ad276 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχω το samsung tab a9.... Δεν αναγνωριζει τον σκληρο μου (seagate 500GB).Αλλα ταμπλετ που ειχα πριν ((huawei,lenovo) δεν ειχαν τετοιο θεμα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Ακομη και το κινητο μου (realme 😎 8 ) τον αναγνωριζει,ομοιως και ενα honor pad x9 που εχει η συζυγος μου.Στο σαμι τι γινεται; Επεξ/σία 19 Μαϊου από ad276
kajwbtfe Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 19/5/2024 στις 11:56 ΠΜ, ad276 είπε Εχω το samsung tab a9.... Δεν αναγνωριζει τον σκληρο μου (seagate 500GB).Αλλα ταμπλετ που ειχα πριν ((huawei,lenovo) δεν ειχαν τετοιο θεμα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Ακομη και το κινητο μου (realme 😎 8 ) τον αναγνωριζει,ομοιως και ενα honor pad x9 που εχει η συζυγος μου.Στο σαμι τι γινεται; Όταν συνδέεις τον σκληρό δίσκο ενεργοποιεις την επιλογή otg?
osfp1978 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Τα samsung δεν υποστηριζουν σκληρους με ntfs format.Πρεπει να ειναι σε FAT32. To honor pad x9 της γυναικας μου ομως τον διαβαζει κανονικα.Το samsung A7 που εχω εγω,παλι οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα