photolink Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Είμαι σε αναζήτηση κινητού. Με ενδιαφέρει να έχει nfc, 5g και όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα. Το κινητό δεν θα παίζει παιχνίδια, επομένως δεν με ενδιαφέρει ο πολύ γρήγορος επεξεργαστής. Κόστος μέχρι 300 ευρώ. Βλέποντας από gsmarena κάποια κινητά και κάνοντας compare photos έχω ξεχωρίσει το xiaomi note 13 pro 5g. Δεν έχω το θέλω άμεσα, επομένως δεν με ενδιαφέρει η άμεση παραλαβή. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο κινητό ή από που είναι ποιο φτηνό το xiaomi note 13 pro 5g (είδα skroutz/bestprice). Ευχαριστώ
photolink Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 40 Ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν το είχα δει αυτό. Καλό είναι αλλά από ότι βλέπω από skroutz κανει 334 (από Βουκουρέστι) και από best price 362. Το note 13 pro αντίστοιχα έχει skroutz 283 και bestprice 253. Δεν νομίζω ότι αξίζει την υπέρβαση Τώρα είδα στο jmctech το google pixel 6 pro στα 330. Η έκδοση De τι διαφορές θα έχει; Σαν κινητό μαλλον έχει καλύτερη κάμερα. Ενημερώσεις θα έχει για αλλά 2 χρόνια. Στα reviews βλέπω πιθανά προβλήματα. Με το 5g δεν ξέρω αν θα δουλεύει. Έχει κάποιος άποψη;
emp87 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, photolink είπε Ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν το είχα δει αυτό. Καλό είναι αλλά από ότι βλέπω από skroutz κανει 334 (από Βουκουρέστι) και από best price 362. Το note 13 pro αντίστοιχα έχει skroutz 283 και bestprice 253. Δεν νομίζω ότι αξίζει την υπέρβαση Τώρα είδα στο jmctech το google pixel 6 pro στα 330. Η έκδοση De τι διαφορές θα έχει; Σαν κινητό μαλλον έχει καλύτερη κάμερα. Ενημερώσεις θα έχει για αλλά 2 χρόνια. Στα reviews βλέπω πιθανά προβλήματα. Με το 5g δεν ξέρω αν θα δουλεύει. Έχει κάποιος άποψη; εχω παρει το pixel 8 de (δεν εχει καμια διαφορα απο το ευρωπαικο) απο jmctech αλλα εκανε 40 μερες,σε σενα λογικα γυρω στις 20 με 30 αν το παρεις απο εκει εγω θα επαιρνα το Pixel 7 κανοντας μια υπερβαση https://www.jmctech.gr/product/google-pixel-7-5g-dual-sim-8gb-ram-256gb-snow-de/ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2024 από emp87 1
BadBoy Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, photolink είπε Ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν το είχα δει αυτό. Καλό είναι αλλά από ότι βλέπω από skroutz κανει 334 (από Βουκουρέστι) και από best price 362. Το note 13 pro αντίστοιχα έχει skroutz 283 και bestprice 253. Δεν νομίζω ότι αξίζει την υπέρβαση Τώρα είδα στο jmctech το google pixel 6 pro στα 330. Η έκδοση De τι διαφορές θα έχει; Σαν κινητό μαλλον έχει καλύτερη κάμερα. Ενημερώσεις θα έχει για αλλά 2 χρόνια. Στα reviews βλέπω πιθανά προβλήματα. Με το 5g δεν ξέρω αν θα δουλεύει. Έχει κάποιος άποψη; Στα Pixel το 5G δουλεύει από το 7 και μετά και το Wifi calling δε δουλεύει σε κανένα ακόμη. Επίσημη υποστήριξη στη χώρα μας δεν υπάρχει, για ότι πάθει το στέλνεις έξω. Εάν το πάρεις λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, νομίζω ότι έχουν την καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα. 1
photolink Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελικά το google pixel 6 pro δεν μου κάνει λόγω ότι δεν δουλεύει το 5g. Το pixel 7 τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα αλλά με χαλάει το θέμα της εγγύησης. Δηλαδή ότι ότι αν χαλάσει θα πρέπει να το στείλω έξω για επισκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα