ostvarivanje Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Καλησπέρα Λήγει το συμβόλαιο του σταθερό μου αύριο. Έχω το COSMOTE DP100_500_24 που έχει 100mbps, απεριόριστα σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά και πληρώνω γύρω στα 71,80€ το δίμηνο και μία από τις 3 επιλογές που μου προτείνει (που είναι και η πιο φθηνή) είναι το COSMOTE FIBER 100 Unlimited με 100mbps, απεριόριστα σταθερά και κινητά. Βέβαια εμένα δε με ενδιαφέρει το απεριόριστα στα κινητά από το σταθερό γιατί και εγώ και η μητέρα μου μόνο κινητά χρησιμοποιούμε. Να υποθέσω ότι δεν έχω άλλη επιλογή και πρέπει να πάω σε αυτό; Επίσης αν δεν επιλέξω κάποιο πρόγραμμα θα συνεχίσει να έρχεται ο λογαριασμός με τα λεφτά που δίνω ή θα μου έρθει κανένα μεγάλο ποσό; Παρακαλώ όσο πιο γρήγορα απαντήστε μου για να δω αύριο με το καλό τι να κάνω.
soul_d Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 15 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Επίσης αν δεν επιλέξω κάποιο πρόγραμμα θα συνεχίσει να έρχεται ο λογαριασμός με τα λεφτά που δίνω ή θα μου έρθει κανένα μεγάλο ποσό; Μπορείς να μιλήσεις με εξυπηρέτηση, για το αν μπορείς να το κρατήσεις στην ίδια τιμή
ostvarivanje Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, soul_d είπε Μπορείς να μιλήσεις με εξυπηρέτηση, για το αν μπορείς να το κρατήσεις στην ίδια τιμή Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα ήδη και τελικά επειδή έβγαινε περισσότερα λεφτά δέχτηκα αυτό με τα 4 ευρώ επιπλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα