Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα κλειδί για το filmora για να βγάλω ένα υδατογράφημα χωρίς να πάρω μια τρίμηνη η ετήσια συνδρομή υπάρχει κάποιος που ξέρει κανένα site τέτοιο; Να τονισω ότι το θέλω μόνο για μια χρήση και γιαυτο δεν θέλω να πάρω κάποια μεγάλη συνδρομή

Δημοσ.
Στις 19/5/2024 στις 1:01 ΜΜ, micos000 είπε

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το davinci resolve που δεν έχει watermark στην free έκδοση;

Αλλιώς torrenting

Το davinci free είναι μέχρι 720p. 

Και για τα 2 έχει φροντίσει ο θείος και τα βρίσκεις άνετα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/studio

3840 X 2160 υποστηρίζει η δωρεάν έκδοση. Απλά είναι πολύ βαρύ και πρακτικά άχρηστο σε παλιότερους ή ανίσχυρους υπολογιστές. Μήπως αυτό που θέλεις είναι απλό και μπορεί να γίνει στο Blender  ή στο Fusion  ή και στους απλούς editors;

Επεξ/σία από KyrGR
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν στο pc που θέλω να χρησιμοποιηθεί είναι σχετικά παλιό και δεν μπορεί να τρέξει συν ότι δεν έχει και κάρτα γραφικών...θέλω ένα απλό πρόγραμμα να φτιάξω 5 6 αποσπάσματα σε ένα δηλαδή 5 6 αρχεία να τα κάνω ένα αρχείο δεν θέλω κάτι σύνθετο αλλά δεν έιμαι και σχετικός φουλ με αυτά το φιλμορα βολεύει γιατί είναι εύκολο αν υπάρχει κάτι παρόμοιο να μου το πείτε!!

Στις 20/5/2024 στις 4:30 ΜΜ, indian είπε

Το davinci free είναι μέχρι 720p. 

Και για τα 2 έχει φροντίσει ο θείος και τα βρίσκεις άνετα. 

Δεν έχω ιδέα!

Στις 20/5/2024 στις 6:07 ΜΜ, KyrGR είπε

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/studio

3840 X 2160 υποστηρίζει η δωρεάν έκδοση. Απλά είναι πολύ βαρύ και πρακτικά άχρηστο σε παλιότερους ή ανίσχυρους υπολογιστές. Μήπως αυτό που θέλεις είναι απλό και μπορεί να γίνει στο Blender  ή στο Fusion  ή και στους απλούς editors;

Δεν ξέρω αν γίνεται είναι σίγουρα απλό όμως

Δημοσ.

Avidemux2 τότε.

Πετάς τα πλάνα μέσα με την σειρα, επιλέγεις μορφή εξόδου mp4 muxer και σώζεις. Αν τα πλάνα είναια από την ίδια πηγή ή έχουν τις ίδιες διαστάσεις και τον ίδιο codec τότε η αποθήκευση θα είναι ταχύτατη και χωρίς απώλειες.

Αν τα αποσπάσματα είναι εντελώς διαφορετικά τότε επιλέγεις στο video το mpeg4 avc και στο audio το aac, πάλι μορφή εξόδου mp4 και σώζεις. Εδώ θα γίνει επανακωδικοποιηση αναγκαστικά, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Οπότε θα περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα να τελειώσει, ανάλογα το pc.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το τσεκαρω γιατί είμαι και ολίγον άσχετος αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι! Το βράδυ θα βγάλω συμπέρασμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...