2MM Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 3 ώρες πριν, greekfragma είπε κάποιοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του συνανθρώπου τους και προφανώς όταν δουν ένα δέντρο μερικών τόνων να προσγειώνεται πάνω σε ένα αμάξι και να στραπατσάρει τον ουρανό θα αμφισβητήσουν την στατικότητα του οχήματος μέχρι να μπορέσει να αποδειχθεί διαφορετικά. εσύ αντίστοιχα έβγαλες την διάγνωση μέσω ίντερνετ οτι είναι ασφαλές. Ποια διαγνωση εβγαλα? Για κανε την παραθεση να την δουμε. Αλλιως εισαι ψευτης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 3 minutes ago, 2MM said: Ποια διαγνωση εβγαλα? Για κανε την παραθεση να την δουμε. Αλλιως εισαι ψευτης On 24/05/2024 at 22:42, 2MM said: Εκτος απο δικηγορος εισαι και μηχανικος? Εβγαλες πορισμα απο μια φωτογραφια Κομμενες κολόνες οροφης που γραφετε μερικοι, δεν φαινονται πουθενα . Ελληνικα μιλαμε On 24/05/2024 at 22:44, greekfragma said: και ταξιτζής του ινσόμνια είμαι. εκτός από ταξιτζής του ινσόμνια είμαι και ψεύτης και υποκριτής και εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος (της καρέντα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Και που γραφω οτι ειναι ασφαλες???? Μπορει να κατανοεις τι διαβαζεις ? Αλλά πως θα ριξεις λασπη ..... Οτι να ναι λες για να υποστηριξεις οτι δεν επισκευαζεται που μας ελεγες και παει για ολικη. Ξερεις καλυτερα εσυ απο την Καρεντα που εδωσε και χαρτι εγγύησης Φανηκε ποσο σχετικος εισαι και ποσο λες αληθεια Στις 24/5/2024 στις 5:50 ΜΜ, greekfragma είπε το αμάξι πάει Ο_Λ_Ι_Κ_Η ως επικίνδυνο προς επισκευή. δε γίνεται να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβαινόντων. είμαι πεπεισμένος οτι ο letryf θα επιστρέψει με αρνητική γραπτή πραγματογνωμοσύνη και θα οδηγηθεί σε ολική και αντικατάσταση με άλλο αυτοκίνητο. Αυτο μας ελεγες και δεν επεσες σε τιποτα μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 9 minutes ago, 2MM said: Και που γραφω οτι ειναι ασφαλες???? Μπορει να κατανοεις τι διαβαζεις ? Αλλά πως θα ριξεις λασπη ..... Οτι να ναι λες για να υποστηριξεις οτι δεν επισκευαζεται που μας ελεγες και παει για ολικη. Ξερεις καλυτερα εσυ απο την Καρεντα που εδωσε και χαρτι εγγύησης Φανηκε ποσο σχετικος εισαι και ποσο λες αληθεια Αυτο μας ελεγες και δεν επεσες σε τιποτα μεσα On 27/08/2024 at 16:33, letryf said: Στα γρήγορα γιατί τρέχω πολύ με τις δουλειές και έλειπα διακοπές. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία (καρέντα) δεν είχε θέματα στατικότητας κλπ. Μου έδωσαν και χαρτί εγγύησης αν προκύψει οτιδήποτε να το πάω να το διορθώσουν. Το έχω ήδη από αρχές Ιουλίου και όλα φαίνονται άψογα. Τελικό κουστούμι σχεδόν 9χιλ ευρώ, τα οποία πλήρωσα με κόπο και ιδρώτα. Στο θέμα της αποζημίωσης ο πραγματογνώμονας του δήμου ενέκρινε τη δαπάνη και έστειλε όλα τα χαρτιά στον Δήμο και εδώ και ένα μήνα η υπόθεση βρίσκεται στο νομικό τμήμα. Από βδομάδα αν δεν έχει κινηθεί κάτι θα ενεργοποιήσω κάποιους γνωστούς για να το τρέξουν περισσότερο (ήμουν λίγο υπομονετικός λόγω αδειών κλπ τον Αύγουστο). Όταν έχω κάποιο νεότερο θα γράψω. @2MM λοιπόν κοίταξε να δεις φίλε...επειδή θες να στα κάνω πενηνταράκια γιατί χθεσινοί δεν είμαστε σε αυτό το πλανήτη. ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ το παλικάρι: ο @letryf πήρε ένα χαρτί επισκευής (όπως θα έπαιρνε οποιοσδήποτε έβαζε αμάξι σε συνεργείο μετά από τρακάρισμα) το "δεν είχε θέμα στατικότητας" από το "πήρε γραπτώς ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο" απέχει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα ΑΝ προκύψει να πάει να το διορθώσουν σημαίνει οτι δεν αποκλείουν να προκύψει αλλά αν προκύψει να του το επισκευάσουν δωρεάν. Τα ελληνικά μου είναι άριστα αν ο @letryf πήρε χαρτί που αντικατοπτρίζει και διασφαλίζει την ασφάλεια των επιβαινόντων ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που πρέπει να διέπει ένα τέτοιο χαρτί να μας το δείξει σβήνοντας τα προσωπικά στοιχεία. ΑΝ ΔΕΝ έχει τέτοιο χαρτί. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Άλλα λογια να αγαπιομαστε. Που ειπα οτι ειναι ασφαλες ??? Θα μας πεις? Βγηκε ολικη οπως ελεγες ? ΟΧΙ . Γραψε οσες ιστοριες θες παλι, αυτα που ελεγες δεν ισχυσαν ουτε στο ελαχιστο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 hours ago, greekfragma said: @2MM λοιπόν κοίταξε να δεις φίλε...επειδή θες να στα κάνω πενηνταράκια γιατί χθεσινοί δεν είμαστε σε αυτό το πλανήτη. ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ το παλικάρι: ο @letryf πήρε ένα χαρτί επισκευής (όπως θα έπαιρνε οποιοσδήποτε έβαζε αμάξι σε συνεργείο μετά από τρακάρισμα) το "δεν είχε θέμα στατικότητας" από το "πήρε γραπτώς ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο" απέχει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα ΑΝ προκύψει να πάει να το διορθώσουν σημαίνει οτι δεν αποκλείουν να προκύψει αλλά αν προκύψει να του το επισκευάσουν δωρεάν. Τα ελληνικά μου είναι άριστα αν ο @letryf πήρε χαρτί που αντικατοπτρίζει και διασφαλίζει την ασφάλεια των επιβαινόντων ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που πρέπει να διέπει ένα τέτοιο χαρτί να μας το δείξει σβήνοντας τα προσωπικά στοιχεία. ΑΝ ΔΕΝ έχει τέτοιο χαρτί. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σε Boeing 737 max έμπαινες; Έχει και αυτό χαρτί ότι είναι ασφαλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Παιδια μην τσακώνεστε 😋. Οι κολώνες ελέγχηκαν όπως και οι αναρτήσεις και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε από 2 ακόμα συνεργεία πέρα από την Καρέντα που το έφτιαξε. Μόνο η οροφή βγήκε από τα πιτσίνια και ξαναμπήκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Η εγγύηση με καλύπτει σε οτιδήποτε προκύψει, όπως πχ όταν δεν άναβε το ένα λαμπάκι πάνω από τις πίσω θέσεις και πήγα και το έφτιαξαν χωρίς να πληρώσω προφανώς. Δεν θα έβαζα το παιδί μου μέσα και δεν θα πλήρωνα 9χιλ ευρώ αν δεν το είχα τσεκάρει από 2 και 3 πλευρές. Το θέμα τώρα είναι να πάρω τα χρήματα από τον δήμο χωρίς δικαστήρια. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα