλοφορούν στην αγορά γενικότερα, έχω αλλάξει δεκάδες και όλα είχαν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Μήπως και δεν μπορεί να σηκώσει η μνήμη τους μεγάλης μνήμης στικάκια και σκαλώνουν.

Επεξεργαστής CPU SPHE1505B
Αποδιαμόρφωση AVL6762
Μνήμη Flash 32Mb(4MB)
DDRII (ενσωματωμένο) 512Mb(64MB)

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χωρητικότητας αφου οπως λες σε κάποια δουλεύει σωστά. Φοβάμαι ότι είναι θέμα τροφοδοσίας και θερμοκρασιας.  Καποια στικακια οταν ζεσταίνονται μετά από ώρα έντονης λειτουργίας ζητάνε περισσότερο ρεύμα, σαν να βραχυκυκλωνουν. Επίσης όταν ζεσταίνονται πεφτει δραματικα η ταχυτητα.Πιστεύω ότι αν βάλεις ένα hub με δικια του τροφοδοσία ενδιάμεσα,  τα dvb θα γραφουν και σε tb σκληρους. Θα το δεις μόλις κάνεις το τεστ με το 1gb. Το στικακι θα ζεσταθεί και θα πέσουν οι ταχυτητες αν δεν ειναι καλο. Και μην θεωρείς τα lexar και τα Phillips καλά στικακια. Δοκιμασε κανενα kingston, sandisk ,Samsung να δεις τη διαφορά. 

Επεξ/σία από atheatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...