Arkin Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 2MM είπε Δεν βγαινει νοημα . Ποιοι σου ζητησαν και για πιο λογο? Οσο για το παρκινγκ, ολοι οσοι εχουν καινουριο αμαξι δηλαδη θα πρεπει να πληρωνουν και ενα μηνιατικο για παρκαρισμα σε ιδιωτικο Πηγε ο ανθρωπος και ζητησε 400 ευρω για τα λαστιχα. Αλλα γελασαν και τον εδιωξαν απο την υπηρεσια οποτε εχασε 400 ευρω για να πληρωσει τα 4 λαστιχα που τα κατεστρεψαν αυτοι που εσυραν το αμαξι. Αναμενω τι εγινε με το φιλο letryf μιας και πολλα χρονια μελος εδω μεσα και αυτο που εγινε σηκωνει ολικη και οχι επισκευη μιας και επεσε ενα δεντρο πολλων τονων πανω στο καινουργιο του αμαξι. Εχει καθε δικιο να παρει καινουργιο η εστω αυτα που πληρωσε που ειναι πολυ λιγοτερα απο το να παρει νεο αμαξι ιδιο. Δεν παιζουμε με αυτα ουτε για αστειο και ο δημος φερει καθε ευθυνη και δεν πρεπει να τη βγαλει και να κανει το κοροιδο με μια απλη επισκευη που εμφανισιακα μπορει το αμαξι να φαινεται οκ αλλα θα ειναι ακαταλληλο για οποιαδηποτε ασφαλεια. letryf οτι εχεις νεο γραψε και εδω ελπιζω να παρεις οσα εδωσες η εστω νεο αμαξι ιδιο. Μην συμβιβαστεις με τιποτα λιγοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Κανενα νεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 7/7/2024 στις 5:40 ΜΜ, gazp είπε Κανενα νεο; Up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annepapad Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 24/5/2024 στις 4:48 ΜΜ, letryf είπε Το να βάλω δικό μου πραγματογνώμονα για το θέμα ασφαλειασ Κλπ δεν το ειχα σκεφτεί πραγματικά. Αυτό θα κάνω. Καλησπέρα, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο εχθές στη Θεσσαλονίκη. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μας γράψετε την έκβαση. Έχει καταστραφεί η οροφή κ το παρμπρίζ κ κανένας μάστορας δε δέχεται να φτιάξει τη ζημιά. Πώς θα με αποζημιώσει ο δήμος για ολική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Στα γρήγορα γιατί τρέχω πολύ με τις δουλειές και έλειπα διακοπές. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Το έχω ήδη από αρχές Ιουλίου και όλα φαίνονται άψογα. Τελικό κουστούμι σχεδόν 9χιλ ευρώ, τα οποία πλήρωσα με κόπο και ιδρώτα. Στο θέμα της αποζημίωσης ο πραγματογνώμονας του δήμου ενέκρινε τη δαπάνη και έστειλε όλα τα χαρτιά στον Δήμο και εδώ και ένα μήνα η υπόθεση βρίσκεται στο νομικό τμήμα. Από βδομάδα αν δεν έχει κινηθεί κάτι θα ενεργοποιήσω κάποιους γνωστούς για να το τρέξουν περισσότερο (ήμουν λίγο υπομονετικός λόγω αδειών κλπ τον Αύγουστο). Όταν έχω κάποιο νεότερο θα γράψω. 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 ώρες πριν, letryf είπε Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Περιεργο .....Γιατι καποιοι μας ελεγαν οτι κοπηκαν οι κολωνες οροφης 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annepapad Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Το δικό μου πώς το βλεπεις;😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, Annepapad είπε Το δικό μου πώς το βλεπεις;😐 Εσενα εχει μικροτερη ζημια, αλλά ειναι και πιο παλιο και μικρης αξιας . Φτιαχνεται , αλλά δεν ξερω αν συμφερει ή θα βγει ολικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Annepapad είπε Το δικό μου πώς το βλεπεις;😐 Το παρμπρίζ θα στο φτιάξει η ασφαλιστική μέσω της θραύσης Κρυστάλλων που φαντάζομαι έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 19/5/2024 στις 1:19 ΠΜ, letryf είπε Καλησπέρα! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, χθες το Τ-roc μου έγινε Tree-roc 😐 Ευτυχώς ο δήμος (προφορικά προς το παρόν, από Δευτέρα θα καταθέσω τα χαρτιά κλπ) αποδέχεται πλήρως την ευθύνη για την πτώση του δέντρου και είπαν οτι θα μας αποζημιώσουν. Επειδή προφανώς δε μου έχει ξανατύχει και το αυτοκίνητο ήταν σχετικά καινούριο (Ιούνιο 2022 το πήρα), έχω κάποιες απορίες για όποιον έχει την διάθεση να απαντήσει. 1ον: Λέτε να φτιάχνεται; Όχι με βεντούζες και λαμαρινοστοκάρισμα, θα απαιτήσω να μου δωθεί με αντικατάσταση των χαλασμένων, οχι μερεμέτια (μία ημέρα πριν το είχα κάνει μεγαλο σερβις και έχω χαρτιά ότι δεν είχε ουτε γρατσουνια). 2ον: Σε περίπτωση που πάει για ολική, γνωρίζετε τι γίνεται αφου δεν εμπλέκεται ασφαλιστική; (δεν είχα μεικτή) Παίρνω την αξία που έγραφε στην ασφάλεια; Και το αυτοκίνητο σε ποιανου την ιδιοκτησία πάει; Χτυπήματα σε ουρανό και το καπό είναι από τις βλάβες που δύσκολα επανέρχεται το όχημα στην πρότερη κατάσταση. Δυστυχώς το κράτος και τα παραρτήματα του οι δήμοι είναι από τους χειρότερους φυγόδικους και κακοπληρωτές. Καλά ξεμπερδεματα εύχομαι. ΥΓ. Για να πω και την αμαρτία μου, γέλασα με το λογοπαίγνιο Tree-Roc. Αν τοποθετούσε και μια κοτρώνα στην οροφή πριν την φωτογραφία θα ήταν αριστούργημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 27/8/2024 στις 4:33 ΜΜ, letryf είπε Στα γρήγορα γιατί τρέχω πολύ με τις δουλειές και έλειπα διακοπές. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Το έχω ήδη από αρχές Ιουλίου και όλα φαίνονται άψογα. Τελικό κουστούμι σχεδόν 9χιλ ευρώ, τα οποία πλήρωσα με κόπο και ιδρώτα. Στο θέμα της αποζημίωσης ο πραγματογνώμονας του δήμου ενέκρινε τη δαπάνη και έστειλε όλα τα χαρτιά στον Δήμο και εδώ και ένα μήνα η υπόθεση βρίσκεται στο νομικό τμήμα. Από βδομάδα αν δεν έχει κινηθεί κάτι θα ενεργοποιήσω κάποιους γνωστούς για να το τρέξουν περισσότερο (ήμουν λίγο υπομονετικός λόγω αδειών κλπ τον Αύγουστο). Όταν έχω κάποιο νεότερο θα γράψω. Παρ 'ολα αυτά εσύ πως το νιώθεις το αμάξι; Εισαι ικανοποιημένος μ αυτη την έκβαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου On 28/08/2024 at 00:30, Annepapad said: Το δικό μου πώς το βλεπεις;😐 ολική 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Oλική το seicento σίγουρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου On 27/08/2024 at 22:21, 2MM said: Περιεργο .....Γιατι καποιοι μας ελεγαν οτι κοπηκαν οι κολωνες οροφης 😆 κάποιοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του συνανθρώπου τους και προφανώς όταν δουν ένα δέντρο μερικών τόνων να προσγειώνεται πάνω σε ένα αμάξι και να στραπατσάρει τον ουρανό θα αμφισβητήσουν την στατικότητα του οχήματος μέχρι να μπορέσει να αποδειχθεί διαφορετικά. εσύ αντίστοιχα έβγαλες την διάγνωση μέσω ίντερνετ οτι είναι ασφαλές. On 27/08/2024 at 16:33, letryf said: Στα γρήγορα γιατί τρέχω πολύ με τις δουλειές και έλειπα διακοπές. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Το έχω ήδη από αρχές Ιουλίου και όλα φαίνονται άψογα. Τελικό κουστούμι σχεδόν 9χιλ ευρώ, τα οποία πλήρωσα με κόπο και ιδρώτα. Στο θέμα της αποζημίωσης ο πραγματογνώμονας του δήμου ενέκρινε τη δαπάνη και έστειλε όλα τα χαρτιά στον Δήμο και εδώ και ένα μήνα η υπόθεση βρίσκεται στο νομικό τμήμα. Από βδομάδα αν δεν έχει κινηθεί κάτι θα ενεργοποιήσω κάποιους γνωστούς για να το τρέξουν περισσότερο (ήμουν λίγο υπομονετικός λόγω αδειών κλπ τον Αύγουστο). Όταν έχω κάποιο νεότερο θα γράψω. εγώ φίλε απλά θα πω να μη σου χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο χαρτί εγγύησης και να είναι πράγματι το αμάξι ασφαλές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kalmik είπε Oλική το seicento σίγουρα.... Θα παρει αποζημιωση 60 ευρω, και αν ειναι γεματο το ντεποζιτο 100 ευρω Στις 27/8/2024 στις 4:33 ΜΜ, letryf είπε Στα γρήγορα γιατί τρέχω πολύ με τις δουλειές και έλειπα διακοπές. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Το έχω ήδη από αρχές Ιουλίου και όλα φαίνονται άψογα. Τελικό κουστούμι σχεδόν 9χιλ ευρώ, τα οποία πλήρωσα με κόπο και ιδρώτα. Στο θέμα της αποζημίωσης ο πραγματογνώμονας του δήμου ενέκρινε τη δαπάνη και έστειλε όλα τα χαρτιά στον Δήμο και εδώ και ένα μήνα η υπόθεση βρίσκεται στο νομικό τμήμα. Από βδομάδα αν δεν έχει κινηθεί κάτι θα ενεργοποιήσω κάποιους γνωστούς για να το τρέξουν περισσότερο (ήμουν λίγο υπομονετικός λόγω αδειών κλπ τον Αύγουστο). Όταν έχω κάποιο νεότερο θα γράψω. Καλα πηγε τελικα. Παντως θα μπορουσες να το μετατρεψεις σε cabrio, μιας και υπαρχει troc cabrio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα