letryf Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απότι βλέπω το δέντρο έπεσε και στο διπλανό αμάξι. Θα μπορούσες να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις μαζί με τον άλλο ιδιοκτήτη ώστε τα έξοδα δικηγόρου ή ό,τι άλλο χρειαστεί να τα μοιράσετε. Επίσης το ότι θα τρέχει και θα πιέζει ένα ακόμα άτομο για την υπόθεση μπορεί να είναι κέρδος. Ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις καθώς και το τι ζημιές έχουν γίνει τελικά στο αμάξι Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαστε σε επικοινωνία με τον άλλον ναι, μαζι θα πάμε αύριο τα χαρτιά μας στον δημο και αν χρειαστεί να μπουν δικηγοροι θα το κανουμε μαζι. Αυτος ο καημένος ήταν και μέσα στο αυτοκίνητο όταν έπεσε στο δέντρο, ευτυχώς γλίτωσε χωρίς ούτε γρατσουνια. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 19/5/2024 στις 11:43 ΠΜ, li@m είπε Εν έτη 2024 και ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου!! δεν μπορουμε να κατανοησουμε αλλα πολυ πιο απλα. Ασφαλιστηριο θα κατανοησουμε ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως η ευκολία με την οποία αναλάβανε την ευθύνη. Δηλαδή τους πήρες τηλέφωνο, του είπες τι έγινε και σου είπανε πέρνα από το μαγαζι να πάρεις την αποζημείωση; Συνήθως όποιος είναι να πληρώσει θα βρει 1002 δικαιολογίες να το γλιτώσει κι ας είναι όλα εναντίον του. Εγώ έχω ακούσει άλλα πράγματα για παρόμοιες περιπτώσεις με λακούβες και τέτοια... Ου μπλέξεις. Δε λέω ότι δε θα σε αποζημειώσουν αλλά θα στοιχημάτιζα ότι θα έχει τρέξιμο και πρήξιμο η υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας διότι έχει ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως η ευκολία με την οποία αναλάβανε την ευθύνη. Δηλαδή τους πήρες τηλέφωνο, του είπες τι έγινε και σου είπανε πέρνα από το μαγαζι να πάρεις την αποζημείωση; Συνήθως όποιος είναι να πληρώσει θα βρει 1002 δικαιολογίες να το γλιτώσει κι ας είναι όλα εναντίον του. Εγώ έχω ακούσει άλλα πράγματα για παρόμοιες περιπτώσεις με λακούβες και τέτοια... Ου μπλέξεις. Δε λέω ότι δε θα σε αποζημειώσουν αλλά θα στοιχημάτιζα ότι θα έχει τρέξιμο και πρήξιμο η υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας διότι έχει ενδιαφέρον Απο την τσέπη τους θα πληρώσουν;Απο το ταμείο του δήμου θα βγουν τα λεφτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Ωραίος ο Φαίδων (Δήμος στη προκειμένη). Ξέρω αντίστοιχη περίπτωση στην Ηλιούπολη Αττικής, πριν περίπου 5-6 χρόνια εκεί που συναντιούνται οι Ανεξαρτησίας με την Α. Παπανδρέου. Ήταν μια ημέρα Σαββατο που φύσαγε απίστευτα, και έπεσε ένα τεράστιο κλαδί μπροστά στο καπό της μηχανής σε εν κινηση αμαξι.. μιλάμε για 1" ο άνθρωπος θα είχε "φύγει"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Just now, Ukforthemoment said: Απο την τσέπη τους θα πληρώσουν;Απο το ταμείο του δήμου θα βγουν τα λεφτά. μωρέ δε θα πληρώσουν από την τσέπη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σκορπάνε λεφτά δεξιά και αριστερά. Εντάξει σε μερικά πράγματα σκορπάνε αλλά εδώ δε μιλάμε για μικρό ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Ποιος δήμος ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 51 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ποιος δήμος ειναι ? Δήμος Θεσσαλονίκης, να και το δέντρο πριν πέσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Για να ή βρεθεις προ εκπλήξεως, η δέσμευση από πλευράς δήμου ότι έχουν την ευθύνη και θα σε αποζημιώσουν έγινε γραπτά ή προφορικά; Αν είναι το δεύτερο μην το πάρεις ότι έτσι θα γίνει. Κάνε τις ενέργειες που θα έκανες αν η απάντηση του δήμου ήταν αρνητική και οποιαδήποτε επικοινωνία με δήμο, ασφάλειες, δικηγόρους, αστυνομία να την κάνεις γραπτά. Επειδή αυτό θα πάρει σίγουρα πολύ χρόνο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έχεις γραπτά όλες τις κινήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Δήμος Θεσσαλονίκης, να και το δέντρο πριν πέσει. Η ριζα του δενδρου ειναι σε ιδιωτικη ιδιοκτησια ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου Η εξέλιξη της ημέρας: Καταθέσαμε τα έγγραφα (αναφορά αστυνομίας, αδεια κυκλοφορίας κλπ) πηραμε αριθμο πρωτοκολου και περιμένουμε πραγματογνώμονα να το δει και να το κοστολογήσει. Αν διαφωνούμε με τον πραγματογνώμονα πάει δικαστικά. Αν συμφωνήσουμε, το θέμα πάει στο νομικό τμήμα να το εγκρίνει, από εκεί στο οικονομικό και θέλει 4-6 μήνες για την τελική απόφαση. Περιμένω ακόμα από τον μηχανικό της αντιπροσωπείας την εκτίμηση και Δευτέρα θα το δει και ο πραγματογνώμονας. 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η ριζα του δενδρου ειναι σε ιδιωτικη ιδιοκτησια ? στην αρμοδιότητα του δημου ειναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Εχει ο Δημος πραγματογνωμονα για αμαξια ή θα βαλουν καποιον Ιδιωτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου 18 λεπτά πριν, 2MM είπε Εχει ο Δημος πραγματογνωμονα για αμαξια ή θα βαλουν καποιον Ιδιωτη ? Δικός τους απ'οτι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 3 λεπτά πριν, letryf είπε Δικός τους απ'οτι κατάλαβα. Εγω οσες φορες εχω φωναξει πραγματογμωμονο ηταν της δικης μου ασφαλιστικης (Anytime) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 4 ώρες πριν, letryf είπε Η εξέλιξη της ημέρας: Καταθέσαμε τα έγγραφα (αναφορά αστυνομίας, αδεια κυκλοφορίας κλπ) πηραμε αριθμο πρωτοκολου και περιμένουμε πραγματογνώμονα να το δει και να το κοστολογήσει. Αν διαφωνούμε με τον πραγματογνώμονα πάει δικαστικά. Αν συμφωνήσουμε, το θέμα πάει στο νομικό τμήμα να το εγκρίνει, από εκεί στο οικονομικό και θέλει 4-6 μήνες για την τελική απόφαση. Περιμένω ακόμα από τον μηχανικό της αντιπροσωπείας την εκτίμηση και Δευτέρα θα το δει και ο πραγματογνώμονας. στην αρμοδιότητα του δημου ειναι. Άρα μάλλον κατάλαβα λάθος από τη φωτογραφία ότι η ρίζα του ήταν σε άλλη ιδιοκτησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα