gerrybezhani Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, Μετά απο κοντά 2+ χρόνια με το a52s είναι η ώρα για αναβάθμιση. Στην αρχή πήγαινα για το a55 αλλά άλλαξα γνώμη λόγο οτί διαβασα σε πολλές περιπτώσεις ότι το fingerprint scanner είναι για πέταμα αλλά και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Τελικά κατέληξα στο nothing phone 2 λόγο καθαρού λογισμικού αλλα και αποτι διαβάζω ταχύτυτας και μπαταρίας. Θα ήθελα να μάθω εμπειρίες από χρήστες με ενδιαφέρει πιο πολύ η μπαταρία, οθόνη, το σήμα και να μην κολλάει. Η κάμερα για μένα αν και θα ήθελα να είναι καλή δεν είναι βασικό για μένα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming.
mike0402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 51 minutes ago, gerrybezhani said: Καλησπέρα, Μετά απο κοντά 2+ χρόνια με το a52s είναι η ώρα για αναβάθμιση. Στην αρχή πήγαινα για το a55 αλλά άλλαξα γνώμη λόγο οτί διαβασα σε πολλές περιπτώσεις ότι το fingerprint scanner είναι για πέταμα αλλά και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Τελικά κατέληξα στο nothing phone 2 λόγο καθαρού λογισμικού αλλα και αποτι διαβάζω ταχύτυτας και μπαταρίας. Θα ήθελα να μάθω εμπειρίες από χρήστες με ενδιαφέρει πιο πολύ η μπαταρία, οθόνη, το σήμα και να μην κολλάει. Η κάμερα για μένα αν και θα ήθελα να είναι καλή δεν είναι βασικό για μένα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming. καλησπερα με κλειστα ματια παρτο!δεν κολλαει πουθενα,μπαταρια-οθονη τουμπανο..καμερα αρκετα καλη για την κατηγορια! για μενα ειναι το πιο smooth τηλεφωνο που κυκλοφορει και εχουν περασει πολλα απο τα χερια και ακριβοτερα αρκετα!
gerrybezhani Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 45 λεπτά πριν, mike0402 είπε καλησπερα με κλειστα ματια παρτο!δεν κολλαει πουθενα,μπαταρια-οθονη τουμπανο..καμερα αρκετα καλη για την κατηγορια! για μενα ειναι το πιο smooth τηλεφωνο που κυκλοφορει και εχουν περασει πολλα απο τα χερια και ακριβοτερα αρκετα! απο bugs είναι οκ γενικα? Επίσης updates περνει συχνα? ευχαριστώ
mike0402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 bugs οσο το ειχα δεν ειχε ηταν αψογο! updates ναι παιρνει συχνα ναι
ad276 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, mike0402 είπε bugs οσο το ειχα δεν ειχε ηταν αψογο! updates ναι παιρνει συχνα ναι Οσο το ειχες;Δεν το εχεις πια; Αφου ηταν αψογο γιατι δεν το εχεις πια;
mike0402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Γιατι αλλαζω συνεχεια κινητα δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο κινητο 1
Grcvcv2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους Με 500ε αγόρασα πριν δύο. Βδομάδες το 256/12 Κάτοχος samsung note 9 iphone xs poco f3 iPhone 13 pro max αγόρασα γιατί το είδα σε κάποιον γνωστό το nothing 2 Μακραν εκτός από κάμερες ότι καλύτερο έχω πάρει σαν vfm Εάν το καινούριο βγει με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και καλύτερη κάμερα έγινα funboy όσο η τιμή είναι αρχικά μέχρι τα 700ε Ήχος 9, κάμερα μέρα 9 βράδυ 7, (συγκρίνω βέβαια με 13 pro max) οθόνη ανάλυση - χρώματα 8,Οθόνη διάσταση φωτεινότητα 10, μπαταρία 9,αισθηση στο χέρι 10, ταχύτητα 10, θερμοκρασία συσκευης 10!!! Χρηση surfing, YouTube reels κλπ, email social , streaming επικοινωνίες navigation 12 ώρες την μέρα χωρίς πρόβλημα καθόλου σε τίποτα δίκτυο ελβετικά γερμανικά Αυστριακα 5g βαράει στα 1500- 500+ ταχύτητες Ανεπιφύλακτα BEST bu PS Στα 500 είναι οκ για το 256 - 12 Παραπάνω πάει πολύ εδν είναι έτοιμο ακόμα imop για τέτοια τιμή Λείπει καλύτερη ανάλυση πιο καλές κάμερες και πιο μεγάλη μπαταρία PS2 Το doc ειναι άριστο Αυτά με τα gen 2 gen 3 κλπ είναι μπαρούφες μόνο για όσους ίσως δεν ξέρω ασχολούνται με παιχνίδια κι όχι με το κινητό αυτό και αυτό Επίσης σχέση έχουν τα δίκτυα εγώ που ζω εκτός Ελλάδας έχω στα 1000 με 1500 όπου κι αν πάω με το gen 1 Τι άλλο χρειάζεται ακόμα δηλαδή? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2024 από Grcvcv2
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Grcvcv2 είπε Τι άλλο χρειάζεται ακόμα δηλαδή? Εαν έρθεις στην Ελλάδα/Αθήνα για διακοπές και σου βγάλει πρόβλημα το κινητό, σε ποιο service θα το πας από την στιγμή που δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας και άρα δεν υπάρχουν επίσημα service για αυτό? Οταν μιλάμε για μη γνωστές εταιρείες παιδιά, δεν είναι το παν η τιμή και τα specs...
Grcvcv2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν μένω Ελλάδα μόνιμα πάω κι έρχομαι συνέχεια, οπότε αυτό δεν μ απασχολεί και δεν μουχει χαλάσει ποτέ κινητό ως τώρα αλλά έχει εγγύηση 2 ετών (το πλαίσιο δεν παρέχει εγγύηση κ σέρβις? ) Έτσι κι αλλιώς πάνω από χρόνο δεν έχω κρατήσει τίποτα ποτέ από εποχή Samsung note 9 Γενικά στην Ευρώπη έχει σέρβις και εγγύηση, από MediaMarkt το αγόρασα στην Γερμανία Όσο αφορά την συσκευή το γράφω μέσα μέχρι 500ε είναι οκ ίσως μέχρι 450 Η λειτουργία και η αίσθηση πλησιάζει το ios Όντας παράλληλα χρήστης αιφον 13 PM.,το φηλινγκ πλησιάζει πολύ σε αιφον στην χρήση πράγμα που δε τοχει πχ η Xiaomi. Πολύ καλό ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου πράγμα συχνό σε άλλα των 500ε πχ Α55 Samsung... Γενικά στα χρήματα αυτά είναι καλή επιλογή Τώρα ίσως το Α55 νάναι πιο σίγουρη επιλογή πχ, αλλά κάτι έχει γενικά από εμφάνιση μέχρι χρήση ακόμα και το γκιμικ με τα λεντακια πίσω, που το κάνουν κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπά μεσαία αντροιντ ΥΓ Το Nothing Γερμανία δεν ειναι άγνωστο Υπάρχουν όλα τα μοντέλα σε μεγάλες αλυσίδες πχ MediaMarkt Saturn Galaxus κλπ Στις 20/5/2024 στις 4:39 ΜΜ, mike0402 είπε Γιατι αλλαζω συνεχεια κινητα δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο κινητο Κι εγώ αλλάζω συνέχεια αλλά μόλις το πήρα Απο περιέργεια Τι αγόρασες μετά? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από Grcvcv2
mike0402 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 1 hour ago, Grcvcv2 said: Δεν μένω Ελλάδα μόνιμα πάω κι έρχομαι συνέχεια, οπότε αυτό δεν μ απασχολεί και δεν μουχει χαλάσει ποτέ κινητό ως τώρα αλλά έχει εγγύηση 2 ετών (το πλαίσιο δεν παρέχει εγγύηση κ σέρβις? ) Έτσι κι αλλιώς πάνω από χρόνο δεν έχω κρατήσει τίποτα ποτέ από εποχή Samsung note 9 Γενικά στην Ευρώπη έχει σέρβις και εγγύηση, από MediaMarkt το αγόρασα στην Γερμανία Όσο αφορά την συσκευή το γράφω μέσα μέχρι 500ε είναι οκ ίσως μέχρι 450 Η λειτουργία και η αίσθηση πλησιάζει το ios Όντας παράλληλα χρήστης αιφον 13 PM.,το φηλινγκ πλησιάζει πολύ σε αιφον στην χρήση πράγμα που δε τοχει πχ η Xiaomi. Πολύ καλό ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου πράγμα συχνό σε άλλα των 500ε πχ Α55 Samsung... Γενικά στα χρήματα αυτά είναι καλή επιλογή Τώρα ίσως το Α55 νάναι πιο σίγουρη επιλογή πχ, αλλά κάτι έχει γενικά από εμφάνιση μέχρι χρήση ακόμα και το γκιμικ με τα λεντακια πίσω, που το κάνουν κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπά μεσαία αντροιντ ΥΓ Το Nothing Γερμανία δεν ειναι άγνωστο Υπάρχουν όλα τα μοντέλα σε μεγάλες αλυσίδες πχ MediaMarkt Saturn Galaxus κλπ Κι εγώ αλλάζω συνέχεια αλλά μόλις το πήρα Απο περιέργεια Τι αγόρασες μετά? Samsung s23+ πριν λιγο καιρο εψαχνα να ξαναπαρω το nothing αλλα δυστυχως δεν το βρηκα σε καλη τιμη
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Grcvcv2 είπε Δεν μένω Ελλάδα μόνιμα πάω κι έρχομαι συνέχεια, οπότε αυτό δεν μ απασχολεί και δεν μουχει χαλάσει ποτέ κινητό ως τώρα αλλά έχει εγγύηση 2 ετών (το πλαίσιο δεν παρέχει εγγύηση κ σέρβις? ) Έτσι κι αλλιώς πάνω από χρόνο δεν έχω κρατήσει τίποτα ποτέ από εποχή Samsung note 9 Γενικά στην Ευρώπη έχει σέρβις και εγγύηση, από MediaMarkt το αγόρασα στην Γερμανία Το Πλαισιο δεν παρέχει service. Πιθανώς να το στέλνει στο εξωτερικό για επισκευή όπως και άλλες συσκευές που έχει και δεν εισάγονται βλέπε Pixel. Αρα υπάρχει θέμα με το κομμάτι service ειδικά αν μιλάμε για εκτός εγγύησης πρόβλημα. Τελος αυτό λειτουργεί αρνητικά και για τα περι after sales support, αφού δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά και άρα μιλάμε για κακή μεταπώληση. Αυτά τουλάχιστον ισχύουν σε Ελλάδα μεριά, δεν ξέρω τι παίζει Γερμανία. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από Fulgore
Prasino Mantarinh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 20 hours ago, Fulgore said: Το Πλαισιο δεν παρέχει service. Πιθανώς να το στέλνει στο εξωτερικό για επισκευή όπως και άλλες συσκευές που έχει και δεν εισάγονται βλέπε Pixel. Πηγα προσφατα στο πλαισιο οταν ειχε προσφορα το 8ρι προ να δω τι γινεται με την εγγυηση απο οτι με ειπε ο υπαλληλος ( τωρα αυτα που ειπε μπορει να μην ισχυουν αλλα ας πουμε οτι ισχυουν ) Οτι αμα χρειαστει κατι αλλαγη πχ μητρικη ή οθονη το κανουν αυτοι με ανταλλακτικα της Google δεν το στελνουν καπου
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Πολύ κουλό το παραπάνω που σου είπε, μιας και το Πλαισιο δεν είναι επίσημο service/αντιπρόσωπος της Google, άρα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να τους στείλουν γνήσια ανταλλακτικά για επισκευή, αφού είναι πωλητής. Οπως και να έχει, εγώ απλά ενημέρωσα ότι αντιπροσωπεία/επίσημο service στην χώρα μας δεν υπάρχει, ούτε για την Nothing, ούτε για την Google, αρα δεν είναι μόνο τα καλά specs ή η τιμή το παν, όπως γράφτηκε πιο πανω.
Waiss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 4 hours ago, Fulgore said: Πολύ κουλό το παραπάνω που σου είπε, μιας και το Πλαισιο δεν είναι επίσημο service/αντιπρόσωπος της Google, άρα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να τους στείλουν γνήσια ανταλλακτικά για επισκευή, αφού είναι πωλητής. Οπως και να έχει, εγώ απλά ενημέρωσα ότι αντιπροσωπεία/επίσημο service στην χώρα μας δεν υπάρχει, ούτε για την Nothing, ούτε για την Google, αρα δεν είναι μόνο τα καλά specs ή η τιμή το παν, όπως γράφτηκε πιο πανω. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, ίσως να τα φέρνουν από ifixit. Αλλά χλωμό το κόβω.
Grcvcv2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Πάντως ενημερωτικά φίλος το έχει σχεδόν από την αρχή που βγήκε. 0 προβλήματα Εντάξει παίζει ρόλο κ πόσο καιρό κρατάς την συσκευή Εγώ πάνω από χρόνο δεν κρατάω τηλ το δίνω ότι χάσω έχασα και παίρνω άλλο Εξαίρεση το αιφον 13 πμ και πιο παλιά το γκαλαξυ νοτε 9 που τα κράτησα για 18 μήνες και... Δεν μου άρεσε κάτι άλλο τότε πιο πολύ για να το αλλαξω Πάντως το τηλέφωνα κι πετάει Όπως ξαναέγραψα μια βελτίωση κάμερα κ μπαταρία το φέρνει στα επίπεδα 13 PM τουλάχιστον Στις 19/6/2024 στις 3:28 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε Πηγα προσφατα στο πλαισιο οταν ειχε προσφορα το 8ρι προ να δω τι γινεται με την εγγυηση απο οτι με ειπε ο υπαλληλος ( τωρα αυτα που ειπε μπορει να μην ισχυουν αλλα ας πουμε οτι ισχυουν ) Οτι αμα χρειαστει κατι αλλαγη πχ μητρικη ή οθονη το κανουν αυτοι με ανταλλακτικα της Google δεν το στελνουν καπου Νταξει ρε παιδιά απλές συσκευές είναι δεν βλέπω που θαναι η δυσκολία στην επισκευή εάν κι εφόσον τύχει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα