csontheline Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 9 hours ago, cyberguy said: σκεφτομαι να παρω απο ενα winix zero compact για καθε δωματιο παρα εναν zero pro που θα ειναι σε ενα σταθερο σημειο. Ειναι σωστή η λογική μου? ή δουλευει καλύτερα ένας μεγάλος στο κέντρο του σπιτιου? Καλύτερα ένας σε κάθε χώρο. Επειδή θα έχεις ένα τούμπανο σε 1 σημείο του σπιτιού, δεν σημαίνει ότι θα καθαρίζεται ολόκληρο, δεν είναι ψύξη/θέρμανση. Ο καθαριστής αέρα είναι ένας δυνατός ανεμιστήρας με ένα τεράστιο φίλτρο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αποτέλεσμα θα δει κανείς ακόμα και με πατέντα (ανεμιστήρας δαπέδου + hepa φίλτρο μαγκωμένο με μονωτική). Προσωπικά έχω τον xiaomi air purifier 4 (τον σκέτο 4). Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά με το γεγονός ότι καθαρίζεται αρκετά εύκολα. Τα φίλτρα του κοστίζουν 35-40€ (το "απλό"), ενώ στο εξωτερικό μπορείς να βρεις και ενισχυμένα για χημικές ουσίες (και κάτι άλλα περίεργα, απλά τα πήρε το μάτι όταν έψαχνα για φίλτρο). Θα σε βγάζει -χοντρικά- 1 χρόνο, οπότε, σε σχέση με άλλους, είναι αρκετά οικονομικότερος. Δείχνει υγρασία και θερμοκρασία. Εναλλακτικά, μπορείς να δεις του ΙΚΕΑ, αλλά μάλλον θα σε πονέσουν τα φίλτρα. Μπες και διάβασε 1
endeavour Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Εχω ένα Levoit 200S (140 ευρώ και μετα 38 ευρώ το κάθε HEPA φιλτρο). Με καθημερινή χρήση στο night μου κράτησε το φιλτρο 4 μήνες. Μετά άρχισε να μυριζει και το άλλαξα. Καλό το Levoit, wifi και στο night είναι αθόρυβο.
Vagosman Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 17 ώρες πριν, Jackv είπε Η τεχνολογία plasma wave μπορεί να απενεργοποιηθεί; Δεν παράγει όζον όπως αναφέρει η εταιρεία αλλά υδροξυλιο το οποίο είναι και αυτό βλαβερό απλως υποτίθεται είναι χαμηλότερα από τα όρια που θεωρούνται επιβλαβή Ναι μπορει να κλείσει αν κ by default ειναι ενεργοποιημένη 21 ώρες πριν, Jackv είπε Το πρώτο που εχω στο μυαλό μου για αγορά είναι winix zero pro Σοβαρή και καλή η winix. Ακριβά φίλτρα αλλα καλά. Αλλαγές περίπου στο χρόνο. Εχω τον U450, κτηνάκι κάνει δουλειά αλλα μη νομίζεις οτι θα είσαι και στο βουνό 1
Ducatista Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Έχω τον αφυγραντήρα Inventor stardust και είναι και καθαριστής κάνει σοβαρή δουλειά τουλάχιστον από τις μετρήσεις του έχει μεγάλο φίλτρο και θα έχεις και αφυγρανση τον χειμώνα αν θες τσεκαρε και αυτή την επιλογή
csontheline Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 2 hours ago, Ducatista said: Έχω τον αφυγραντήρα Inventor stardust και είναι και καθαριστής κάνει σοβαρή δουλειά τουλάχιστον από τις μετρήσεις του έχει μεγάλο φίλτρο και θα έχεις και αφυγρανση τον χειμώνα αν θες τσεκαρε και αυτή την επιλογή Πόσο μεγάλο είναι το φίλτρο; Του xiaomi είναι σαν μικρό κουβαδάκι τουαλέτας, οπότε δεν το λες και μικρό (χοντρικά είναι ο μισός καθαριστής).
Ducatista Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, csontheline είπε Πόσο μεγάλο είναι το φίλτρο; Του xiaomi είναι σαν μικρό κουβαδάκι τουαλέτας, οπότε δεν το λες και μικρό (χοντρικά είναι ο μισός καθαριστής). https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&sca_esv=52e99386060f6961&sxsrf=ADLYWIK_nLpQY2KhdyKRoBALxqGsWFPWuQ:1716205862397&q=ανταλλακτικά+φιλτρου+stardust&uds=ADvngMi0wfxfyAIbQ56cHjQ3aYnoREX2eyJxezcGoBZDMm-s1gs2bNfNt99_d7nwflzeTfEXfT-erJ8an0sMwYox4VxWjgSaM8r1O1t0UJ92jubIHn4BTE4F0eYl1YYzwBO0AqUkRVL9lY1y4aRTMKv6OvuJCNJ7lhfuUdIMpu3F0OCmZ87Y0WDaMrMXut1biDT4hQA6Z6GrobPvsNipZxNvFPAZpfaDrfhK3YX5c1XtDqc1SX5raSTzM-h1lMujJ9qhjHSmm1649DcOJKry8OroClQXKUfB8AvXIakGcD1pYEVkiH-y-TeviTpmaZ_O-XwAPkfCrcSLo3BbWl8V0pp16gesSYlNmal1Fr_cG7U0BtzzkhRd11ypv8sjmL9JWHu2kfwzQKN7&udm=2&prmd=ivnbz&sa=X&ved=2ahUKEwjLhqiGlZyGAxXm_rsIHZcNBK4QtKgLegQICxAB&biw=116&bih=236&dpr=3.53#vhid=ilYL1Rd2BdSSIM&vssid=mosaic https://www.easlanidis.gr/filtro-afygrantira-sd-20l-f-gia-stardust-sd-ioninv-20l-inventor.html Είναι αρκετά μεγάλο δεν θυμάμαι διαστάσεις αν θες το μετράω είναι HEPA 3ων σταδίων αλλα δεν παίρνω και όρκο! Ο αφυγραντήρας είναι ολόκληρο γουρούνι μην το βλέπεις έτσι στην φωτο και νομίζεις ότι είναι μικρο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από Ducatista 1
dbrillis Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Εχω δυο απο το IKEA, ενα σαν αυτο: https://www.ikea.gr/en/products/fornuftig-vindriktning-air-purifier-air-quality-sensor/2942593 για το δωμάτιο που δουλεύω και ενα σαν αυτο: https://www.ikea.gr/en/products/starkvind-table-with-air-purifier-and-additional-gas-filter/39444218 για την κρεβατοκάμαρα. Σκέφτομαι να παρω ακομα για τα υπόλοιπα δωμάτια. Ειναι εντελως μαπα αυτα του ΙΚΕΑ; Μέχρι τώρα δεν ειχα πρόβλημα και με βοηθάνε και με τις αλλεργίες. Χρειάζομαι αρκετους καθαριστές αερα για να βαλω σε καθε δωμάτιο, να επενδύσω σε καποια μαρκα οπως η Winix; Και αν ναι, οι μικροί της Winix, ειναι καλοι για δωμάτια 16-19τ.μ.;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα